"Центр обслуговування" або сучасна електропроводка

р.

Я входжу в квартиру, є «це», двадцять років, худий, в шапці і куртку з написом «сервісний центр».
- Добре, hello. Що ви оцінюєте?
- Добре, ремонт, діагностика там, якщо ви не платите...
- Вимкніть. Я знаю краще, ніж деякі закони. Побачимо, що ви зробили.
Природно, мій фольг друг підписав акт. Немає проблеми. Це не те, як зламали роги.
- Давайте дивитися. Лена, як це було? Яким був автомобіль скаржаться? Коли ви підписали папку?
- Нуз. А їх оголошення говорить діагноз безкоштовно. Він прийшов, подивився, сказав, що з'явилися п'ять сотень рублів роботи, попросив діяти відразу підписати на п'ять сотень рублів, копати два години, закінчити щось, а потім сказав, що він зробив роботу на тридцять тисяч рублів.
Я.
Я нав'язаю акт навпіл, змащений і дав йому до Лени.
- Покинути його. Цей акт не має юридичної сили, оскільки він був підписаний на роботу.
У капелюшці почали захопити повітря ротом.
до Що ви робите? Зателефонуйте нам!
- Всі права. Дзвоните до мене. Про нас
Дитина трохи своєї мови.
- Тепер слухайте мене. По-перше, оператор в офісі сказав, що діагноз був безкоштовним. Ви кладете три різні і половину тисяч рублів. Коли копси приходять до них і просять їх, кожен покаже пальця на вас і зателефонує крокок. Так само, ви платите за діагноз самостійно, і нам не було нічого робити з ним. По-друге, як директор комп'ютерної та офісної компанії, а також власник сервісного центру, я розповідаю вам, що шум холодильника не має нічого спільного з програмним забезпеченням, крім приватних моментів. Чому він зробив вам подвійний прокрутку антивірусної перевірки, форматувати ваші диски та розгортати нові вікна? Форматування вмісту дисків без письмового дозволу власника, фактично, комп'ютерного тероризму. Він отримує в'язниці.
Гріф-ремонтер почав крити з парою і чітко захотіти втекти звідси.
- Одна остання річ.
Я натискав комп'ютер кнопка і він отримав досить нечітки.
Після ремонту проблема наполеглива. Що таке ебать мені потрібно платити? Ви отримуєте гроші на всі професійні програми, дані та фотографії, які видалите! Так, зателефонуйте нам і ми зробимо звіт!
Він повернув бліду і почав витерти, кажучи про те, що він повинен проконсультуватися з кимось.
- Я не подбаю, що ви будете проконсультуватися. До тих пір, як прибути, ви не збираєтесь в будь-яку точку. Якщо ви хочете порадувати, зв'яжіться з нами
Я назвав. Повідомили ситуацію (весь час доторкнувшись мене). Очікується. Повідомлений знову. Зроблено мені телефон.
Для вас. Наш директор
Я отримав телефон.
- Привіт.
Ви не маєте права на утримання нашого працівника і зобов'язувати його негайно, інакше ми підведемо.
- Здавалося б, Якщо ви і я не згодні на телефоні, то я подав її з судом, так як є вже статті три. Я не один з тих смоктати ви підрахунку на і я не збираюся отримати це ебать синиця.
Телефон німий.
- Гаразд, Вам не доведеться платити за ремонт.
Я навіть сміхався на те, що
- Довірте мене, я не збираюся. Ви відформатовані диски, на яких у мене було 1С шпинінг і основи. Так ви привітали мене багато грошей.
Зателефонуйте знову.
до Що ви хочете?
- Lenovo IdeaPad Z510. Ви можете використовувати використовувану або пов'язану модель. Але не нижче i7, восьмих гай оперативної пам'яті і картки не нижче 740th. Чи варто саме гроші, які ви замовляєте мене. Упродовж двох годин доведіть до адреси, де ваш диво в пір'ях пішов до виклику. Потім я зателефоную копію і напишіть заяву. Всі
Не прослуховуючи протести, я послухаю на телефоні і подарував телефон на нещадний фарширований чоловік і кларатифікований тільки в разі.
Якщо ви не покажете в два години, ви будете сидіти щільно, якщо не на довгий час.
Він зважився, його плечі впав і шоок.
- Ви не повинні збивати. Ви кинули чоловіка на добу, і гроші не мали. Ти можеш загинути! Чи не ви думаєте, що це фольги в житті? Сісти на килимок протягом двох годин, і сподіватися, що бос не відчував вас, як ви хотіли б відкинути дівчину.
На щастя, його директор був досить розумним, не до мене, а через годину він з'явився на дверцятах з свіжо придбаним ноутбуком. Не дуже щиро захочився, ненависав очі на щаблі і, взявши його тампол, збирався залишити. Я припинив його.
Тепер давайте мені сказати: Я зацікавив тих, хто заварює на людську невідповідність. А тепер я розповім про те, що мій Архаров, і просить їх розміщувати на всіх міських форумах і новинних ресурсах, щоб ви ніколи не були єдиним клієнтом.
В офісі "Центр обслуговування", який знаходиться за адресою м. Новороссійськ, вул. Ф. Енгельса 71, намагається кинути своїх клієнтів на багато грошей, при цьому вони навіть не роблять ремонт, але тільки люди виведені.
Мораль:
1,1 км Ви не підписали документи, зокрема, акти виконаних робіт, перед виконанням робіт, і ви перевірили її виконання.
2,2 км Не варто охотитити універсальними оголошеннями. Тримає людина.
3. У У вас є право і держава має обов'язок їх забезпечення. Якщо ви відчуваєте, що ви обробляєте несправедливістю, називаєте відділом захисту споживачів.
4. У Використовуйте послуги незалежного обстеження. Вони зможуть розповісти вам, що дійсно потрібно зробити, і що просто сережки.
5. Умань Точна сума ремонту необхідно повідомити після діагностики, постійно уточнюючи, якщо під час ремонту виявляли нові проблеми.
Я сподіваюся, що це було інформативним.
П.С. Я зберіг мій обіцянку.
P.P.S. Охолоджувач просто забитий пилом.

--img2---