20 хвилин Рулі: Найефективніші дієти

Тексти пісень, а це означає: Я знаю, як ковтати пластину їжі протягом п'яти хвилин, особливо якщо ви поспішаєте. Після того, як я не був обідньою перервою, я їду до мене жахливо швидко і навіть гордістю. Але за останні кілька років я користуюсь різними способами, щоб харчуватися повільно і насолоджуватися нею.

Я впевнений, що я рекомендую вам змінити швидкість їжі і є сильні аргументи в цій статті. А якщо ви хочете піти на дієту, то спробуйте повільний раціон – це безумовно безпечніше і набагато ефективніше, ніж інші.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Таким чином, хороша їжа може стати швидкою їжею, якщо ви їсти її швидко.

Слабкий, це: 1,1 км роси ретельно (тільки не підраховують кількість рухів жування)
2,2 км Розважатися.
3. У Залишити коментар
4. У Виготовляючи пауси між шматками, надягаючими пристроями
5. Умань Заповнити.
6. Жнівень Використовуйте популярну мудрість: Він довго живе. Коли ви їсти, ви глухий і рум'яний. Їжа вода, напої харчування. Ет голодний і любов молодий. Швидке тертя, не швидкий працівник.

Повільна дієта: 20 хвилинна ложка Ми завжди поспішаємо поспішати і десь поспішаємо, сніданку та обід на бігу, і вечеря дуже поспішає. І в той же час ми не думаємо, що таке знеболювання викликає дуже велику шкоду організму.

Більшість людей є надмірною вагою через звички зробити все на ходу. Багато людей люблять харчуватися швидко, вибираючи переважно жирні і висококалорійні продукти, які рясно пропонуються швидкою їжею. В той же час фахівці охорони здоров'я ще раз нагадують, щоб харчуватися повільно. Батьки в дитячому слоні багато їсти повільно: поросити швидко, швидше їсти, поспішати, не сидіти довго для їжі і т.д.

Вирощування тіла дослідження підтверджує, що якщо ви просто споживаєте повільніше, ви зможете споживати менше калорій. По суті, ви зможете втратити до 10 кг на рік, не роблячи нічого іншого і змінити свій раціон, крім того, щоб більше часу їсти. Причина полягає в тому, що в нашому мозку близько 20 хвилин, щоб реалізувати, що ми повністю. Згідно з експертами, якщо правильно росити, то одну порцію їжі необхідно взяти близько 20 хвилин (це час чисто для жування, не для всієї їжі!). Є багато офіційних доказів, що французи довше їсти свою частину, ніж американці, хоча ця частина менша.

Зберігати час, який займав на одну страву. І в наступний раз намагайтеся поступово збільшити його протягом 2-3 хвилин, намагаючись з'їсти більш повільно. Спробуйте погуляти не менше 25 хвилин в одному шроті (більше - кращий).

Наукове підтвердження. Швидкість є дійсно значущим фактором, який впливає на роботу гормону голоду і насиченості.

Останні японські дослідження виявили сильні докази, що є прямі зв'язки між швидкістю їжі і індексом маси тіла і ожирінням. Чим швидше людина їсть, тим більша ймовірність отримання і збереження зайвої ваги.

У дослідженні взяли участь 4 700 жителів країни, що випливають сонце. Волонтери повинні вимірювати висоту і вагу, а потім дізналися, які продукти харчування вони їсти і як швидко вони роблять це. Норма споживання їжі була визначена як «смажений», «смажений достатній», «медій», «повільний достатній» і «вільний».

Що сталося? Середня людина - висота 168.3 сантиметрів, вага - 64.8 кілограмів - їсть при середній швидкості. Якщо швидкість споживання їжі відповідає категорії «смажити», вага перевищила норму в середньому 4 кілограмів. І ті, хто повільно їсти, вага в середньому 3 кілограми менше норми.

Ситуація була повністю повторена в групі жінок. Виявляється, що древні індуси були правими, які залишалися в своїх рукописах порада: «вжива рідина і напої твердої їжі», що означає, що пити повільно і жувальні продукти до напіврідких грейл.

Продовжуємо тему їжі та додаткових фунтів, переходимо до іншого дослідження. Група вчених в Університеті Мічиган (США) відкрила ще одну причину перенапруження людей з ожиріння. Особливості метаболізму лептину в повному провокують голод після інтенсивного спорту. Однак це не буває у людей з нормальною або зниженою вагою. Таким чином, виходить, що худа жінка, яка працювала в тренажерному залі, буде радувати відпочити на дивані, а її повноцінний друг курсуватиме до холодильника. Так виявляється, що втрата ваги через інтенсивну фізичну підготовку не є ефективним, оскільки це здавалося раніше. І знову ми приїжджаємо до того, що ми повинні мати справу з їжею першим.

Причина збільшення ваги є швидким харчуванням Протягом двох років фахівці Університету Отаго (Нова Зеландія) спостерігали 1,500 жінок, порівнявши дані у віці, шкідливі звички, раси, вправи, дієти і виявили, що швидкість їжі має величезний вплив на вагу тіла жінки. Лікарі асоціюють швидкість їжі з утворенням гормону сати (по суті, голод знижується!).

Коли їжа кидається повільно, мозок встигла задовольнювати голод перед тим, як людина починає поглинати зайві калорій: шлунок інформує мозок вчасно, що він вже повний. Це правило вірно як для сексів, але на фігурі жінки, більш помітна швидкісна їжа. Дослідники виявили, що люди, які ратують повільно ate в середньому на 88 калорій менше.

Перевага поточної ваги Для того щоб залишатися стрункими, за даними американських вчених з Університету Реод-Айленд, потрібно повільно харчуватися. Вони уклали, що велика більшість людей, які страждають набагато швидше, ніж худі люди, і це прямий зв'язок між швидкістю їжі і вагою тіла. Під час дослідження вчені навіть визначили швидкість їжі.

Швидке харчування вони називають поглинанням їжі за швидкістю близько 100 грам в хвилину, середня - близько 80 г / хв і, нарешті, повільне - близько 65 г / хв. Швидкість їжі значно змінюється в залежності від статі. Чоловіки завжди поспішають і споживають в середньому 80 калорій за хвилину, а жінки тільки їсти 52.

Харчування Коли ви повільно їсти, ви починаєте дійсно смакувати їжу. У цей час можна відрізняти різні смаки і запахи їжі. Процес їжі стає більш цікавим, і ви вже звертаєте увагу на ефект їжі, ніж його переваги, хоча цей спосіб їжі містить деякі переваги.

Насолоджуйтеся смачними стравами. Крім того, я думаю, що ви навіть можете їсти щось, що не дуже здорове, тому що якщо ви з'їсти його повільно, ви можете тільки їсти невелику частину.

Подумайте про це: ви хочете їсти деякі заборонені продукти (поставки, смажені, піци тощо) тому що вони смачні. Якщо ви їсти їх швидко, що точка? Якщо ви посіяти їх більш повільно, ви можете насолоджуватися навіть невеликою кількістю, яка буде дуже щаслива з живітом. Що працює для мене. І це аргумент, який я думаю, що ви відчуваєте щасливі, якщо ви можете спробувати смачну їжу і повністю насолоджуватися нею.

Поліпшується процес травлення Якщо ви їсти повільніше, ви росите повільніше, що призводить до поліпшення травлення. Процес травлення фактично починається в роті, тому більш ретельно ви обробляєте їжу першим, чим менше ваш шлунок доведеться працювати. Це може призвести до зменшення кількості проблем з травною системою.

Обід в поспіху викликає неприємні відчуття після їжі. Швидка їжа відома, щоб викликати печію. Тільки повільно жовчі продукти, ви будете захищати себе від болю в печі. Коли ви поспішаємо, надлишок повітря потрапляє в шлунково-кишковий тракт, це перевантажує шлунок, викликаючи його для отримання додаткової кислоти. В результаті ви отримуєте печію, або, науково, гастроезофагеальну рефлюксну хворобу (GERD). Одне дослідження виявило, що зменшення споживання їжі від 30 хвилин до п'яти причин печіння 50% частіше.

Легке поглинання поживних речовин. Чим повільніше ви їсти, тим швидше і ефективно перетравити їжу. Коли ви набрякли шматки їжі ціле, вона стає набагато складніше для вашого тіла, щоб ізолювати поживні речовини з них (вітаміни, мінерали, амінокислоти і т.д.). Крім того, пропущені шматки сприяють надлишоку газоутворення в кишечнику, і часто ви набрякли багато повітря при поспіху.

Зниження стресу Коли ви повільно їсти і фокусуватися на їжі, відбувається щось перезбирання медитації. Подумайте тільки про те, що відбувається зараз, а не те, що потрібно робити далі. Коли ви їсти, ви повинні їсти. Я думаю, що я повинен призвести до меншого стресу в житті. Спробуйте. Повільна їжа навіть призводить до зниження артеріального тиску.

Краще якість. Якщо страва нерозривно оформлена, вона також буде їсти більш повільно. Якість їжі з'їсть більш повільно. Швидка їжа не називається, що випадково. Ми пропонуємо широкий асортимент продуктів харчування, які швидко їсти. Цей спосіб життя веде до дегуманізації, робить нас нездоровим, і я стресом, нещастям. Ми кидаємо весь день, робимо одне безконтактне завдання після іншого, не витрачаючи час на життя, насолоджуючись життям, спілкуючись один з одним і просто будучи людиною.

Покладіть нові серветки або скатертини, зробіть святкові тарілки, красиво прикрасьте звичну страву. Ці зміни нагадують, що з'їсти більше повільно. Ідеально встановіть таблицю красиво.

Вентилятори швидкого «ковзання» швидше за все, споживають більш низьку якість їжі, ніж менша кількість високоякісного продукту. Можливо, ви заперечуєте себе деякими продуктами через вартість, але якщо ви приймаєте цю їжу кілька разів менше, то з тим же бюджетом ви будете їсти менше, але тастер, краще якість і з більшою емоційною подачею.

