Ковард

Єгорка, заспокійливий, протертий сльози і збивається через зуби: «Особливості! Вбити всіх. Я шукаю один за одним і вбити тебе! Загубивши свої кров'яні губи і брови з обручом своєї сорочки, він розігріває і повільно блукає до будинку. «Мати знову згорнеться... Чи є це мій відмова?

Зрозуміло, що він не буде чекати всіх, і не вбити всіх. Він був більш ніж один раз, він був збитий, і він тихо закінчився, а потім зробив його шлях через ноки і крані, щоб заснути минулу фіксовану Гришка і його компанію, яка не дала йому проходу, як материнський син і розумний сон ...

У червні одна тисяча дев'ятсот і сорока-першого року. Єгорка успішно закінчила консерваторію в класі цело і продемонструвала велике майбутнє. Паганіні, Моцарт, Вавальді. Він жив з ними і музикою. На сцені Великого Театру з’являться рядки приладу, в якому гармонія душі і сниться моменту, коли він у благоустрою пандуса, з'явиться на сцені Болшого театру і кожен: «Бриліант! Смачний!

Зал забудеться. Вона буде сидіти в столах. Таня. Дівчина його мрії. плетені коси. Танки з підвісними дугами. Величезні блакитні очі і захоплення. Бог. Як він захотів, але Танечка любила Гришка, і Гришка не любила його, зателефонувавши йому догори. Він був одним, тому що він був богослужінням.

"Мама, не плаче. Не буде довго. Всі хлопці волонтери, я боїться, але я хочу бути з ними. Що про музику? Це може чекати. Довіряю мене, я буду прямо назад. Ми будемо трамваїти фашистом! Сона! Дуже скоро! Егорка захопила матір'ю і, обв'язуючи ремінці рюкзака з вузликом, засклених дверима. Для останнього часу...

Вони пройшли навчання протягом трьох тижнів. Вони були надані уніформи, взуття, обмотки і гвинтівка, яка була майже його висота.

"Пошук вперед! Повернутися! Поверніть! Попереду! подрібнити сержант. Егорка ускладнювала армійську науку і, пронизивши через фаршировану соломку, здивувала, наскільки м'яко занурюється байонет в соломку. Він був ще трохи приємним і зануренням з реалізацією, що незабаром він захопить таким чином тіло ворога, який поважав атакувати свою землю.

Мама. Я дрібна. Вивчаємо все і я спробую зробити все правильно. П'ятий офіцер каже, що я не співав, і я ще не страшний, тому що я не можу уявити вбивство чоловіка. Все говорить, що вони не люди, але я думаю, що вони людські. Вони народжували великі люди. Бач, Бетховен, Вагнер. Не хвилюйтеся. Вони добре годують і скоро в бій. Я завжди пам'ятаю тебе і раджу тебе мати. Про те, що я кажу до тебе Єгорка.

Малювання в вухах, підготовлений до бою. Не знаю, що було попереду, і чому хтось знає, що ніхто не знає, крім Бога? Егорка, ретельно посипаючи браслет і готуючи нішу для боєприпасів, змінено з стопи до стопи і дивиться навколо, спостерігаючи тим, що хлопці роблять.

Терентій Шуміло, машинний пістолет, зв'язок, спробував вставити броньований диск в його Дегтярьов, і Коля Ігітян, книжка батальйону і часовий головний гуморист, тихо зволожений в вірмені і заточений байонет - ніж. Присмажена пісня торкнулася душі і страху, що з невеликим демоном побити Егорку зсередини, повільно відступив. Я хотів би вбити...

А потім оболонка впав. Вони впали всюди. Все перемішувало і розкривалося в своєму розумі. Як, стейч, опік і земля. Земля, яка впав на нього і заплуталася в руках. Не маючи часу, щоб отримати і відштовхуватися, він знову і знову занурився в неї і тільки один думав побити в голову: "Мама ... Мама ..." Але моя мама там не була, і все вдалася в темряві, змішаних з землею. Фрагменти колод, залишки своїх друзів. Смерть, надія. Любов, страх. І тиша...

