1266
Литкарін завод оптичного скла.
Я був на турі оптичного склозаводу Литвин (LZOS).
Я бачив його 2 роки тому, але фотографії дуже актуальні.
60 зображень.
Завод займається виробництвом різних оптичних скла, а також пристроїв з нього.
878498
2,2 км На в’їзді зустрілися два автобуси.
р.
3. У Як і Ілліч.
до 1 2 3 4 5+
4. У Ми їдемо в скляний магазин.
Рослина може варити близько 300 брендів оптичного скла, з яких 150 заварюють постійно, і постійно затребувані.
5. Умань Одна з духовок.
р.
6. Жнівень У духовці виходить ват з розтопленого скла.
7. Про нас
8. У Вони знімають піну. Це як бульйон.
9. Навігація
10.
11.
р.
12.
13.00 р. Скло доходить до складу, де він охолоне. Дуже довго охолоджувати. До декількох тижнів.
14. Чоловіки вирізати готове скло з простим металевим листом з ручками.
р.
15.00 р.
р.
16.00 р. Після того, як ват зі склом розміщується на своєму місці, вона покрита «покриттям».
р.
17.00 р. Сам склад.
18 років Іноді під час охолодження щось може виходити неправильно, і це відбувається.
19.00 р. Хелловін, в якому готується ще одна порція скла. Не спекотний в магазині, 25 градусів.
6749794
20.
Р
21. Завод має власну електростанцію. За допомогою газових поршневих агрегатів виробляють електрику та нагрів для власних потреб. Це половина дешевше, ніж їхати з міста.
22.
23. Тоді ми пішли в музей, який презентує продукцію, які не секретні.
24.
доб.
25.
26.
27. Завод також робить нічні пристрої.
р.
28. І лінзи і лінзи для космічних апаратів.
29. І волоконно-оптичні системи.
30. Оптичні системи для армії. Вони встановлюються на різні бронетехніки.
31. І оптика мікроскопа. Через мікроскоп в музеї, кожен шукав на цьому бджілі. Вони говорять про те, що це довгий час.
32.
33.
34. Різні телескопи, бінокулярні пам'ятки.
35. Оптики для фотообладнання.
36.00 Р Я не знаю, що це називається, але ці циліндри використовуються в різних лазерних системах. Вони насправді перетворюють світло в лазерний промінь.
доб.
37. Після того, як музей ми йдемо на найцікавіше воркшоп. Магазин оптичних систем.
Ця майстерня займається виробництвом оптики, пов'язаних з простором. Чи є це дзеркала для наземних або космічних телескопів, або об'єктивної оптики для військових супутників, все зроблено таким чином або іншим чином, і відразу тестується. Магазин чистий. Під час візиту було оброблено 6-метрове дзеркало для наземного телескопа. Потім прийшов до кінця другого, 4-місячного етапу обробки дзеркала (перша була видалення 7 міліметрів матеріалу з поверхні дзеркала). Таким чином, незнайомці, припливають в робах і черевики, але при цьому допускаються. До речі, я був одним з останніх незнайомців, щоб побачити це дзеркало в обробці. При виникненні третього етапу очистку дзеркала було закрито майстер-клас, пил було вилучено, а вхід був відкритий тільки професіоналам в спеціальних костюмах.
доб. 2
38. Дзеркало телескопа, майже готовий.
39.00 р. Дзеркально обробляється.
40. Оптики для космічних телескопів.
41. Оптики для космічних телескопів.
42. Оптики для космічних телескопів.
доб. 2
43. Ще одне дзеркало.
44.
Р
45. До речі, ця фабрика зробила дзеркала для знаменитого простору телескопа Hubble
46. Хексагональна частина для величезного дзеркала наземного телескопа.
Європейки провели конкурс на будівництво величезного дзеркального телескопа. На додаток до Литвинцева, ще два рослини, іноземні, брали участь у конкурсі. З одного дзеркала можна зробити тільки з певного обмеженого розміру, він вирішив зробити дзеркала з таких шестикутників. У Литкаріно вдалося обробити ці шестигранники більш точно, ніж будь-який інший.
47.
48. Люди.
49.00 р. На додаток до дзеркал в магазині було багато таких речей, різних розмірів. Я не пам'ятаю точну назву, але точка цього пристрою полягає в тому, що якщо дзеркало переходить в простір, він змінить свою форму в будь-якому випадку, відносно того, що було на землі, і його характеристики зміняться. Неважливо, що відбувається, є механізм. Дзеркало розміщується на ньому, і надає їй форму, яка буде використовуватися.
