Андрій Петріна, який ще з Болівії, раді повідомити нас.
Привіт, кожен!
Дуже часто виникають гастрономічні проблеми. І так, до зустрічі з побажаннями я прикріплюю фото і опис звичайного стейку 350-400 грамів в звичайному кав'ярні Болівії. Ступінь обсмажування середня. Смак ніжний. Підібрано перед відвідувачами. Якщо ви попросите скільки коштує, я відповість: 33 грн на наші гроші. Після такої "біфе" не потрібно їсти 7 годин.
Уюні завтра. Вже 3 дні + день прибуття, день відправлення, а потім в Аргентина. Далі я буду писати з Аргентини, тому що в Болівському альтіплано немає.
С ***
Після таких коментарів ви, якось повністю перестаєте розуміти, які країни Україна належить. Я маю на увазі, я поясню. Здається, ми є сільськогосподарською та сировинною країною з позовами до дослідження в галузі високих технологій. (Я не хочу говорити про галузь, тому я не соромлюся.) У нас є тільки смарагічні спогади. Отже, якщо ми є сільськогосподарською країною третього світу, чому ми маємо такі ціни для цього, якщо я можу сказати, сільськогосподарська продукція?
Якщо країна бідна, то які ціни? Зайдіть його. Театр абсурду. З доходами порядок нижчої за розроблену європейську ціну для їжі є просто вищою, а для всього іншого - значно вище. І все купили. Адам Сміт є шпинделем в його кафіні.