У нас є жінки. (10 зображень)

Не можна піднімати більше 32 тонн на час - безпека не дозволяє. Коли вона плаває під стелею майстерні на висоті 10-метра, більшість чоловіків перетворюють свої шиї, є щось побачити. Молода високоросла slender дівчина легко чіпає до бетонних плит і, як пір'я, несе в її призначення. Nastya - оператор крану. Ця професія сьогодні серед представниць прекрасної статі, але це, як багато дівчат говорять, тільки додає її чарівність.

Кілька років тому Настя вступила в університет. Моя мама розповіла про те, що ви не будете ходити на змагання, ви працюєте в ефективній промисловій конструкторській заводі. Так сталося, що вона не входила і, будучи слухняною дочкою, пішли, як пообіцяла, щоб рослина працювати з штукатуркою. Вона носила відро для року, змащені стіни. Я отримав третій клас.
до На нашому заводі були крани в майстер-класах, я постійно дивився, і я хочу, щоб отримати там, здається, що це буде дуже класно, говорить Настя. Довгий час я звернувся до влади, щоб платити за навчання. В кінці вона отримала її шлях. За умовами договору я пішов на навчання, а потім довелося працювати три роки на заводі, не ходячись на залишок материнської маси. У будь-який час я погодився.

Коли Настя прийшла до курсів вперше, вона думала: «Дамн, всім, я потрапив». Виявилося, що люди були зібрані з усіх куточків Білорусі. У групі було 28 осіб, в тому числі 3 дівчат. Середній вік чоловіків більше 30, один був навіть під 60. Все подобається підбір - широкі сільські великі хлопці. Коли вона вступила в клас вперше, вона зламати.
до Але виявилося, що я був рубаний у відряві, крана дівчина посміхається. Моя однокласників була гідною, приємною людиною, яка в галантрі до дам, могла сперечатися з великою кількістю столиці. Чоловіки лікували мене, як Thumbel, пил відданий. З однією рукою, змагаючись дистанційно. Але найщасливіше було, коли декан сказав мені, щоб забрати голову, мій чоловік однозначно вказував мене.
При навчанні Настя повернулася до заводу і вперше піднімається кран. Дуже страшно.

- Я не розумію, що коли ця бандура рухається, вона стукає жахливо, вона сміється, згадуючи. Перша година, в той час як ми «прокатуємо» по крамниці, по-справжньому шоок, і незалежно від того, чи перемістили кабіну крану або ні. Але вид відкрита до мене - вся фабрика знаходиться в долоні руки, і вам подобається цариця світу. До обіду я сидів і дивився на фореманську роботу. Таблиці були буквально літаючі, дуже здавалося, що кран був розширенням рук. А потім вона просто стояв і сказала: "Робота." І зліва.
Перед очима Настя були тільки три контролери – одна була відповідальна за переміщення крану до правого і лівого, інший переніс кошик назад і вперед, третій піднявся і опущений шлам. Здається просто. Але насправді кожен кран особливий, він майже схожий на живий організм, і потрібно знайти підхід до нього.
- Про це я думаю, що автомобілісти відносяться до автомобілів, - сказав молодий кран оператор. На одному крані, наприклад, п'ята швидкість не вмикається, інша десятитонна пластина на першій швидкості не підніме, необхідно ввімкнути на четверту відразу, в третьому гальма в певній області погано спійманий ...

Першу бетонну плиту довелося пересуватися довжиною 10 метрів і шириною 5 метрів. Я не знаю, що робити, всі теорії вийшли з голови. Вдихали, видихлені, зібрані, перевозяться і укладалися. Я переглядаю тебе, бачу мене. Він дзвонить і каже: «Добра робота, триматися. й
На цьому крані Настя працювала 1,5 місяців, а потім вона хотіла щось нове. І переїхала на заводський сайт, де працювала штукатуркою. Після цього був третій кран, четвертий, працював не тільки в магазині, але і на вулиці, і в спеку, коли довелося залити воду, щоб принаймні відновити від начинки, а в 20-град. Я спробував кожен кран на заводі крім двох.