«Препарат для бою!» командир командира обстрілу. Єгорка відкрила очі і побачила перед ним чорне обличчя капітана Скригіна, які борці між собою, захищаючи навколо, під назвою Матриона, для особливостей його фізики. Важаю свою гармату, він побігав і кинувся на ліву фланку, захопивши решту і збиваючи щось. Ну, Егор ніколи не чув. Шукаючи з траншеї, він бачив тільки стрункі ранги німецьких піхотинців, які ходять на повну довжину. І здавалося йому, сміх. «Бихти рвані!» видалив Терентію і впав на кулемет. А потім команда: "Фіре!"

І він почав. Егорка не стріляє часто, заощаджуючи боєприпаси, він мав лише двадцять штук. Але кожен постріл він ретельно зцілений і ніколи не пропущений. Нагрів битви захопив його, німці пропустили, і він мріяв тільки одну річ, щоб кулі не виходили. Але все завжди приходить до кінця. Так Терентія, wobbling, сідає внизу траншей, застібаючи голову своїми руками, гучно вилікував всі килими світу, і Kolya приготував байонет-knife і посміхаючись з сліпими білими зубами, він загострював щось важливе через зуби.

Це блате!

Не вдалося виходити з траншеї протягом тривалого часу. Хлопці вже розбили вперед, і він, кричущий з дратуванням і відступом, був ковзанням і ковзанням на стінах. Я з вами! Хлопці! – але хлопчики вже порізали себе до смерті, що, і Єгорка, закріпивши до дна траншеї, занурюємо з перемир'ям для своєї маленької стежки і підтвердіння. Зібрав останні сили, він стрибнув і впав на край. "Ураа!" Він зважився Егором і кинувся вперед, тільки ran short. Майн вибух і темрява...

Він прокинувся на ніч. Зі святами південного неба лягли на ньому про щось, але він не знав чого. Підігніть, з розбитими фрагментами ніг, Егор, розкочуючи перекидатися до самотнього дерева. Він знав там. Я був спрагою. Я хотів все, щоб бути всередині. Моя голова спінінг і блювота. "Гуїс." Хлопці. «Хто живий?» думав фрагменти, які відповіли той, хто вже мертвий?

На колодязі, отримуючи п'яний і приїжджає до своїх почуттів трохи, почув він моан. Боротьба Приходьте тут! На голосі й побачила командир компанії, що лежав у воронку. «А ти Заварзін?» "Я, капітан-комрад." "Кравель тут. Я не великий брат. Ось мій шлунок. Я не буду тривати довго. Послухайте замовлення! У глухому банері полку прихований під боєкомплектами. Знайди його і, якщо ви можете, принести його до нас. Я не скажу нічого іншого. Вмирає. Приват24 "Команда капітана розуміла!" - сказав Єгорка і підірвав до...

«Приват Заварзин Егор Тимофєвіч присуджується медаллю «За мужність», з присвоєнням звання сержантного і призначеного командира ложки машинних гармат» – озвучується після сорок-швидких днів. Днів і ніч. Замочений у страхі і поті, надії і крові.

«Що я живий, не турбувати. Я не можу писати. Я дрібний. Ми боремося повільно і збити ворога. Я почав курити і тепер у мене є вуса. Так твердий. Я прошу вас так багато і я люблю тебе. Я скажу вам, що я збираюся. Я знаю, що ти голодний. Запропонуйте тітка Glasha і Tanya! Зареєструватися! Я сподіваюсь, що я буду знову. Завжди Ваш Єгор.

Багато хлопчиків не повернулися з цієї війни, а потім з інших воєн. Наші хлопці. Хто не став батьками і чоловіками, і не стане підтримкою матерів, які слухають всі очі. Чому нам потрібні хлопчики, якщо ми не підтримуємо тих, кому вони дали своє серце?

浜у 涓 蹇

Джерело: