Мінськ трамвай

Налаштування бездомних: «Уві сходу я їду на бізнес-турі, моя дружина виділила мене. Зараз я живу, де я повинен і я намагаюся отримати алімонію з моєї дочки.

, м. Київ

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Здавалося б, коли колишня сім'я чоловіків і власників квадратних метрів перетворюються в бездомний, Інтернетер. поїхали в місто в пошуках людей, які давно не боїться «попередня хвиля і вітер». Однак, на ближньому огляді виявилося, що більшість незгодників не так само само самотні: практично всі станції і вуличні бджільниці, що компасіонально розширюють свої шалені руки в напрямку пасерів, знаходяться під опікою і постійним наглядом міцних хлопців кавказької національності. І знайти в зимовому холоді безпритульну людину, що ходить сама, заняття непросто.

р.

Анотація - це нетипова бездомна людина: тепла і, головне, чистий куртка, більш-менш пристойна шапка, світло-блакитний, злегка з розмірами джинси. Людина є прибиральником, поголені і приглушені досить часто, не специфічний запах або нехтувати прямо. Несезонність свого наряду знаходиться в осінньому взутті і відсутністю рукавичок - Руки анатолі теплі в кишенях куртки або натягують в рукави. В цілому вона виглядає досить пристойним для бездомної людини, не менше декількох місяців на рік, переважно взимку, коли він, як майже сто «колої в магазині», вдається отримати роботу в державній установі «Будинок нічного перебування для людей без певного місця проживання». Все його "спокійний" вписується в одному старій сумці "Віталур", який він завжди несе з ним - ніде залишити.

Анатолій 65 років, в липні буде 66, бездомний чоловік – це не перший «добрий план». У будинку нічного перебування, розташованого в промисловій частині столиці, є частим гостем.
- Відомий про «Будинок» з 92 року, коли на вулиці Якуб Колас – два старі дерев’яні шви. І приніс його тут. Майже щороку я живу тут, звичайно, я намагаюся оселитися на зиму, говорить чоловіка.
За словами Анатолія, кожен безпритульний чоловік може «селитися» в нічному житті протягом місяця. Подальша доля - вулиця або тепло, але контрольоване життя в установі нагадує гуртожиток - в руках режисера він може продовжити «обучер» до року.

5457097

до Все на розсуд директора, як він сам вирішує: він тут і цар, і Бог, і військовий командир. В цілому Михайлович [директор установи — близько. Onliner.by] допомагає багато: відновлює документи, влаштовує нурсінг будинку, розуміє папери. грамотний і турботливий чоловік. Але він зберігає замовлення. Ми хочемо: від 6 до 10 м. ми можемо перейти до «Будинку», а в 8 м. ми вже залишаємо. Хмарно дивитися, що п'яні не приходять, потім просто не пускати – спати, де ви хочете. І я згоден -
Про те, як він втратив свій будинок, Анатолій говорить про те, що:
- У мене була квартира в Ленінському районі, на Плеханові, але моя сім'я почала займатися проблемами і дружиною. Ми вже розлучалися потім. Я не знаю, як вона зробила, всі юристи та юристи це робили. Я почав працювати в фірмах. У нас було три регіони: Гомель, Могильов та Брянськ. Найбільше в Росії і сати. Я був заробіток, але режим так: ви будете працювати протягом трьох або чотирьох місяців, ви можете піти додому протягом тижня. Ну, вона, ймовірно, не схожа на це, тому вона розрядила мене. Сусіди підтримали її і проти мене. Ну, я любив це іноді, людина припускає, відроджуючи відомий жест за допомогою його індексного пальця і шиї. Моя дочка не живе в цій квартирі зараз, можливо, вона орендує квартиру свого чоловіка, можливо, вона продала її - Я навіть не знаю.

По-перше, як Анатолій каже, відмивається від друзів, потім зима в квартирі на Платонові, а потім пішли на вулицю – «що було зроблено?» Тепер він живе, за власним вступом, де він буде витрачати свої дні різними способами: У мене є що робити, я часто допомагає друзям: зняти сніг, зануритися щось, я розумію будівництво. А в «Будинку» потрібно подивитися замовлення. Але більшість робіт проводиться влітку. й
Однак цього літа людина нічого не заробила, він каже, що він мав інфаркт і провів всі гарячі місяці в лікарні: «Дві місяці кладуть вгорі десять», потім в першому – і так все літо.
Якщо вірити Анатолію, то його професія складна і небезпечна - висококваліфікований інсталятор. Тим не менш, він не вчив цю майстерність в будь-якому місці: Я впевнений. Немає нічого неправильного з такою роботою, я можу піднятися в будь-який куточок, це легко для мене.
Чоловік розлучився з 1985 року, але він не тягнеться до жінок: Після своєї дружини, вона також загинула. Вистачило трагедії. й