- Настя сміється. - Я не одягав, як це. Але коли ви носите плиту навколо магазину, і під ним деякі slob dips, важко протистояти. Я брутально випічка, плита гойдалка, це нічого не сталося. Я шукаю вікно і поясню, що він неправильний, триповерховий, інші не розуміють інакше. Але наступного разу він піднімає голову, спостерігаючи де я. Одного разу я працюю з Bluetooth в моєму вусі, мій дад назвав, ми говорили, на землі було важко становище. Я запитаю Даду, щоб повісити телефон і спробувати донести до ступійного працівника, який вважає, що це його робота, щоб допомогти мені, що він створює небезпечну ситуацію. За п'ять хвилин ми говорили в «робочій» мові з відступником. А потім в моєму вусі я чую голос мого таду: "Так, дочка, ви ви вирощено, я не знаю, що ви можете кидати, як це, навіть я не знаю деяких поворотів."
Під час свого часу на заводі я навчився спілкуватися як з нормальними, так і патологічними людьми. Не думайте, що всі працівники простітони. Наприклад, в гіпсовій бригаді було кілька жінок з вищою освітою – розумні, приємні люди.
У цей час Настя жив два абсолютно різні життя. Перший, звичайно, відбувся на заводі.

до Мої батьки тримали мене в клинових рукавичках довгий час, - згадує вона, "навіть на свята, я прийшов додому в 10 м. - не хвилина пізніше. Змащуючи бути пізно, вона зняла її каблуки і ran home barefoot. Але, як тільки ви перетворили 18, мама сказали, що ви були вільні, щоб зробити свої власні рішення, звичайно, в межах розумних обмежень. Я пішов в клуб вперше о 19. Цього разу збіглися з роботою на заводі. Після роботи 6 днів, увечері, після зміщення, вона поставила вечірню сукню, високі підбори і пішли на «клуб». Я підійшов до всіляких костюмів, запитав, що ви робите? Моя відповідь: крана дівчина. гламурні хлопчики проповідні. Я не вірю, Я навіть переніс мене. Але я не відчув ніякого образу в вечірній спосіб життя і роботи. Одне з дівчат ведеться навколо кафе, несучих плит, а я носила залізобетонні плити. Єдина відмінність в масі і, ймовірно, трохи відчуває себе прохолодно.

540468 р.

Nastya дійсно liked її робота. Перші шість місяців вона часто ходила в завод на суботах і неділях. Я працюю протягом двох тижнів. Але поступово, як кажуть вони, зникне запобіжник. Тут є рутин.
до В останні місяці роботи на заводі я дав можливість «приїхати» один з останніх кранів, «неперехрестити» мене, каже Настя. - У нього була трава - спеціальна тверда кріплення, величезна металева пов'язка. Дуже класно - ви берете і носите піч величезної ваги, і підніміть її безпосередньо під каюту. Ви приводите і розумієте - якщо раптом, Бог заборонений, щось зламається, плита обертається і знеболює вас разом з кабіною. Я думав, що я можу поставити кінець до цього. За цей час я побачила хлопця, який був тільки другом за рік.
Настя не опрацювала 3 роки, встановлених у договорі, і сплачувала кошти заводу, які витратили на навчання. Нещодавно вона є старшим адміністратором на шиномонтажній станції. Він говорить, що сьогодні, тільки погляд на машину, може розповісти виробника шин і її радіус.
до Ви думаєте, що останні три професії не дуже престижні для молодих дівчат? Чи варто це зробити кар'єру, наприклад, в офісі секретаря?
до Ви не будете розуміти, непристойні відповіді. Ви ніколи не підняли 30-тонну плиту, і я міг підняти її з одним лівим.

Джерело: realt.onliner.by