Факти про кавказький ув'язнений

Сьогодні ми будемо говорити про найбільш улюблену плівку радянської епохи, яка може бути відревізована великою насолодою.
Збережіть читання, це буде цікаво.

«Я знав, що фільм виявився веселим, але не міг уявити такого успіху». І сьогодні, демонструючи цю стрічку на TV збирає рейтинги аудиторії. Я думав, що він пам'ятав старі молоді. Ми провели опитування та були здивовані, щоб дізнатися, що головний глядач від 18 до 35 років.

1 квітня 1967 р. в понеділок. Що таке, чітко приурочена прем'єра на День захисника. Проходив одночасно в 53 театрах. По суті, «Каузька в'язниця» є продовженням знаменитого фільму «Операція Я». Автори сценарію Яков Костюковський і Маврикій Слободська, дивлячись на шалену популярність стрічки, наноситься на Мосфільм, щоб знімати нову плівку з назвою «Сурик у горах».

Він повинен складатися з двох частин. Перший – про скорочення студента Ніни, другий – про наукову експедицію, яка шукає Великого, для якої вони схильні бути студентом, балбами та досвідченими. В кінці було схвалено тільки перший.
Тоді за довгий час просудив Нікулін і Моргунов, який розглядав сценарій процідувати; проходив через п'ятдесят акторів за роль Ніни. Після того, як було подано заявку, комісія з вступу побачила першу ногу: Ковард ретельно пишеться на паркані «X», досвідчені атрибути «U», а після появи поліцейських балонів завершує «противний фільм». Це, звичайно, був замовлений, щоб негайно зрізати. Тоді було багато провоювання. Коли всі побажання були виконані, фільм кладуть на полиці протягом тривалого часу. Але це на закритому скринінгу дивився сам Леонід Брежнев і замовляється звільнити його в прокаті. У прем'єр-річчі вперше відбувся фільм - його переглядали 76.54 млн. глядачів. І ось що цікаво:

• Не в Кавказі, але в Криму. Тільки один епізод в Сочі.
• Голос акторки, які відіграли основну роль - Наталя Варлі - глядач не слухав: Надія Румянцева - сказав він.
• Ведмеді спочатку подряпини їх осей. Але ради вимагали зняти підказку про бліх тварин. І в пісні "Якщо я був султаном" був ще один вірш: "Якщо всі три дружини залити мене сто, то всього три сотні грамів є щось ..."
• Спочатку Саахов мав бути Охохова. Але в Міністерстві культури було велике бос з такою назвою. Однак Сааков знайшов в організації партії Мосфільму, але нічого не змінив на особистому порядку міністра Катерини Фурцевої.
• Леонід Гаїді отримав найбільший внесок - 4140 рублів, плюс 2000 за сценарій. У другому місці Шурик – Олександр Дем'яненко – 5220 рублів. (74 днів зйомки, 10 днів диктора). На третьому - Юрій Нікулін - 4238 рублів (43 вихідні дні, 6 - голосовер).
• Ковард, Ступід і досвідчений полон Нікулін Адлер Трампф Юніор. У Німеччині до 1941 р. Автомобіль швидкої допомоги - ГАЗ-55, виготовлений до 1945 року, на той час фільм був випущений, вже був розглянутий раритет.

р.

321265

1740732

Джерело: cccp-film.ru