50.00 р. Таблиця обробки є величезним шестиметровим дзеркалом.
Я бачив його 2 роки тому, але фотографії дуже актуальні.
60 зображень.
Завод займається виробництвом різних оптичних скла, а також пристроїв з нього.
878498
2,2 км На в’їзді зустрілися два автобуси.
р.
3. У Як і Ілліч.
до 1 2 3 4 5+
4. У Ми їдемо в скляний магазин.
Рослина може варити близько 300 брендів оптичного скла, з яких 150 заварюють постійно, і постійно затребувані.
5. Умань Одна з духовок.
р.
6. Жнівень У духовці виходить ват з розтопленого скла.
7. Про нас
8. У Вони знімають піну. Це як бульйон.
9. Навігація
10.
11.
р.
12.
13.00 р. Скло доходить до складу, де він охолоне. Дуже довго охолоджувати. До декількох тижнів.
14. Чоловіки вирізати готове скло з простим металевим листом з ручками.
р.
15.00 р.
р.
16.00 р. Після того, як ват зі склом розміщується на своєму місці, вона покрита «покриттям».
р.
17.00 р. Сам склад.
18 років Іноді під час охолодження щось може виходити неправильно, і це відбувається.
19.00 р. Хелловін, в якому готується ще одна порція скла. Не спекотний в магазині, 25 градусів.
6749794
20.
Р
21. Завод має власну електростанцію. За допомогою газових поршневих агрегатів виробляють електрику та нагрів для власних потреб. Це половина дешевше, ніж їхати з міста.
22.
23. Тоді ми пішли в музей, який презентує продукцію, які не секретні.
24.
доб.
25.
26.
27. Завод також робить нічні пристрої.
р.
28. І лінзи і лінзи для космічних апаратів.
29. І волоконно-оптичні системи.
30. Оптичні системи для армії. Вони встановлюються на різні бронетехніки.
31. І оптика мікроскопа. Через мікроскоп в музеї, кожен шукав на цьому бджілі. Вони говорять про те, що це довгий час.
32.
33.
34. Різні телескопи, бінокулярні пам'ятки.
35. Оптики для фотообладнання.
36.00 Р Я не знаю, що це називається, але ці циліндри використовуються в різних лазерних системах. Вони насправді перетворюють світло в лазерний промінь.
доб.
37. Після того, як музей ми йдемо на найцікавіше воркшоп. Магазин оптичних систем.
Ця майстерня займається виробництвом оптики, пов'язаних з простором. Чи є це дзеркала для наземних або космічних телескопів, або об'єктивної оптики для військових супутників, все зроблено таким чином або іншим чином, і відразу тестується. Магазин чистий. Під час візиту було оброблено 6-метрове дзеркало для наземного телескопа. Потім прийшов до кінця другого, 4-місячного етапу обробки дзеркала (перша була видалення 7 міліметрів матеріалу з поверхні дзеркала). Таким чином, незнайомці, припливають в робах і черевики, але при цьому допускаються. До речі, я був одним з останніх незнайомців, щоб побачити це дзеркало в обробці. При виникненні третього етапу очистку дзеркала було закрито майстер-клас, пил було вилучено, а вхід був відкритий тільки професіоналам в спеціальних костюмах.
доб. 2
38. Дзеркало телескопа, майже готовий.
39.00 р. Дзеркально обробляється.
40. Оптики для космічних телескопів.
41. Оптики для космічних телескопів.
42. Оптики для космічних телескопів.
доб. 2
43. Ще одне дзеркало.
44.
Р
45. До речі, ця фабрика зробила дзеркала для знаменитого простору телескопа Hubble
46. Хексагональна частина для величезного дзеркала наземного телескопа.
Європейки провели конкурс на будівництво величезного дзеркального телескопа. На додаток до Литвинцева, ще два рослини, іноземні, брали участь у конкурсі. З одного дзеркала можна зробити тільки з певного обмеженого розміру, він вирішив зробити дзеркала з таких шестикутників. У Литкаріно вдалося обробити ці шестигранники більш точно, ніж будь-який інший.
47.
48. Люди.
49.00 р. На додаток до дзеркал в магазині було багато таких речей, різних розмірів. Я не пам'ятаю точну назву, але точка цього пристрою полягає в тому, що якщо дзеркало переходить в простір, він змінить свою форму в будь-якому випадку, відносно того, що було на землі, і його характеристики зміняться. Неважливо, що відбувається, є механізм. Дзеркало розміщується на ньому, і надає їй форму, яка буде використовуватися.
50.00 р. Таблиця обробки є величезним шестиметровим дзеркалом.