Наш готель розташований в Латинському кварталі. Після початку своєї дружини вони вирішили поїхати по місту до великих магазинів на Великих Бульварах. Хто вирішив, я думаю, зрозуміти.
Залишивши Меніальний міст, ми трохи втомилися і вирішили організувати другий сніданок. Ми влаштували кафе на самому початку святого Дениса. Пити, їсти (Я пишу) Попри протести. ... Ранок! Ранок !!! Ви думаєте, "морінг". Якщо можна їсти, пити не гріхом.
Кава, вексель, гроші. Витяг з паперу п'ять сотень євро. (Це так сталося, що ніякої картки немає, він змінив гроші дуже добре до польоту і всього 500 євро.) Довгий пояснити. Акушер захопився, списав щось. Я знаю п'ятдесят слів у французьці, я зрозумів, що з шматком паперу, дякую Богу. Зайдіть ще один. Він ще брук. Майстер-клас Після довгого розслідування виявилося, що були випадки проростання великих векселів і невеликих кафе і магазинів векселів на 200 і 500 євро не приймаються.
Що? Ніщо. Підійшов п'ять, навіть вийшов вар. бульбашки.
до Я кажу. - Ви, Руси, переходите, - скажеш. Ніфуаза ... Французька служба ...
Запуск, що працює по вулицях - все або закрито (неділя), або відмовляється від зміни. Я вирішив обдурити - купити Кокс, морозиво, пакет сигарет в тютюні. Такий ефект.
Я повернувся на півгодини пізніше, сердився як пекл, почав сперечатися з власником. Він повинен бути втомлений з цього щита. «Окай, Русс», – каже: Потім принесуть фортет.
- Noble, "Я кажу, "shit". Про нас Я буду. Ревуар. Це історія. Казка - похід через великі магазини, потім бульвари, потім музей Гревіна. В короткий час, в моєму номері, я з'явився:
Я забув про гроші! - Все правильно, завтра... - Ні. Захопити мене. Якщо я ще не визнавав у нас "Русь" - спина і вперед, і так починати полоскати друзі: "Російська дешева, кажуть, присідання з друзями". Великий папір, щоб уникнути оплати та розмотування. Який Марк Твайн, прямо. Я збираю таксі швидко. - Приїхати. Звісно, приходьте. A пучок сумки викласти, puts ... чоловік - ебать.
Я в кафе за шість хвилин. Кричить! Шукаємо! Власник знову вийшов, варіть і т.д. Нуз, шум, розуміють тільки "російські" і "гроші". Я вирішив дізнатися, що таке бурхливий базар про: чи думаю, що вони принесли гроші до Росії, або навпаки, приємно здивовані? Він вийшов другим. Багато туристів (наприклад, італійці) зникають в цій ситуації. Я подрібнила плечі і лука. Власник особисто взяв пляшку, заливив мене склянкою. Напій. Це як яблуня (і це було). Кальвадос неординарний. Всі права, хороший пан, Милосердя, ось гроші для Calvados.
Властивість загинув руки, "Не!" Про нас Випадок! Сувенір! З повагою! Життєрадісна "Фуяса", - сказав я до себе. Призначена до пляшки горілки з сиром в кутку стінової полиці.
- Дайте всіх напою. У барі було шість чоловік. Напій. Відродження в залі.
Майстер почав говорити, я розумію його краще і краще, Я заказав всім іншим зупинити стіл. Інтенсифікована ревабілітація.
Я пішов до туалету, один з відвідувачів протерла мене в проході, скасовував мене в зламаній англійській мові, кажучи про те, що вони кажуть, фольги тут зіпсовані власником, бар дорогий, І ось він має рівну, і є музично-дівчині, і є Beatifle. А боже, як можна приймати на шляху.
