Про компанію

3 роки тому автор працював у відомій фірмі, що надає інтернет і кабельне телебачення.
У цій статті він розповість про свою колишню професію як інженера-сервісу і покаже вам труднощі, які він зіткнувся майже щодня. Я думаю, що буде в темі.

Отже, робочий день починається з приходу до бази, де ми отримуємо наряд на день. Що часто зачепить.
Є воїнські тенденції

Сім'я
Чоловік взяв, кабель був ріжучий, щоб дружина бідного хлопця не піднялася в Інтернеті, потім він скручував кабель назад і що ми бачимо?

Є цікаві люди. Але всі ми повинні допомогти. У тому числі вирішення проблем з африканськими американцями)

Разом з нарядом ми отримуємо ключі до обладнання, яке ми можемо знадобитися для виконання замовлень. На фото ви бачите ідеальний варіант, коли у вас є всі ключі, які вам потрібно, тому що це сталося, що перед вами буде працювати інший інженер-сервісу, і він буде потрібні ключі швидше, тобто коли танець з діамантом на передачі ключів починається.

516252

Після чого ми висуваємо заявку (все на нозі, якщо ви працюєте "форвелон" або з інсталятором). Іноді обладнання розташоване на ділянках житлових будинків, іноді в машинних приміщеннях ліфтових валів. Другий варіант набагато гірше, тому що це ще один танець з діамантом, щоб знайти ключі до машинного приміщення, який ще гірший, якщо ви самостійні і переміщаєтеся на два. Іноді підйомники сидять в одному районі, і потрібно взяти ключі від свого будинку в іншій зоні. Все простіше з гуртожиток, на горищних приміщеннях, а ключі зазвичай знаходяться на годиннику.

Встановити коробку має легкий доступ до нього, але це не завжди легко. Але ми не будемо дискурувати і допомагати один одному з порадами.

р.

р.

Іноді можна побачити помста мешканців / конкурентів / інших злих сил. У цьому випадку нам пощастило, коробка була різною компанією. запені

Без патріотизму, ніде.

І не таємниця. Він повинен бути поганий для D-посилання.

р.

Я зроблю крок назад. Іноді піднявшись в в'їзді, ви дивитеся, що живуть поросятими людьми, але ви приїжджаєте на гідні пори і двори.

3610Р. 4200Р.

Р

І які види відкриваються з дахів будинків...

р.

р.

Так нехай буде йти. Встановлення не просто. Час від 1 до 9 поверху.

Але є сильні установки.

Я завжди любила оптика. Товщина волосся і яка швидкість передачі.
Eh ... технології

р.

На даний момент інсталятор забуває кроку, він перетворюється в Spider-Man.

Знайдено в одному з ліфтів. І справа, думають про дітей.

У зв’язку з непристойною крадіжкою телевізора, а роббер підійшов до невроди.

9473540

Поціновувачі антикваріату з прагненням до підключення до неї (антика) інтернету і що б всі «крилки»

Є багато абонентів, ви не можете розповісти всім. Бували випадки пожеж в машинних приміщеннях. Згорає. Це була чудова і весела компанія, щоб відновити все.

р.

Ну, після робочого дня, ввечері в Базі можна грати альтанки. Якщо це ще неактуально

І нарешті... Я не можу говорити про інші компанії, але тут працює багато. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У разі виникнення надзвичайних ситуацій на аплікації (тобто він залишився до 21:00, коли працює до 18:00), ніхто не прокинув, і кожен був готовий допомогти. Іноді виникають непорозуміння між мешканцями та нами (серверами та інсталяторами) про розміщення обладнання в під’їздах. Я вірю, що я розумію тих, хто загинув частим шумом від роботи з обладнанням і тими, хто збудував, щоб вирішити проблему і піти на роботу.

, Україна

-img31---

Джерело: рибальська сітка