Бомж Павел

На кінчику редакційного офісу газети «Прогород» я пішов до Новочебоксарного гаю в пошуках бездомної людини. (Я не скажу вам конкретне місце, я шкодую). Як я поїхав в ліс, я почув собаку баркінгу, що означав, що я збирався в правому напрямку. Я мав піти ще 100 метрів до бездомного притулку. Назва бездомного чоловіка Pavel Simonov. Відреагував на мій зовнішній вигляд, тільки запитуючи, що я був і чому я тут. Він відповідав питання, пов'язані, і дослідження його сайту не було.

13 зображень, джерело

1,1 км

2,2 км

3. У Pavel побудував dugout в цьому місці 2 роки тому. У будь-яку погоду він не залишає свого будинку більше, ніж на добу. Павел, колишній ув'язнений, перший сказав, що він служив час для вбивства, а потім скоригував, що він сидів для боротьби. Паспорт втратив. Відносники спробували забути про нього і більше не пам'ятають, немає допомоги.

р.

4. У Павло заробляється блювотою, дає картон і контейнери. Приймаються вироби з метою зменшення кількості виходів до міста.

Габаритний зображення

5. Умань

6. Жнівень Він не скаржаться на життя, він звик до нього. Павло влаштував свою територію добре, отримав собаку і притулив кота.

7. Про нас

8. У

Габаритний зображення

9. Навігація У викопі, все необхідне зберігання: запаси води, пшениця, батареї, свічки, сіль. Павло не відчуває нічого неправильного.

10.

11.

12.

Додано до [mergetime]1335739755[/mergetime]
Всі

Джерело: