388
Приголомшливі 3D малюнки італійського художника
Італійський художник Alessandro Diddy не тільки талановитий ілюстратор, але і творець образів, які роблять глядача думки про те, що малюнки втекти з аркуша паперу в тривимірний розмір. Його дивовижні анаморфні малюнки грають з світлом, тінь і перспективою, намагаючись зрозуміти очі людини, щоб бджільнити, що малюнки насправді живі.
«Я хотів би мої малюнки, щоб довести, що очі може заперечувати розум і зробити вас вірити у спотворення виміру», - сказав він.
Р
Він навіть грає з його кресленнями, додатково збільшуючи почуття сприйняття. Незважаючи на точність анаморфних конструкцій, 42-річна італійка говорить про те, що такі шедеври не ускладнюються.
«Ви не повинні використовувати багато ресурсів, щоб зробити щось цікаве». «Все, що вам потрібно, є шматочок паперу і олівцем, і ви можете створити щось чарівне. й
Джерело: /users/413
«Я хотів би мої малюнки, щоб довести, що очі може заперечувати розум і зробити вас вірити у спотворення виміру», - сказав він.
Р
Він навіть грає з його кресленнями, додатково збільшуючи почуття сприйняття. Незважаючи на точність анаморфних конструкцій, 42-річна італійка говорить про те, що такі шедеври не ускладнюються.
«Ви не повинні використовувати багато ресурсів, щоб зробити щось цікаве». «Все, що вам потрібно, є шматочок паперу і олівцем, і ви можете створити щось чарівне. й
Джерело: /users/413
5 ресторанів з найбільш приголомшливими видами
Список продуктів, які прискорять зростання вашого тіла