Живо: розумний гаджет, який розповість вам, коли потрібна допомога похилого віку

р.

Смарт-пристрої тепер більше і більше, це помітно принаймні в кількості публікацій про такі пристрої на Habre. Звичайно, найпопулярнішими є різні фітнес-трекери, смарт-годинники та інші подібні пристрої, один спосіб або інший, пов'язані з роботою, організацією їх часу та спорту.

Але є ще одна категорія пристроїв, можливо, менш відомі, але дуже необхідно. Це пристрої, які полегшують, наприклад, догляд за літніми. Реліф – в сенсі, що вам не потрібно тягнути з вашої грандіозної інформації, чи почуває вона добре, чи вона є запамороченням, чи вона взяла ліки сьогодні, чи вона добре і все інше. Ну, якщо ви живете біля літніх родичів і завжди знаєте, як вони роблять, ви можете допомогти в разі виникнення проблем.

Що робити, якщо ваші старі люди живуть далеко від вас? У іншому місті або навіть країні? Потім спробуйте Lively, датчик активності для літніх людей, пристрій, який негайно дозволить вам дізнатися, чи потрібна допомога старшої людини.

У той же час Lively не є чимось, як няня, ні, це купіль пристрою + сервіс, який не “snoop” для особи, немає камер, конфіденційність залишається приватним.

Як це працює?
Є датчики, які кріпляться на різні місця (перша аптечка, холодильник, різні кухонні прилади, ключі) і відповідають руху/шкок. У той же час, ви можете зрозуміти, чи відкрив ваш підопічним набором або холодильником, чи пішов він будинок, і якщо так, скільки разів.

Крім того, якщо немає активності в будинку, а ключі в домашніх умовах (це можна зрозуміти завдяки датчику на ключах), то вже можна вживати деякі заходи. У цьому випадку пристрій в таких випадках відразу надсилає повідомлення через послугу / телефон родичів. Тим не менш, все це працює тільки в США.

Відео

Датчики надсилають дані до хабу, які в свою чергу надсилають зібрану інформацію на послугу Lively, де проаналізовано все це, і в структурованому вигляді надсилаються смартфону родичів / родичів.

Пристрій дозволяє отримувати повідомлення через комп'ютер, планшет або смартфон (iPhone підтримується сьогодні, підтримка Android очікується найближчим часом).

Комплект поставки:
• Шість датчиків активності
• Живий хаб і адаптер живлення
• Вбудований стільниковий зв'язок (Інтернет або телефонна лінія не потрібно)
• Безкоштовний iPhone додаток (Android підтримка буде доступна найближчим часом)
• Безпечний логін
• Повідомлення по електронній пошті та SMS (служба). Також планується також голосові дзвінки.

Добавки
Також розробник надає доступ до сервісу LivelyGram. Ця послуга збирає фотографії та повідомлення від родичів старших людей, а також передає інформацію про кожного з родичів (рослин, діти). Це, літня людина завжди знає, що це сталося до свого онука, який дитячий садок він йде до того, що друзі він має і все це.

Кожен два тижні, Живо Грам надсилає щось на зразок друкованого буклету до папки батьків, з новими фотографіями родичів (відносних, звичайно, необхідно підписатися на LivelyGram).

Ціна та замовлення
Ціна пристрою / послуги становить 39,95 за покупку і $ 24 на місяць за підписку на Lively.

Ви можете розмістити замовлення на сайті виробника або від Medgadgets.

Як зазначено вище, пристрій та сервіс в даний час доступні тільки в Сполучених Штатах і не можуть бути використані в іншому місці. Можливе узгодження з виробником на розширення послуг на територію РФ. У будь-якій швидкості Medgadgets в даний час в розмовах.

І так, щоб дізнатися свою думку. Може бути, це безшумна іграшка, і ви не повинні вести переговори з виробником? Чи можна знайти в реальному часі? Так, звичайно Ні, це непотрібне Навіть я не знаю, це здається необхідним, але якось все складно Мій варіант, я буду відписатися в коментарях Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 26 осіб проголосували. 8 человек.

Джерело: habrahabr.ru/company/medgadgets/blog/228509/