Бомж Павло

На кінчику редакційного офісу газети «Прогород» я пішов до Новочебоксарного гаю в пошуках бездомної людини. (Я не скажу вам конкретне місце, я шкодую). Як я поїхав в ліс, я почув собаку баркінгу, що означав, що я збирався в правому напрямку. Я мав піти ще 100 метрів до бездомного притулку. Назва бездомного чоловіка Pavel Simonov. Відреагував на мій зовнішній вигляд, тільки запитуючи, що я був і чому я тут. Він відповідав питання, пов'язані, і дослідження його сайту не було.

13 зображень, джерело

Бомж Павло

1,1 км

Бомж Павло

2,2 км

Бомж Павло

3. У Pavel побудував dugout в цьому місці 2 роки тому. У будь-яку погоду він не залишає свого будинку більше, ніж на добу. Павел, колишній ув'язнений, перший сказав, що він служив час для вбивства, а потім скоригував, що він сидів для боротьби. Паспорт втратив. Відносники спробували забути про нього і більше не пам'ятають, немає допомоги.

Бомж Павло р.

4. У Павло заробляється блювотою, дає картон і контейнери. Приймаються вироби з метою зменшення кількості виходів до міста.

Бомж Павло Габаритний зображення

5. Умань

Бомж Павло

6. Жнівень Він не скаржаться на життя, він звик до нього. Павло влаштував свою територію добре, отримав собаку і притулив кота.

Бомж Павло

7. Про нас

Бомж Павло

8. У

Бомж Павло Габаритний зображення

9. Навігація У викопі, все необхідне зберігання: запаси води, пшениця, батареї, свічки, сіль. Павло не відчуває нічого неправильного.

Бомж Павло

10.

Бомж Павло

11.

Бомж Павло

12.

Додано до [mergetime]1335739755[/mergetime]
Всі

Бомж Павло

Джерело: