Креативне харчування

Сау-Пауло на основі художника Віктор Нюнес доповнює звичайні предмети і вироби з простими кресленнями, що призводить до високих творчих ілюстрацій.

р.

Смішні обличчя людей, тварин, затримуючи моменти і «сцени», захоплені на папері, роблять глядача тримати очі і зауважити, наскільки багата уява автора і його здатність до асоціативного мислення.

«Я почав свою сторінку Facebook в лютому 2013 року і почав малювати ці фотографії тільки для задоволення», - сказав Нюнес.

У Facebook-сторінці художника налічує понад 17000 послідовників, і він неодноразово визнав, що головне для нього полягає в тому, щоб переконливо передати настрій персонажа або сцени, створених за допомогою пивної піни, зачіски, підгузних рушників, олівців та інших підручних засобів.

Митець має відмінне почуття гумору: тут, наприклад, шматочки печива, розкидані на шматочок паперу, відразу «заросли» з додатковими деталями і перетворилися в залізні композиції.

«Весь день я щось робимо, це різновид терапії. й

"Я не маю бажаних матеріалів, але я намагаюся використовувати прості речі, такі як кава, кухонні рушники, тканина для підлоги і продукти харчування. й

Анімовані ілюстрації художника вже люблять багато інтернет-користувачів, а кількість своїх шанувальників в мережі стрімко зростає.

Роботи Віктора Нюнес – це свого роду продовження мінімалістичної тренди в сучасному мистецтві, реальний професіонал якого Джейвер Перез став трохи раніше.

Оригінальний і водночас дуже простий і легкий карикатур Переса користується популярністю у сучасних аудиторіях.
Звісно, з точки зору серйозних поціновувачів мистецтва, ці «майстерські заготовки», створені за кілька хвилин, сприймаються як дитячі малюнки, але в будь-якому випадку такий прояв авторського таланту заслуговує на увагу.

й