Два дні в BBDO

У рамках проекту «Дві дні в агенції» редактор сайту Ксенія Лукичева спробував обійняти міркувань – побачити роботу всього ББДО в двох днів. Якщо ви входите в групу BBDO, слово «фабрика» негайно попросить в голову. Рекламна фабрика. Будь-який.

Майже вся група зібрана в одному місці, орендуючи три будівлі в бізнес-районі на Дербеневській набережній. Вражаюче, наповнене колишніми народними будівлями, і всі співробітники досить чітко представляють своє завдання і їх місце в процесі створення фірмового спілкування з аудиторією.

Від метро до офісу додається довгий час, і тому безкаркасні працівники проводяться щодня з інтервалом 15 хвилин. Цікава демонстрація масштабу BBDO: на 10 м., автобус, пов’язаний з працівниками, поступово запакує, але я ніколи не чув слова "хелло" - вони просто не знають один одному. Побачення обмежена вашим блоком і необхідними контактами в сусідні.

В цілому, BBDO має 14 агенцій всіх напрямків: творчі, медіа, цифрові, брендінги тощо. Щоб повністю зрозуміти структуру групи, потрібно провести кілька днів. Щоб зрозуміти і пам'ятати, хто заряджає те, що два тижні, напевно:

• три креативні агентства: BBDO Москва, Інстинкт, Контрапунто
  • три медіаоргани: OMD Media Direction, PHD, Media Instinct
  • Покупка Товарного коду
  • Компанія, що спеціалізується на плануванні маркетингових інвестицій та оптимізації ROI - BrandScience
  • брендингова компанія BBDO Branding
  • Агентство цифрових проектів АБДО
  • Контакти Агенція Мінт
  • Агентства з питань неінфекційного зв'язку
  • Агентство, що спеціалізується на інтегрованих комунікаційних рішеннях в галузі розваг і спорту - Fuse
  • Агентство, що спеціалізується на проведенні заходів та торгівлі – Пірсе.

Намагайтеся розібратися і пам'ятати.

Керуючий директор BBDO Russia Group Ігор Кирикчі був таким видом, що він дав мені екскурсію на головну будівлю. Він розповів про плани на пристрій, про принципи пристрою та про вічний коричневий рух в межах групи, що не дозволяє робити концептуальний дизайн в офісах.

до Архітектура інтер'єру даної будівлі прийшла з аудиторської компанії, яка сидить тут перед нами. Ми не доторкнулися до конфігурації будівлі. Забарвити, забарвити його вгору, запечати його. А тепер ми запрошували дизайнерів і архітекторів, щоб працювати над поняттям вхідних і гостьових зон. На сьогоднішній день у нас є кілька переговорів, два з яких набиваються презентаційним обладнанням та програмним забезпеченням за принципом «розумного дому». Але варто перенести гостей в ці переговори через такі «катакомбінати», в яких навіть я втратив. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що є вихід. Про нас Туалетний туалет!

- Коли ви переходите?
- Останні квітня. Але після цього пересаджують ще три рази. Крилов був глибоко неправильним, коли він сказав: "І ви, друзі, незалежно від того, як ви..." Багато залежить від нього. Якщо ви хочете, щоб два відділи працювали разом, поставили їх разом, це завжди працює. Коли вони просто в контакті з очей, вони починають лікуватися один по-різному і добре взаємодіють. А тепер у нас є акаунти, які сидять поруч із творчим, і ми змішуємо медіа людей з відпочинком.
Ця композиція обумовлена тим, що у нас є велика мета – зробити всі агентства працюють як одна інтегрована команда. Тепер всі клієнти хочуть, це спрощує роботу, спрощує завдання. Одна точка входу з боку клієнта. І одна точка виходу знаходиться у вигляді однієї інтегрованої кампанії. Це вимагає, щоб люди не знали один одного. А коли сидять на різних поверхах або в різних будівлях, знайомство, в цілому, дуже складно. У групі є 600 осіб, тому ми розуміємо, що більшість людей сидять поруч з нами.
Виходячи з цього, ми висадили найбільш передові офісні агентства в головному корпусі – будь-який з прямим доступом до клієнта. Допоміжні послуги та офісні послуги - в двох сусідніх умовах.
до Ось де ви зупинитеся?

