Як інтернет стелить вашу душу

Інтернет змінив життя. Я ніколи не був письменником, я ніколи не зустрівся з друзями. За допомогою інтернету як масштабпелю, я випробуваю новий віртуальний життя, новий стиль, який я був повільно зливаючись з минулим десятиліттям.

Я вдячний за все інтернет дав мені, але щоб бути чесною, я повинен визнати, що він зробив багато з мене теж. Тексти пісень, а це означає: І щоб розповісти вам правду, якщо ви не обережні, він займе багато більше від вас. Я не говорю про втручання уряду в конфіденційність або аналіз даних про ваше життя, які компанії цікавляться і генерують дохід (хоча це також важливо і надзвичайно цікаво). Тексти пісень, а це означає: І кожен раз, коли ви йдете онлайн, ви будете мати велику небезпеку, тому що він може вимагати вашої душі.

Не думаю, що це перебільшення. В кінці мислити про всі ці речі, я прийшов до висновку, що Net має спеціальну силу, щоб зробити вам речі, які ви не хочете зробити. Якщо ви дивитесь назад, ви можете визнати, що ви змінилися? Інтернет має силу змінити вас.

Інтернет робить вас настільки омнісним, що ви потрапляєте в апатію.

Веб-сайт: www.facebook.com Також існують відмінності між ними. Інтернет має більш помилкові дані, ніж більшість бібліотек.

Ви повинні бути обережні, що ви приймаєте як факт, особливо якщо ця інформація надається Всесвітньому широкому веб-сайті. Але є ще більша різниця між інтернетом та реальними книгами. Інтернет набагато простіше. Я знаю ці звуки, як добре, і це, безумовно, є, але простий доступ до даних (навіть точні дані) є подвійним клем. Найкраща інформація для отримання більш детальної інформації. Для стартерів можна прочитати щось на Вікі, а потім натиснути на відповідні примітки. Ви можете ознайомитися з цими фундаментальними джерелами, потім приступати до есе і досліджень. Ви дізнаєтесь про конфлікт та іншу інформацію та аналізуйте її, вибравши власні висновки. Все це правда, вражаючі знання, збережені з днів, коли вчені дізналися з книг і використовують мікрофіш, можуть бути використані і покращуються в 21 столітті. Так, так, ви можете зробити все, що або ... ви можете просто запитати все, що вам потрібно від Siri.

Замість використання веб-сайту, як інструмент, який випробує в нескінченний потік інформації, більшість з нас стали частиною культури, яка зацікавлена в навчанні тільки те, що вона потребує. Що більше, більшість людей використовують Інтернет, щоб дізнатися речі, які вони не повинні знати. Вони шукають і знаходять суб’єктивну нову наративу Акту національної оборони, яка може порушити наше розуміння Конституції. У дискусіях про глобальне потепління. Інтернет може дати вам достатню інформацію про будь-яке питання, щоб зупинити занепокоєння про що-небудь. Навіть це сайт Muz4in. Якщо ви не хочете, щоб дізнатися більше про інформацію або, навпаки, ви не зацікавлені в будь-якій іншій темі, що піднімаються тут.

Інтернет заохочує мовне навчання. У старі дні, щоб отримати кількість інформації, яку ви можете отримати в години сьогодні, ви повинні бути деякими випускниками, які проводять тижні в бібліотеці читання окремих розділів книг або цілих навчальних посібників, які можуть бути знайдені тільки з алфавітним індексом або столиком змісту, кращими. Ви можете знайти те, що ви шукаєте. І тепер, завдяки пошуковим системам, пошуку фактів, які найкраще відповідають вашим запитам, стають простіше, ніж коли-небудь, і з сучасною системою пошуку, ви не будете давати те, що вам потрібно, але що пошуковий двигун вважає кращими костюмами вашого світового огляду, фокусуючись на попередніх запитах і сторінках перегляду.

Але ви не можете відмовити в мережі для цього. Вибір є люди, і коли ви вказали про зручність і зручність Веб-сайту, не дивно, що більшість з них буде використовувати його для прискорення пошуку фактів, які вони потребують. Вони дізнаються стільки інформації, що вони почнуть згадати багато ненадійних даних у розмовах. «Так, я знаю це». Ви можете залишити свою думку в соцмережах або як-от. Інтернет допоможе вам дізнатися кількість інформації, яку ви вже знаєте, або зробити вас, щоб зупинити навчання, але ви думаєте, що ви вже знаєте все.

Інтернет тільки робить вас сильними в темряві.

Я. Сальінгер каже, що зерно ростуть в темряві. Це правда для деяких корисних форм цвіль і бактерій. І вони можуть використовуватися для хороших цілей. Але майже все інше, що росте в темряві, погано для світу.

І що добре при вирощуванні в темряві, в світлі не так красиво. Інтернет є справжнім майстром, що культивує таку людину, оскільки вона забезпечує темряву двома способами: зберігаючи вас анонімно і дозволяючи з'єднатися з іншими однодумцями і страшними людьми. Кулюкс Klux Klan зустріч, але з великою кількістю GIF зображені милі кошенята.

Я дуже довго поясню, що хтось, хто коли-небудь читає коментарі на сайті, може зрозуміти, що це про. Люди люблять бути страшними, і Інтернет робить його легкими для них. Це дозволяє висловити свою жорстокість до світу, не виходячи з їх слів. Вони випускають і щасливо змагаються на всесвітньому широкому веб-сайті, залишаючи за неприємними коментарями з повною домішкою.

Або, якщо ви не схильні до читання коментарів на тему, ви, безумовно, чули про кіберзображення. Написання цієї статті я знайшов список на Buzzfeed з дев'яти підліткових самогубців, які відбувалися минулого року, всі з яких нібито були викликані кібермоблінгом. Таким чином, тепер безпечно сказати, що ніхто інший не повинен довести, що ця проблема досить реальна. Але перед цим трагедії перетворюється в GIF, що нагадує страшний захід, це може бути корисно згадати справу Мегана Мейєра, 13-річну дівчину з Міссурі, яка загинув себе в 2006 році після того, як має справу з віртуальним другом на МиКосм, який віддавав її і виявився підробкою.

Меган був під психіатрним наглядом, оскільки вона мала багато проблем, в тому числі низька самооцінка, яка почалася в третій класі. Ви знаєте, що відбувається для підлітків. Меган став щасливим, коли загинув 16-річний хлопчик, який продемонстрував інтерес до неї і загинув його після того, як він відварив її. Однак, частина сюжету, яка дійсно заслуговує на увагу, є те, що обліковий запис «кавал'єра» був зареєстрований в Laurie Drew, мати дівчини, з якою Меган був раніше випадають. Так, повністю вирощена жінка, і нібито людина, допомагала підлітокм використовувати фантастичний обліковий запис, щоб отримати більше інформації про Меган. Це була ідея Drew для використання інформації, щоб пізніше приниження Meghan, нібито для поширення gosip про її дочку.

Чи може Інтернет зробити людей потворними? Ні, що неможливо. На малюнку Гітлера, який не впливає на його людину. Але Net є інструментом для знищення людей, які були такими, як це раніше. І надає їм безпечну притулок, де вони можуть заточувати свою кіберву зброю в загальній темряві.

Веб-сайт: www.facebook.com

На другий день я був обіднім центром, коли я переповнював дві молоді жінки, одягнуті в ідеально прасовані бізнес костюми говорять про їх робочий день. Я багато чую про свої офісні стратегії, варіанти кар’єри та фінансові плани контингентності. І хоча вони мали шорстку позицію Нью-Йорка, а іноді юнацький бюстгальтер, я знав, що ці жінки були пов'язані з успіхом в житті. Вони бажали. Вони були цілеспрямованими. Про те, що вони провозилися. І ви знаєте, що моя реакція була? Я втомився.

Я просто зламався з напруженого офісного середовища. Все, що я хотів, щоб бути самотніми протягом 30 хвилин, поруч з обідом для куріння і не думаю, про що-небудь важливо. Але я не можу дозволити собі це в реальному світі. У реальному світі ви почуєте ці голоси, ви бачите ці нагадування, і якщо вам подобається мені, це іноді буде нудно. Поговоріть про фінанси, акції та ін. Ви повинні бути такими, як дорослий. Ви думаєте про своє життя і попросіть собі, чому ви не маєте портфоліо з важливими документами або блискучим фінансовим планом.

Але онлайн ви завжди можете знайти власний тихий кут, де люди говорять про нічого. І це дуже легко зупинитися, тому що ви можете побачити, скільки мільйонів людей, так само як ви, роблять нічого. І вони не голодують смерті або стають бездомними, тому вони повинні бути дрібними. Ви все робимо нічого разом. Не існує жодних вимог, що не можуть бути зроблені, і навіть найгарніших дискусій і дебатів під час теми не більше, ніж тимчасові пакети інформації, що ведеться через волоконно-оптичний кабель. Це місце, де ви можете зробити те, що ви хочете, чи йдете про погоду, виходячи з деяких фотографій або створення колажу. Це активність, яка уповільнює ритм вашого імпульсу, не приносить матеріальних винагород, і допомагає вижити ще один день у відтінку.

Інтернет навчає вас бути своєрідним.

Якщо благодійність запускається в домашніх умовах, вона часто закінчується занадто (принаймні, якщо ви сидите на вашому ноутбуці). Я не хочу бути більш святим, ніж всі інші. Я не хочу потрапити в конкурс про те, скільки я зробив для людства. Але я знаю, що більшість Інтернету здається добре. Ми любимо фотографії латуні. Ми поширюємо слово про благодійність більше, ніж ми пожертвуємо. А поняття взаємодопомоги починають здаватися практично нереально.

І знову інтернет не створює цього стану. Рарелі, але є несамовиті, холі герої. Я бачив їх. Вони існують, але решта нас люди. Люди, які потребують справедливої кількості сором'язливих і розпадів, щоб остаточно мотивувати себе діяти. Люди, які повинні бути дуже сердитися, щоб взяти дію. А потім є лизи люди. Коли ви додаєте пристрій, який дозволяє людям добре думати про себе з мінімумом зусиль, ви даєте їм стимул не робити нічого більше. І Інтернет є лише еталоном в цьому відношенні.

О, подивіться на мене. Я поділився посиланням про те, коли Amy Winehouse помер зловживання речовинами! Зареєструвати мене як спонсор цього п'ятидесяти хвилин ходьби! Ooh, #RIP Джек Клугман!

І в той час як деякі неприбутки намагаються збільшити прибуток через соціальні медіа, досягаючи молодших аудиторій, які бажають пожертвувати, є також психологічне явище, яке зазвичай називають «слакері» — свого роду онлайн благодійність.

Дослідження з Університету Британської Колумбії Школи бізнесу виявили, що чим більше соціальних медіа показує публічне затвердження чогось, тим менш, ймовірно, люди повинні надати їм достатню підтримку пізніше. Якщо вони підтримують ідею більш конфіденційним способом, вони швидше за все, дадуть гроші для цього. По суті, поява благодійності стає винагородою за себе, не прагнення позитивно впливати на щось або зробити особистий внесок у розвиток світу.

The Internet Марки Ви So Satisfied Він Stops Ви Від Rebellion

Інтернет любить ідею революції. "Y'know" "Анонім," "V для Vendetta", "Wikileaks" і все це. Але в багатьох способах, інтернет допомагає викупити статус quo. Розкажіть. Я не думаю, що це занадто суперечливий, щоб сказати, що для найбільшої частини світу було контрольовано дуже багатими людьми. Чи є це цукерки, олігарх-підприємці, або найбагатші 85 осіб на Землі (які набагато гроші, як найбідніші в світі 3,5 мільярди людей, які поєднуються), екстремальне багатство означає потужність.

Як залишатися стабільним? Добре, є насправді багато причин. З одного боку, людство не має довгої історії бути занадто добрим, щоб застосувати принципи соціалізму до всіх, тому більшість американців не підкреслюють для неї. А потім реальний блок гасіння є протестними рухами, які здавалося б більш стурбовані протестами, ніж політики. Що таке точка? Столиця має лише одне завдання: зробити якомога більше грошей. А ви не повинні змінити капіталістка, ви навіть не повинні спробувати. Ви просто попросите уряд захистити вас від зловживань капіталізму. Саме тому у нас є дитячі трудові закони, мінімальні закони про заробітну плату та вимоги до охорони праці. Як я писав раніше, позбавляючи капіталістів для свого жаді змушує їх виглядати як пікет диких тварин проти вживання м'яса. Коли лев розбиває вільний, він мудрий одяг на зоопарках, які відповідають за збереження його кованих. Якщо ви дійсно хочете, але якщо він слухає вас на всіх, це тому що він потребує одного друга, щоб думати про яку частину вашого тіла, щоб ковтати першим.

Але є ще одна причина, чому вступний клас продовжує правила. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Є кілька речей, які підтримують цей баланс. Що робити це важко для чесних чоловіків і жінок, щоб працювати за низькою платою, отриматися вранці і йти до своїх сором'язливих робочих місць замість водіння в красиву частину міста, де багаті люди харчуються. І в цій точці, як я малю лінію між багатими і бідними, я повністю вірю, що є три речі, які зберігають суспільство від самовизначення: релігія, організований спорт, і Інтернет.

Я не хочу витрачати занадто багато часу на перші два, тому що нічого не чули. Ви не повинні взяти ворожу точку зору, займатися спортом або релігією, щоб побачити свою здатність донести зносу до маси. Як і спорт, інтернет може бути величезною відволікаючим, допомагаючи вам забути близько 50 годин на тиждень, ви витрачаєте в салоні для того, щоб все частіше зарекомендували себе страхування здоров'я і зменшуючи перспективи відправки ваших дітей до гідного закладу.

І, як організована релігія, Net, безумовно, допомагає невідомий набір людей, щоб збільшити свою самооцінку, засудивши інших, хоча Інтернет також має свої способи переоцінювання людей. По-перше, в невпинно страшній економіці, Інтернет допомагає нам крадіжки. Це важливо, тому що більшість з нас зламаються, але ми ще любимо щось. Торенти, незаконні завантаження та витрати даних дійсно полегшують страждання людей. Чи є це зробити красну? Не точно, але ми не оцінюємо. Ми говоримо про реальність.

Але є одне велике питання. Щодо того, як у вас є достатня кількість грошей для оплати Wi-Fi, ви можете використовувати інтернет, так само як і правляча еліта. В інтернеті Ви відчуваєте багату і рівну. Ви знаєте, Білл Ворота дивилися кіматри. Без сумніву, Warren Buffett зауважив відео для "Two Girls One Cup." Інтернет діє як загальний деномінатор. Це те, що об'єднує дуже багату і дуже бідну. Милті люди мають краще харчування, вони мають секс з гарячими партнерами, приводять кращі автомобілі, мають акрівські будинки, краще догляд за здоров'ям, в цілому мають багато переваг, але вони не користуються краще інтернет. Зараз хтось, хто може купити і продати мені мільйон разів і хтось, хто краде Wi-Fi з їх сусіда, читати цю статтю разом.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми не серф, після всього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Проте, для всіх своїх можливостей і для всіх своїх здібностей, інтернет досягається більшістю у підтримці апатії і просування застою. Це не його несправність. Це наш. Але його потужність все ще чекають. І мені здається, що промова Чарлі Чапліна в Великому диктаторі про фашизм і передові технології якось ще більше вірних сьогодні, ніж він був більш ніж 70 років тому, коли він вперше сказав:

«Площа і радіопривезе нас ближче разом. Дуже природа цих винаходів звертається до добродушних чоловіків (кільки для універсальних братських відносин) і виступає єдністю всіх нас.
Машини, які привозять багатство, залишили нас в необхідності. Наші знання чинили нас. Наші думки холодні і жорстокі. Ми думаємо занадто багато і відчуваємо занадто мало. Не так багато технологій, як людство. Не так багато розуму, як в доброті і безладності. й

й