Гості планети Земля

Ми всі гості на цій планеті. Ми приїжджаємо до певного часу, досить смішно з точки зору Всесвіту. Ми робимо щось, або ми намагаємося зробити це, або ми готові це зробити. Або ж, можливо, ми не турбуємо, що це не так. Походимо. Де, напевно, невідомий, і дебат про це ведеться на цій планеті, ймовірно, стільки ж, скільки є homo sapiens. Дощ.
А в якийсь момент перебування гостя Землі виникає питання: «Що можна залишити?» Дякую, щоб говорити, за вашу гостинність? Пафос? Бог з ним. Але з яких причин здається, що таке або схоже питання приходить до багатьох. (Будь ласка, не турбуйте нікого, що це буде.) І ви знаєте, що ви хочете залишити щось, але на камені.
Діти, так, звичайно. Це святий. Що ще? Принаймні деякі сліди справи. Звісно, не спливає сміття в лісі або поле (або будь-який інший паль). Так реально і, якщо це можливо, позитивно творчо. (Всі є власні критерії тут.)
Або, якщо ви не робите це в літровому, переднього почуття, хоча б помітили, як це робиться. Люди. Природа. Легко, я думаю. Я бачив, я бачив його, і це було бізнес.
Я скажу, що для найбільшої частини життя ми не помітимо, що ми живемо і поруч з тим, що ми проходимо або їдемо щодня. Більшість з них. Але є винятки.
Одним з таких виняток є Роман Ніконець. Фотохудожник і людина, з якою ми проведемо стовпчик "Гести планети Земля". Є багато підголовок. Зв'язатися з нами
Перш за все, коротка фото-кваліфікація з Романом та його роботами.

До речі, ми знаємо один одного протягом тривалого часу. Вони не підозрюють у роботі одного. (див. два пункти вище.) Деджу планує писати про нього окремо - це болісно барвиста людина. Але це з його дозволу. Поки він пішов. Мороман не на заслугу)

Андрій Озеро Титика на тиждень тому. З божевільними лижами. Я кажу вам, у нас є небо занадто. Ви просто повинні бачити його. Добре, що я сказав.

р.