до Ці транспланти насправді нескінченні Браунські рухи. Нові відділення, нові завдання постійно виникають. Ми не можемо зупинити процес. Досвід показує, що в нашому випадку зробити якийсь мегаконцептуальний дизайн у всій будівлі нереально. Від нього дуже швидко нічого не залишиться з усіма переказами, переїздами і перетвореннями. Тільки Instinct є більш-менш успішним, але вони є автономним агентством, я навіть сміливо закликав їх «відновити». Ми зрозуміли, що найбільш підходящий для нас, просто створити простір, а потім як зробити його нудним, люди вирішуються.

, Україна

- Я помітив, що «білий» знаходиться лише у відкритому просторі, а «чорний» – як у гуртожитку, названому на честь мону Бертольда Шварца, вони мають перегородки. Що таке?
до Ми маємо в цьому сенсі, як у великому місті: є Китайтаун, є італійський квартал та інші. Кожне агентство має свої ідеї про те, як вони зручні сидячи. Їх фантазії на предметі (і їх втілення) просто неможливо обмежити. Ми ніколи не маємо загальної однорідності в офісі. Немає стандартних меблів. Але люди відчувають себе добре.

- Багато людей знають, що BBDO Москва має внутрішню, але не дуже рекламував поділ за кольором: білий, червоний, чорний, і тепер Сенсор утворився. Чому це?
до Ні творчий директор може керувати відділом з 70 осіб. На мою думку, кафедра «управління» є одним, що використовує максимум 16-18 осіб. Після двадцять, це мес.

А з одного боку, поділ дозволяє ефективно керувати всіма ресурсами. Але з іншого боку, є нерівне навантаження. Хтось товстий, десь товстий. І для цього у нас є директор з дорожнього руху Юрія Блінова, який контролює весь робочий навантаження одиниць, і, при необхідності, надсилає людям з інших «барвл» допомогу. Це, звичайно, стосується творчості. У зв'язку з тим, що Юрій є унікальною особою, яка завжди знає, хто креативний і виробляючи те, що він робить в будь-який час.

В цілому, протягом двох днів на BBDO я хотів зосередитись на BBDO Moscow, але це не вдалося. З усіх компаній в групі, тільки Instinct виглядає і відчуває себе як окреме агентство. Всі інші органічні частини одного цілого, і стільки, скільки я спробував звернути увагу на основне агентство, так як сайт все ще пише про творчість, я не можу це зробити: «Ми також маємо Fuse, вони дуже круті, нехай зустріч», «Ми чекаємо на Брендування», «Ми будемо йти в медіа? й
І в багатьох способах це створило повне почуття незрівняності. «Як багато людей працюють на BBDO?» й
- А особливо BBDO Москва?
Ну, хто рахував їх окремо? Ну і ось "білий", "червоний", "чорний" і все ще сенсорний - підігніть пальцями. Креативні люди – 15-20 рахунків. Ми не робимо. сто і п'ятдесят-два сто?
Виявляється, що 335 є BBDO Black, BBDO Red, BBDO White, BBDO Touch, стратегічне планування, телевізійне виробництво та дизайн студії.

АБДО Москва працює з 1989 року, є найстарішою рекламною агенцією в Росії. Кількість каннських левів не радує нас або нашого штабу в Нью-Йорку, але з точки зору фінансових показників вона послідовно вгорі найбільш вигідних агентств мережі BBDO разом з Німеччиною та Британкою.

