Я з дитиною, 6 років. Ми бачимо сніданку. Величезна людина, що мусить її назад на стовбурі дерева і пригнічує щось. Побачити чоловіка на стільці після роботи. Я просто хотів розповісти про дитину, як кальмари виглядали на небі так думливо і гучно погані. Дитина дивиться на білку розумно і каже мені: "Хто хоче пиво."
Я роблю домашній вина протягом багатьох років. Винні блендери у великих пляшках. Під час цього процесу вуглекислий газ повинен вийти з пляшки, але свіже повітря не повинно вийти. Тому, як правило, гумка кладуть на шию пляшки, в якій отвір проколають голкою. Але я кладу на презервативу - це більш комфортний. Одного літа, моя дружина і я пішов в аптеку. Купити презервативи для вина. Я кажу фармакологу: - Дайте мені п'ять презервативів, будь ласка. А потім дружина переплітає: до Ні, дати десять років досить...
У вас є розмір 52 лижного завантаження? - Що? - 52й. до Що ебать ви пропускаєте?!
Другий день, друг шахти просить мене працювати на шляху від роботи до годинникового магазина, підібрати годинник сигналізації, який пропустив для ремонту. Я отримав його. Я зберігаю і пам'ятаю, що в домашніх умовах немає матчів. В магазині немає нормальних матчів, я купую ящики побутових товарів (це таке ящик для 1000 матчів). Тримати. Я познайомлю чоловіка, попросіть його на світло. Я збираю цю дивну коробку, я даю його до нього. Він дивний. Тоді він запитує те, що він є. Отримання годинника тривоги з кишені. Завіса.