Забутий і забутий (20 фото)

Ми літаємо на вітчизняних автомобілях, позбавляючи величезні простори СНД в Туполс, Які та Ільах. Але поступово, спочатку як рідкісні гості, а потім більш впевнено, інші автомобілі почали з'являтися на авіакомпаній. На першому етапі ми були щасливі, коли ми змогли літати Boeing або Airbus. Але лише кілька років пройшли, і відвідувачі з-за кордону стали майже суверенними господарями. І виїжджали автомобілі, знайомі з дитинства, раптом виявляли себе «в веселому» на задньому дворі аеропортів, привітно чекаючи долі.
Написання alexey_viper: Я не хочу бути непоганим, я не відчуваю ніякого негативного ставлення до товарів європейських та американських літаків. Я просто хочу пам'ятати, що життя було як для частих літальних апаратів всього кілька років тому. У цій пошті я опублікував кілька фото авіаносіїв, не довгий час роботи в поті, і зараз покинули і забути.

Уляновськ. 5 років тому я мушу на літаку IL-86 до Казаньтипу. А тепер один з найкрасивіших і дивовижних вітчизняних авіалайнерів на околиці аеропортів, чекаючи долі.

Новосибірськ. Я знаю, що «офіційні плями» проводяться періодично в Толмачово. На жаль, я не маю інформації про те, чи можна відіграти флот відставних ІЛ і Тушексів, які раніше летять до Сибірських Авіаліній під час цих заходів.

Р-85844. Рік і половина тому він ще на крилах.

Помаранчевий годинник як радянські авіаційні листки... в Рощині на траві стоїть локшина Як 40 і кілька гордих і красивих великих поплярів.

, Україна

Пуловлово тушки практично відразу після написання. 2008 рік

Aviastov IL-76TD в Внуково

Челябінськ Тушкін і Яшки

Самара. Моя улюблена авіакомпанія. З любов'ю просто, тому що у мене є найцікавіший і цікавий період життя. Написання диплома, першого туру і щотижневих рейсів з Москви в Самара і назад. Я полю ці літаки 4 рази на тиждень, купуючи квитки з 50% знижкою (на студентській картці Самарського державного аерокосмічного університету). Я відкрив ще один світ, і зараз-дефункт авіакомпанії Самара допомогли мені.

178168

Волгоград. Також був авіаперевізник. Авіакомпанія "Волга - Авіаекспрес" припинила рейси тільки 2 роки тому. Нещодавно я досить пощастив, щоб стріляти одну стоячу ТУ-134, раніше керовану в флоті цієї авіакомпанії. В історії Волга-АвіяЕкспреса було також трагічна сторінка. 24 серпня 2004 року літак Ту-134 (реєстраційний номер RA-65080) був продучений в повітрі бомбардувальником суїцидів 26 хвилин після зльоту.

доб.

Язик. Тут на аеродромі ви можете знайти величезну кількість вікових класиків. : Я не знаю.

р.

Саратов. Чи будуть ці автомобілі йти в небо?

Єкатеринбург, Кольцово. Я прийшов через фотографії великого кластеру кузовів і ILs, які чекають бути «вирізати» на паркані аеропорту Кольцово.

Москва, Шерметєєво. Цей постріл був взятий з автобусної доставки пасажирів аероекспресу вздовж "внутого периметра" до терміналу B. IL-62. Неймовірно в своїй краси і витонченій машині.

Казань. Якщо ви полетіти до цього міста, запитайте на місце А для реєстрації. При посадці можна зняти через вікно величезну кількість вітчизняних лайнерів, що стоять на траві вздовж ходу.

Казань знову. Деякі пасажири, які засвідчили, як-40 «флілінговий стіл». Деякі люди бояться літати в цьому автомобілі. Я дуже люблю її.

Джерело: alexey-viper.livejournal.com