Так звані «білі» створюють креативність під керівництвом Микола Мегвелідзе та роблять рекламу переважно для двох великих клієнтів ББДО – МТС та Вриглі. Керуючий директор Whites був нещодавно випускником програми BBDO Master, внутрішньогрупового навчального проекту. Дмитро Буренко виріс у групі, у Брендингу.
«Білий» виявився найбільш доступним творчим підрозділом BBDO Moscow. У іншому Марсі зберігає свої секрети Святої, третій ми просто не змогли відступати від роботи, четвертий - Сенсорний - все ще дуже молодий. Нікі Мегвелідзе і його команда, навпаки, дуже відкриті і дружні, і клієнти можуть їх відповідати. На сайті немає інших телекомунікаційних гігантів, наприклад, надсилайте сайт так багато прес-релізів з будь-якого приводу.
Ще одна різниця між «білими» та будь-яким іншим агентством BBDO Russia Group є те, що вони люблять «свіження крові» виробництва Світлани Майбродської та Леоніда Фейгіна з Wordshop. Я був лектором в Wordshop і приєднався до іспитової дошки, тому я був приємно радий великою кількістю знайомих осіб на таблицях.

Вид і спокій Нікі, співавтор знаменитих «трансформаторів» Снікерів, які раніше копіюють копірайтер BBDO, тепер разом з нововведеним до Асею Вучеретич веде групу майже двадцять молодих і енергійних творчих творчих творчих робіт. Про інтер'єру кухні в його складі.

до Ви маєте багато випускників Wordshop. Що таке?
до У нас є багато талановитих людей, які думають по-різному, і нам завжди потрібна свіжа кров. По суті, виходить, що навчаючи їх, я також дізнався багато, і це корисно для нас. Тексти пісень, а це означає: Це означає, що я не можу бачити з моїм розмитими очима.
- Що таке Niki Megvelidze, щоб зробити російську рекламу краще?
- Перш за все, ви не можете досягти нічого, якщо ви не є однаковою командою з клієнтом, якщо ви не думаєте про себе. І так Нікі Мегвелідзе, за допомогою рахунків, стратегів і творчих робіт, намагаючись встановити цей процес. Ми намагаємося тримати всіх на одній хвилі. І я думаю, що ми повільно рухаємось в правому напрямку. Це ще не ідеальний стан, але ми йдемо до нього і нічого не зупиняється. Головне, щоб відчути, що ми робимо одне, і підтримуємо один одного. І по-друге, ми інтегруємо з усіма агентствами групи і з послугами нашого агентства, щоб забезпечити єдиний якісний продукт.
до У зв'язку з цим я хотів запитати, було зручніше, коли були передані рахунки?
до Вони не були занадто далеко. Але зараз ми працюємо ще більш щільно і гармонійно, і я не відчуваю, що є поділ на акаунти і творчість. Немає дискомфорту. Навпаки ми працюємо як одна команда.
до Які принципи ви стежите в управлінні творчою командою?
- Перш за все, дружні відносини, ми повинні розуміти і поважати один одному, немає людей, які викликають дискорд. Коли ви берете людей на команду, це може бути так, ви бачите, що ця людина більш талановита, ніж з ким ви.
Ви сказали вчора, але він не в настрої, він не збирається приєднатися. Так я вибираю колишнього, цікаво, я практично ніколи не виходжу. Плюс, я проти конкуренції в відділенні. Не може бути правим, але я
Я вірю в гру команди, вона генерує позитивну енергію, яку я дійсно люблю.
- Ти хороший бос. Як ви захочете?
- (луги) Я рідко сердився, але я можу.
до Що потрібно робити, щоб отримати вас до точки складання?
- Неймовірне ставлення до роботи, лінь, нехтування. Коли людина зупиняється на парі і ловить релакс. Це велика точка. Щоб зробити хороший продукт, потрібно запарити, інакше він не буде працювати.
- Не втомлений MTS-Wrigley-MTS-Wrigley весь час? Ви хочете рекламувати пиво?
до Ні, я не хочу пива (лиги).
- Але вітаміни.