Говорячи про трагедії, він нагадує, що він був дуже стурбований, коли його син загинув у віці трьох років, а в минулому році загинув його екс-дружина - він спалений, прикріпив себе до пляшки. Закінчила Анатолію дочку — 35-річний економіст «десь в уряді»: «Отримується 11 класів у відмінній, незалежній економіці, її чоловік є адвокатом і деякими дітьми. Але я не маю допомоги, без підтримки, ніякого бізнесу в усьому світі.
І все ж, говорячи, що він не має «бізнесу» з дочкою Анатолія: нещодавно він подав позов до суду – він спробував «згасити» алімонію на його утримання.
до Головне захоче мене піти в хуторний будинок, який прямо по вулиці. Але мені не вистачає мого пансіонату. Скільки я маю? Дві сотні лимонів, потрібно більше двох. Мені потрібна дочка, щоб отримати додаткову допомогу. Я пішов до суду, але це все неспроможність: суд пройшов формально, я не хотів би запитати - що моє ім'я? де я жити? і це все. Скоро, вона відмовилася: вона має юристи та юристи. Але я збираюся знову спробувати, я повинен оселитися. І вони також говорять, що незабаром за життя в нашому «Будинку» доведеться платити — скільки я не знаю, але познайомлю щось.

Чоловік стверджує, що він не має скромного пенсійного забезпечення. Отримавши гроші один раз на місяць, він намагається розподілити їх на дні, а з продуктів він купує тільки молоко, ковбаси і ковбаси. «Ми все ж полюбляємо в храмі», «Анато нагадує не без насолоди, «Адвентисти сім днів, це в Ольшевському, тут вони годують один раз на добу, а студенти харчуються: в суботу вони знаходяться на станції в Михайлівській площі, а другий раз на площі Симона Білвара». Коли суп, коли каша гаряча ви можете їсти, ви хочете ... Ці, релігійні, особливо не скління, в церкві не вдається, але пропонують: приїхати до служби, молитися, Бог допоможе – добре, це все, ви знаєте.

Анотація не має друзів: хтось з «паст» життя може допомогти, дати часову роботу, і серед бездомних, не знайшов однодумців.
- Наш притулок розрахований на сотні людей, десь навколо цього, ймовірно, вже там. У вас є всі друзі, коли у вас є гроші, і ніхто не потребує. Чоловіки люблять вовки, кожен для себе. Є багато захисників, але вони зберігаються окремо, вони мають власну компанію.
Людина, яка тільки недавно втратила свій паспорт і зараз займається відновленням його не йде на пилки: «Які вибори, що говорять про те, що це означає для мене?» Про останні розробки з білоруських лебідь. В той час як держава подряпиняє голову про те, як податкові громадяни алкогольних напоїв, холіганів і паразитів, більшість з них, в тому числі Анатолія, впевнені, що жоден з них не вийде: податок на паразити - я чув, що, знаю це. Ось люди робочого віку, хоча багато без ніг, лами: взимку вони заморожують або на роботі були колись травмовані. Вони не працюють. І в цілому малоймовірно, що щось з бездомних буде працювати. Звичайно, це до них, щоб перетворитися, але важко це зробити занадто багато. й

Незважаючи на свій статус, як бездомний чоловік, Анатолій рідко конфліктує з міліцією, але навіть спілкується: «Управління не турбується. Якщо ви не робите нічого, то не звертайте увагу. Якщо ви не будете насильницькі, ви не одягнете, ви не будете п'яні, вони не піклуються. Йдемо сміливо, перейдіть, не доторкайтеся вас, і ви не доторкаєтеся до них. Що ж, якщо ви лежите, то це займе.
У роботі «чорних» ріелторів він не мав шансів на обличчя: «Я ніколи не зустрів таку людину, почула його, але я не бачив жодної людини, яка постраждала від них». Я не знаю всіх, як це. Більше сім'ї викидають на вулиці. й
Покарана мрія бездомних Анатолія полягає в тому, щоб потрапити в нутрію будинку: «Ми повинні десь визначитися». Я збираю всі документи, я спробую. Режисер дуже корисний: він каже, що ми спробуємо знову, так як перший раз не вдалося.

195224

й