Зменшення ризику цукрового діабету Сприяє зниженню ризику ожиріння і збільшує ймовірність діабету II типу на 2,5 рази. Якщо ви повільно їсти і відгодити кожен шматок, ви вбираєте набагато менше їжі і не завдати шкоди організму. "Не їсти так швидко!"

Люди, які швидко їсти, швидше за все, щоб розробити цукровий діабет 2 типу у порівнянні з тим, хто приймає час їжі. Команда порівнювала групу 234 пацієнтів, які вперше діагностували цукровий діабет 2 типу з контрольною групою 468 здорових людей. Співвідношення між групами було 1 до 2 і відповідає як сексу, так і віку (±5 років). Учасниці пройшли ретельне обстеження, що збирали інформацію про можливі фактори ризику для діабету, оцінювали швидкість їжі порівняно з іншими (повільніше, швидше). Після пошуку інших чинників ризику – сімейна історія, освіта (парентування), ранкова вправа, індекс маси тіла, окружність талії, куріння, рівні плазми тригліцериду – вчені, що швидке поглинання їжі значно підвищує ризик діабету 2 типу. Крім того, хворі в першій групі мали більший індекс маси тіла і нижчу освіту, ніж контрольна група.

Не відволікатися Відхилити себе повністю на їжу, не відволікатися на комп'ютер і телевізор – потім ви будете насолоджуватися їжею. Це дуже важливо - ви зможете розслабитися і вчасно зрозуміти, що ви вже повно. Спробуйте орієнтуватися на процес всмоктування їжі і насолоджуйтеся кожним предметом, який ви їсти. Вимкнено іноземними об'єктами, людина починає перемішати їжу і харчуватися більше, ніж необхідно. Крім того, не приділяючи візуальну увагу на їжу, ми не допускаємо мозок, щоб надати команду для виробництва шлункового соку, що значно погіршує процес травлення.

Маленькі шматочки, але не гладкі. Їжа (забуджена, фрукти, м'ясо і т.д.) краще нарізати невеликими шматочками, так як менша їжа ріжеться, чим більше часу витрачається на їжу. Пробити хліб невеликими шматочками, і не викусити весь скибочок.

Немає стану, не їсти. No 20 хвилин? Евіл? Вишивання? Після того, щоб Ваше харчування було зручно. Час затримки не погіршить Ваше здоров'я, підвищить апетит. Якщо ви настачить, турбуєтеся про щось, то не починайте їсти, тому що в стані стресу, нервовий натяг, людина дуже швидко з'їдає величезну кількість їжі (наприклад, частіше), ніж завдає шкоди своєму організму, і фігурі. Перед тим як їсти, намагатися заспокоїти, ходити, пити воду і тільки потім сидіти до їжі, намагаючись концентруватися на їжі самому. Це допоможе вам зібрати ваші думки і насолоджуватися харчуванням. Повільне харчування знеболює вас в першу чергу. Але це океї.

Поставте інструменти біля. Залиште виделку після надходження їжі у рот. Коли ми їсти несвідомо, наші руки переносять виделку в наш рот автоматично. Поклавши свою виделку, ви змусите себе трохи розслабитися і зосередитися на життєдіяльності. Взяти воду, провести бесіду. Насолоджуйтеся кожним шматочок, зробіть його таким приємним, щоб знову повторити. Це сутність повільного харчування, ви переключите до людей, які ви з'їдете, зачісуючи їжу як розрив, який слід звернути увагу і насолоджуватися.

Використовуйте ніж. Вирізати їжу на тарілці. Ще один спосіб зменшити швидкість поглинання їжі, щоб зрізати їжу дрібно при їжі. Це вимагає додаткового часу, щоб «запити» ніж, і в результаті ви їсти повільніше і з'їсти менше.

Залишити коментар Довгий бенкет з сім'єю і друзями, навпаки, приносить тільки користь. Не поспішайте, проведіть час близькими і отримайте задоволення від смачної їжі і приємного спілкування. Їжте з людьми, які повільно харчуються. У нас є несвідомий хірург, щоб імітувати людей навколо нас. Якщо ви їсти з родзинкою, ви можете мити шкідливі звички і швидко харчуватися. Щоб навчити себе їсти повільно, спробуйте знайти повільні їдалки, які позитивно впливають на вас.

Продати Ще один цікавий експеримент показав, що уповільнення процесу засвоєння їжі і кількості з'їдених допомагає, якщо ви похилите кожну частину їжі, яку ви будете надсилати в рот. Вдихання ароматів їжі дозволяє не тільки уповільнювати процес їжі, але і досягти відчуття насиченості раніше.

Ет в тиші Швидкість їжі впливає на шум навколо. Саме тому в тиші вважається оптимальним. Коли людина їсть в тиші, нічого не приводить його. З'їдає більш повільно і з'їдає швидше (не перешкоджає сигналу сати, щоб зробити себе вчасно.)

Зробіть свої правила. Причини і способи їсти повільно можуть бути тисячі. Створіть свій власний і насолоджуйтеся ними. Видання

Автор: Андрій Білловкін

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.beloveshkin.com/2015/10/samaya-ehffektivnaya-dieta-medlennaya-eda.html