- Ви знаєте, що я збираюся зробити, я знаю, що я втомився, без неї. Ви ніколи не втомилися – це погана робота або погана робота. Але що МТС, що Вриглі постійно знаходяться в пошуку чогось нового і цікавого, хочуть рухатися вперед, і це не може бути, але радісним. У листопаді-грудні люди просто не турбували, працювали практично вночі, і не встигли за якийсь проактивний ставлення до клієнта. Але в певній точці ми побачили, що клієнт просить нас бути проактивним, і це був приємний сюрприз, незважаючи на нашу втому.

Катерина Про роботу облікового запису Гвакова, директор групи МТС, один з клієнтів ББДО, розповів про роботу облікового запису – це легко для них стати, і що думає про організацію структури «за Кірічі».

В ББДО Москва команда семи менеджерів працює з МТС. Як говорить Катя, пара більше людей буде добре, але вони справляються, і вони навіть не мають обороту (що типово для великих рахунках) – з останнього осені, ніхто не залишився.

до Професія облікового запису не найсолодша. Ми перебуваємо на фронті, на ембраундах, ми несемо відповідальність перед замовником, агентством, творчою командою, яка працює над проектом. Я поговорив з психологом, він сказав мені, що більшість рекламних агентств звертається з рахунків та головного бухгалтера. Багато претендентів на посади облікового запису приходять до нас з деякими романтичними малюнками в своїх головах, переглядаючи Mad Men і What Women Want.
І вони думають, що зараз їх життя перетвориться в казку, і вони будуть пити шампанське, поки сама робота буде виконана. Про нас У нас є багато нервової роботи. Але робота дуже цікава. Шампанське іноді заливають (смішки).
Ваш обліковий запис повинен бути креативним. Але не на творчу територію. Це позасудове право. Ми повинні розуміти креативність, зрозуміти, що це зроблено, але в той же час робимо нашу роботу.
до Кожен знає, що дуже важко потрапити в творчі позиції в великому агентстві. Чи легко стати обліковим записом з великим агентством?
до Я думаю. Але, звичайно, все починається з молодших позицій. Коли такі кандидати приходять до нашої команди, я побачу в першу чергу, як людина спілкується з людьми, які організаційні навички він має і деякі основні навички. Ви повинні розуміти рекламу, звичайно. Коли люди приходять, хто навіть не може назвати своїх улюблених відео, але ви прийшли до роботи в рекламних оголошеннях, мій дорогий чоловік! І якщо я бачу певний набір якостей у людини, якщо я бачу перспективу, бажання працювати і любов реклами - чому б не, я найняти його навіть без досвіду. Багато таких випадків.
- Ви вже зараз перебуваєте в рекламних оголошеннях, і ви можете зробити висновок про якість вашого облікового запису. Професіонал та/або особистість.
до Ви зможете послухати і почути, напевно. Друга - мати сильну нервову систему. А третя буде добре врізана в усіх сферах реклами, але в першу чергу запам'ятовується Ваші обов'язки.
до Що таке твої стосунки з творчою групою? Чи сердитися з обліковими записами?
- Запитайте їх про це (смішки). Але ми намагаємось будувати роботи та відносини, щоб кожен розуміє, що ми поважаємо один одному. Ми поважаємо творчих, стратегів і дизайнерських студій, що робить моделі для клієнта в величезних кількостях в найкоротші терміни, а виробництво, що знімає красиві відео.
Ігор Кирикчи розповів мені, що нещодавно ваші робочі місця розташовані поруч з творчою групою. Наскільки я знаю, це не найбільш поширена практика. Що краще? Так або окремо, щоб не зробити контакт очей один з одним?
- Я думаю, що ми трохи креативні. «Чи не зробиш?» і вона, ймовірно, змушує їх трохи нервувати. І ми говоримо багато на телефоні, які можуть відволікатися. Творчість повинна бути ненав'язливою, вирощеною і розміститися в комфортних умовах недалеко від ідеального. Але, відверто, ми так комфортні, дуже швидко вирішуємо всі питання. І Nicky Megvelidze - сказав він, що вони задоволені всім.
до Що таке BBDO для MTS?
- Я дуже люблю те, що ми робимо зараз. Я люблю, де ми йдемо. І не просто мене (смішки).

