Типовий американський фільм про СРСР

Американський кінотеатр про СРСР
Сценарій повинен включати:
1) Російський генерал ім. Петра Гоголя
(2) Кращий російський капітан Іван Піотр. Ведмедя виловила і кричить. капітан любить пити горілку з квадратної пляшки і їсти ікра з ложкою бочки. Головне заняття полягає в тому, щоб зрізати великий ніж голови досить маленьких дітей перед Афганом (або деякими іншими) поп, під час співу.
(3) Костянтин Долвскі, злий кедбашнік, любить стріляти солдатів, які відмовилися забій блондинка Афган дітям з баттсами.
(4) Російська дівчина Натала Москвова. Хороша дівчина, тому що вона спить з основним характером - американський.
росіяни, які занурюють в дії немотивованого вандалізму, садизму, сексізму та комунізму, спалювання сіл Афган. Кругова худоба з п'яти російських вертолітних ракет після ракети на Афганській жінці з дитиною. Missile hits жінка. Неподалік - вбита жінка красива, шукаючи в небі з мертвими очима, нехай дівчині. Поруч з дитячим крім. У своїй фістці глядачка натискає попкорну фіст. Російські солдати, які одягалися в струнарному і папаху, очно одягаються афганські селяни. Приблизний молодят Афганської молоді на бейсболському полі, в руках убитого підлітка, домашній бейсбол, з яким він намагався захистити себе. П'ять хвилин тому молодийстер прийняв привітання, потрапивши особливо хитрий м'яч. Халма у формі бейсболу набрякає кров. Російський солдат - це гасіння афганської дівчини, намагаючись розбити її міні-спідниці. глухий удар. Російський солдат перепланував ліву око на праву око, з якої ручка ножа прилипає. Це американський зоолог, Джон Лесбовський, який навчався населенням Афганської рині та виловленої радянською навали приходить до допомоги Афганів. Протягом п'яти хвилин, за допомогою альтанки і ножиці павуків (приблизно на етикетці) він знищує половину росіян. Але капітан Іван Піотр захоплює Афганського хлопчика і тримає величезний ніж в горлі з написом на нозі СРСР:
- Скинути гармату, вбити солодчик.
- Я кинув гармату, ви не вбиваєте солодчик.
- Я.
Джон кидає трофейну машину.
- Я збираю вас, капітан сміється і вбиває хлопчика.
Джон потрапив в голову з бат. Потім знову, потім, після його реалізації, вони вражають нирки як більш вразлива частина.
- Вбити все! капітан шутів. росіяни сміхаються знищити с. Афган, спаринг не школа, ні дитячий садок, ні кінотеатр, ні стадіону.
Джон прокидає в темряві КДЖБ.
- Амерікан Т. - Костянтин Долвскі розповідає йому.
- Так, Джон говорить сміливо.
- Покажіть мені на телевізорі, що Ам'єріка не добре.
- Николи! Іван гордо відмовляється.
Костянтин переглядів: Довського Іоан на голові кілька разів збиває свою руку, і, нарешті, розуміючи її, лікує його в паху. На цій точці входить російська дівчина Наталя. Вона вшита в сірому уніформованому Сарафані з червоними еполетами до ліктя і несе в руках лоток. На лотку розташовані два склянки в литих стаканчиках 152 мм калібру, декантар горілки і самовар.
- Капітан! Що ви робите? Це не те, що Комуністична партія йде!
- Сила, ви приступили девіл! Комунізм дійсно вбиває!
Він потрапив на Natasha в обличчя з завантаженням. Дівчина, кричущий, захоплює її щік. Джон стрибає вгору і прилипає склянку в очах Костянтина.
- Наташа каже, що я візьме вас до Швеції.
Протягом півгодини на території СРСР є сцена виходу до Швеції через нічні У містах, росіяни ходять в чанах і черевики, в селах - в шкірі і лапах. На кордоні Іван Піотр стрибає з загиблого каменю і захоплює Наташа, надягаючи осі з написом КПСУ до її горла.
- Я вбити її, а потім вбити її!
- Т збіг!
- Я змагаюся! Я вбити тебе першим!
Іван кидає себе на Іоан, після чого боляче бойове місце, в якому Іван використовує всілякі хитрощі, від човнового двигуна і рейок до ведмедя. Нарешті, Джон забиває рейку в голову Івана, і голова ведмедя в човновий двигун. John і Natasha вітрила в Швецію на човні з нетипових колод і вітрила коровних шкурок.