Комбінований металургійний завод

Написи Віткараван:

Сьогодні ми збираємося з вами до м. Нижній Тагил Свердловської області до Куйбишевського металургійного заводу. Точно, до того, як був завод тут, і зараз це історія заморожена в металі, величезний відкритий музей. Я провів чотири години тут, і він отримав темний, але навіть це не здавалося мені достатньо вивчити все детально, так як площа велика: кілька майстер-класів, вибухових топок і навколишня зона з вагонами і відроми.

Завод був побудований на березі міського водосховища біля Лисої Гори у 1975 році. Спочатку був Демидовський металургійний завод, пізніше, в радянських часів завод розширився і став заводом Куйбишева і, як раніше, тут виготовлявся свинарний залізо. У 1989 році завод був закритий і тому з'явився відкритий завод-музей.
49.00 р.

Завод Мартенова

Коли ви перебуваєте в заводі, ви глибоко вражаєте масштаб і складність процесів, які відбувалися. Тут можна побачити потужні деталі величезних розмірів, труби великого діаметра і різноманітні металеві конструкції.

Мета більшості механізмів і пристроїв можна вгадати тільки. Давайте металургам виправити мене, якщо я зробив неточність в описі десь.

Одним з цікавих місць рослини є старий Мартеновський майстер-клас - в якому розплавився чавун. В даний час печі Мартенова більше не використовуються в будь-якому місці, вони були замінені іншими технологіями для виробництва чавуну.

Ще одне цікаве місце - це магазин доменів, який піднімається з струганими топками над усіма іншими структурами. Доменні магазини і труби пофарбовані помаранчевими і можуть спостерігатися з афера. Кокс (розчинне паливо) і руди поставляються в вибухові печі за допомогою спеціальних механізмів підйому. Проводиться обробка температури. І вийшов чавунний, який було перевернуто через спеціальні канали в чавунні чаші.

2,2 км Магазин Мартенова, добре збережений

3. У Кас-іроновий відро в мартенові

4. У Стара стіна магазину Мартіно

5. Умань Крани балки

6. Жнівень Кошик

7. Про нас З часом дах зносився і тепер старий майстерня Мартиновського стала більш схожою на теплицю.

8. У Величезна чавунна ванна.

9. Навігація Тут я знайшов книгу, яка говорить багато.

499.00 Р

10. Потужний вентилятор

11. Покрівля магазину Мартинов

12. Печиво Blast

р.

13.00 р. Технологічний вхід в піч для вибуху

14. Комплексний вибуховий пристрій печі

15.00 р. Ці труби поставляються з водою, щоб охолоджувати печі бластів.

282828

16.00 р. Заводська територія. Круглий пристрій переросла з травою, призначення я не знаю.

17.00 р. Технологічні дверцята на вершині печей

1411275

18 років Це те, що музейна будівля виглядає так.

Габаритний зображення

19.00 р. Потужні кабелі для руди і коксу

20. Вид з беластних печей. City Pond і Fox Mountain

р.

21. металургійний завод

22. У передмісті енергетичний магазин і праворуч - прокатний магазин

23. Печі бласт дуже високі, понад 60 метрів

24. кабелі

25. Трохи далі цегляна труба для видалення продуктів згоряння

Р

26. Механізм, швидше за все, подається з подачею руди на стругану піч

Р

27. Вид з вершини печі бласт

1 990 Р

28. Кочення цех труби

29. Магазини

30. Найбільш ймовірні танки, що містять газ.

31.

32. Труба для виснаження газу, що випускається під час вибухової печі

33. І крупним планом передач ...

р.

34 для обертання відра

35. Molten чавунний канал

36.00 Р Канал виготовлений з жароміцних цегли

37. Молтенський чавун заливають в спеціальні чавунні відро

38. Ось тільки вода в відрі тепер.

39.00 р. Транспортер для годування руди

40. Всередині магазину

41. Водопровідна труба