Не придумано коротке, ємне і водночас зрозуміле ім'я для спеціалізації агентства Fuse. Тому необхідно оплачувати за тривалу формулювання «Агенція, що спеціалізується на інтегрованих комунікаційних рішеннях в галузі розваг і спорту». Це, розміщення продукту, спонсорство, ембієнт, робота з знаменитостями. За словами Ігоря Кирикчі, «Все, що не всі інші. й
Коли Ігор запросив Олени Снежко, директора компанії Fuse, як їх агенція була визначена російською, Леною, не зв’язуючи око, сказав: «брендовані розваги. й
- Ні, російською мовою!

- Контентне агентство. .

Fuse є частиною великої мережі 20 офісів в усьому світі, а Московський офіс був відкритий два роки тому. Поле діяльності компанії «Захід» називається «асоціативним зв’язком та змістом» – все, що допомагає будувати бренд на основі об’єднань у свідомості споживача. Поява бренду в фільмах, телевізійних програмах, серіалах, на спортивних, культурних і соціальних заходах, у зв'язку з знаменитістю і т.д. Не обов’язково про основні події, такі як Eurovision або рішуча гра російської футбольної прем’єр-ліга, а також про невеликі концерти для скромної аудиторії або ігор регбі, не найпопулярнішого спорту в країні.
Олена Снежко розповіла про діяльність агентства та про особливості цього загадкового та інтригуючого рекламного сектора.
- Розміщення товару, що продає краще в серіалі, ніж у великих кіно. Це пов'язано з тим, що випуск фільму має довго чекати, і в цей час пріоритети бренду можуть змінюватися. Не кожен готовий чекати 9-10 місяців, враховуючи нестабільну економічну ситуацію. І з тим, що фільми, швидше за все, вдарять екрани в порівнянні з тими життєздатними, які постійно перебувають на сітці і використовують багато релей.
до У професійних медіа, таких як наші, дуже мало говорять про вашу роботу в цілому і працюючи з знаменитостями зокрема. Що таке найважча частина? Яка найкраща частина? Як вибрати людину для проекту?
- Ви знаєте, що ця частина нашої роботи стане профілем. У 2008 році ми насправді почали займатися знаменитостями, і вони дуже швидко стали одними з домінантних напрямків. Це, ймовірно, через те, що цей ринок тільки почав розвиватися в Росії, і за останні два роки він виріс на 30 відсотків, не менше.
Коли мова йде про те, як ми підбираємо людей, вона починається з брифінгу, який хоче бачити конкретну людину, або це просто сценарій, який робить його чітким, яким чином нам потрібна людина. Знаменитість в рекламних комунікаціях можна розділити на два типи в залежності від ролі: або це обличчя бренду, або це актор. Якщо це особа, вона повинна бути особою, яка хоче довіряти, хоче повторити свій вибір. Людина, яка поділиться своїм образом з брендом.
Коли ми шукаємо зірку для конкретних завдань, ми повинні розглянути неймовірну кількість різних чинників. Такі як існуючі обов’язки інших брендів або телеканалів особи. Якщо це не враховано, є ризик, що відео, який провів багато грошей, не буде прийматися для трансляції на деяких каналах. Необхідно відразу розрахувати які медіа, в яких містах і в яких формах буде використовуватися: не кожен зірочок хоче її обличчя бути на піддоновому дисплеї в супермаркеті. І після таких довгих переговорів ми підписали договір. Цікаво, що наші зірки дуже привабливі, щоб піти на довгострокових контрактах, ті, які укладені протягом двох років.
І чим більша зірка, тим більша його думка про себе, тим частіше вона висловляє зеал для участі в творчості: переписати затверджений сценарій, додати репліка.
до Що ви думаєте про те, що знаменитості не продаються?
до Не вірно. Продається знаменитість. Проблема в тому, що мало хто знає, як працювати з ними. Стара колаборація з брендом повинна носити так званий «гала ефект». Асоціація з брендом в аудиторії повинна виникати на погляді цього актора і без зовнішнього посилання з пропагованим продуктом. Таким чином, збільшення медіа ваги бренду, непрямо. По-друге, зірка і її зображення мають певні характеристики, які передаються бренду, таким чином, стає простіше передати повідомлення. Ви просто повинні побудувати ці з'єднання грамотно.
У Росії проблема полягає в тому, що ми не не використовували знаменитостей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дивіться телевізор - ті ж обличчя майже з 80-х. І якщо оновлення «старого лику» не відбувається, то дуже скоро ми не будемо шукати.

У листопаді 2010 року в ББДО з'явився чергове агентство. Четвертий в рядку. Це Московський офіс іспанського міні-грейду Contrapunto. Мережа, яка належить BBDO Worldwide, мала лише дві агенції в Мадриді та Барселоні. Тепер є три.

33418925

У Іспанії агентство має дуже хороший обліковий запис – великі локальні клієнти, багато нагород різних рівнів. Що станеться в Контрапунто в Москві, це ще не зрозуміло, все залежить від роботи двох креативних директорів молодого і до того ж дуже невеликого агентства - Костянтин Шипов і Людмила Баушева.

Ось тільки чотири пари в творчому житті. Навіть як Коредов каже: «Найбільш чотири пари». За допомогою трьох повнонаповнених і одного друкованого арт-директора Contrapunto планує розробити слабкий напрямок реклами в Росії.

- Костя, яка точка відкриття Контрапунто?
до Доведено ідею відкриття третього креативного агентства в групі. Я хотів зробити проект, не дуже великий, але не дуже невеликий. І Contrapunto це саме формат, який ідеально підходить для нас. Агенція середнього розміру, маневрена, зручна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Хоча невеликий, ми всього двадцять чоловік. Такий мікро-агент.
- Чи має агентство стратегії? Мета Я намагаюся зрозуміти, що відкриваються Contrapunto. Агенство?
до Точка є певною мобільністю і маневреністю. Коли ви є великим агентством з пучком стратегів, рахунків та інших послуг, процес стає занадто пам'ятним. Мільйони зустрічей, багато дискусій, довгих ланцюгів. Я завжди був сумований простотою і кількома кроками. Навіть в невеликих речах. Ми зараз маємо всю агенцію, яка сидить в одному приміщенні, і якщо перед тим, як я мав писати електронну пошту на рахунок і покласти всіх в копію, тепер я просто сказати це голосно. І виходить, що ми працюємо швидше і не витрачаємо час на листування, дотримання норм і протоколів.
Wimm-Bill-Dann є великим клієнтом, він буде комфортно працювати з вами?
до Перехід до невеликого агентства не вплине на них, вони працюють з точно такою ж кількістю людей, які працювали перед Контрапунто.
до Чи подобається вам маленьке агентство?
- Дуже. Я довго розумію, що робота в невеликій команді дозволяє зробити більш яскраві і ефективні роботи. А отже, в один раз він сильно підтримав ідею поділу BBDO Москва за кольором - від великої машини, яка стала важко перетворювати, в невеликі вузли. І пішов Контрапунто з радістю.

Особливу увагу необхідно приділити послуги, які зазвичай не видно. Чудова дизайнерська студія є одним з найважливіших допоміжних юнітів BBDO, під керівництвом Тимофія Рогова та Василя Акулова. Останнім часом дизайн-студії охоплює більшість потреб BBDO Moscow, а агентство більше не має зв'язатися з сторонніми студій. Prepress, творчий дизайн, ілюстрація, сюжетні щити, 3D, студійна стрільба – все це зроблено на 40 осіб, в тому числі і внутрішніх.

р.

Ми зустрілися з Василем та Тимофієм, щоб обговорити життя студії. І під час наших інтерв'ю вони говорили практично весь час про важливість навчання і навчання, розуміння процесів великого агентства. Ми пишаємося власним освітнім проектом. І пройти інтерв’ю для стажування в студії дизайну Для цього достатньо надіслати свій портфоліо, написати листа на кришку і чекати запрошення.

до А потім перебувати на платній візі?
- Ноп. Ми найняти фахівців з багаторічним досвідом, адже нам потрібен результат відразу. Ми допомагаємо людям, які хочуть знайти роботу. Вони ще не мають досвіду. І три місяці стажування
BBDO - це хороша рекомендація для пошуку роботи. Дуже важлива робота з внутрішніми роботами.
- Як будується? Чи сидять там десь?
до Вони сидять тут з усіма іншими комп'ютерами, вони мають однакові таблетки, вони також беруть участь у житті агентства.
до Таким чином, ви дізнаєтесь, що ви робите хороші інші агентства та інші студії дизайну.
до Ми думаємо про те, що вони будуть працювати для наших конкурентів. Ми допомагаємо нам працювати над внутрішніми проектами, і вони можуть повернутися в майбутньому.
до І ніхто не проживав з вами?
до Залишилося одна дівчина. Вона цілеспрямовано прийшла до нас, відмовивши все, продемонструвала себе від найкращої сторони, постійно покращуючи. Так ми просто не зламали її.
до Що ви цінуєте більше, нуггет талантів або академічний цеал?
- Таленти не народжуються, таланти культивуються.
- Зачекайте другий. Чи знаєте ви, що якщо у мене є сенс призначення, зеалу та аспірації, я можу дізнатися дизайн?
- Нудота!
- Я не можу навіть пофарбувати будинок, не робіть задоволення від нього.
до Ми оцінюємо людей за двома критеріями: ставлення і професіоналізм. Але більш важливо для нас. Ви можете навчити інструменти, навички, знайти правильні завдання відповідно до можливостей. Але якщо фахівець поганий на роботі, вигорніть або виловив «старе захворювання», то набагато менш корисно, ніж від меншої професійної особи з іскрою в очах.

А ББДО за підтримки благодійної організації «Наші діти» запрошують дітей-сиріт в Смоленську область. За місяць визначається обов'язкове агентство, яке завантажується в автобус і йде в дитячий будинок з подарунками і соціально корисною програмою. Напередодні мого прибуття з Сафоново, Повернулися інстинкт, де творчі твори, зібрані та розмальовані комоди з дітьми. У результаті цього візиту серйозне обговорення зламало у внутрішньомережі BBDO на тему «До чого потрібен вихованець швидко?». «Гуїс, що інтернет?» Ви бачили підлоги ванної кімнати? І тепер художні керівники та копірайтери мають нагоду навчатися укладати плитку підлоги.

Агенція спокійна. Постійно чути тільки вибиваючи на клавіатурах, іноді хтось переходить на скутер або для того, щоб «збільшити» починає стрибати на маленькому трамваях. У спокійному обговоренні відбуваються внутрішні зустрічі. У вас є білий шум, але ви навіть не помітили.

Дівчина-знижка Googles the фраза, включає в себе стовпці на повному обсязі і натискає на кнопку «Відтворення голосу». Колонки говорять на підлозі: «День дня після завтрашнього дня». Кожен сміється і повертається до своєї роботи і білого шуму. Вони люди, хоча вони працюють на заводі. На рекламному заводі.

Ксенія Лукичева

Веб-сайт

Фото Ксенія Лукичева та дизайн студії BBDO

номінальний #image2915055