Ви кажете, що "Чому ти робив це, фольго?" Чи не ви? Добре зроблено. Ну, я отримав його. Вент-пакети вниз мережива. Недалеко, але в сміття. Я ніколи не бачив в Москві. «Флатем» виявився ввічливим будинком, або для знесення або для знесення. реконструкція. Про нас ... Чоловік двадцять п'ять. гарненькі дівчата, дійсно, багато. Один, великий рот з ясенним волоссям, пірсинг мене серце прямо. Відновити в літа.
Сісти вниз, пити, це океї, але це свого роду ламки. А мобільний телефон постійно тенденцію в кишенях - його дружина викликається. Я спробував все, я пам'ятав чоловіка.
Як Тарас Бульба сказав, Fuck the goat горщик! Що пекло все це?! Козак не жінка! Всі Крейш! Він відключив свого стільникового телефону, дав Джорік гроші, сказав йому, щоб принести більше лікера. Відродження в залі.
Але з новою порцією алкоголю не відбувалися фундаментальні зміни. Сидіння, затоплення, що надходить і виходить, посміхаючи на мене, нічого більше. Я з розмови. Розумний – мовний бар’єр. Великий рот також почав дистанцію себе. У нас є хороший напій.
Я думав, я вирішив розповісти жарт. Міжнародні та без мовних бар’єрів.
Я хотів би розповісти про китайці: Чому їх очі так вузькі? Тому що рис їсти, а потім виштовхувати на стільці, вичавити: ah-mm-mm ... очі і вузька ... Майже все можна показувати. Якщо я не думаю, що вони будуть, я помітив битися і залишити. Фулі сидять. І з дружиною, Привіт був таким успіхом! Повторний еротика, і третій раз поширив так, щоб він поставив свої повік на стрічку, щоб звужувати очі і імітував зниження його штанів. Це те, що ви називаєте "Пацтулом". Один чорний чоловік сміється так багато, що він вологий себе трохи. Коли вона була відкрита, я думав стелю згортання, о ...
Я вирішив не дати слухачам інформацію про наркоманів: - Ма-а-ха, де Па-а? Ма-а-ха, де Па-а? Так, Ма-ах, де Па-ах? до Він є! - Де ма-ах? Атмосфера – це той самий вік, як Лужков, напевно. Стіни згорнуті. Припинено проходження часу. Коли я сказав йому за п'ятий час і вивів тих, хто занурився сміхом (Я думаю, що є де Петросян!), розмова плавно перетворена на траву, і мовний бар'єр стоншується до умовного стану.
Він розповів їм про підготовку «пластину», як голі вони проходять через метрові загустки конопель, як потім вони ретельно розкачати пилку з тіл, як їх перфорують і відштовхують траву самостійно на аркушах, як вони варять «хіміку» в басейнах, як вони...
Поповнений натовп - людина шістдесяти. Заголовки з коридору і попиту: "Лудер" Про нас На моєму ляпасі, повільно пелюстка з нею.
Що я можу сказати вам, Брав Брати? Він відчув, як ведучий Леніна партії десь в Гонделі. Вони чують, відкриваючи свої роти, про далеку Росію, де каннабіс росте на величезних полях «Кілометри, де, trois, katr ... (... «Madamesel Jourovatr»), де голі чоловіки і жінки пропускають через ці, де спеціальні сигарети на безкоштовній продаж. Білий морський канал, де... Пінг вийшов у відкритий вигляд, ведучий запитав делікатне питання: "І як виглядає монієв, якщо трави не підходять?" ... Так просто, заради загального розвитку ...
Монсієв, який був надпотужний активним вихованцем, не розумів. Він збігається з великим ротом Lucy. Голий, як на пластиковому полі ... ... З віконного вікна з'явилася поліція. Немає уваги до неї – шахта. Немає нових друзів.
Ой! Ой! Ой!
Вдарив мене. Швидко зануривши номер дружини, поставивши телефон на стороні, щоб сирена могла б почуватися краще: — ... Антиглобалізацію ралі ..., я помилково захопився поліцією ..., ні, ні, ні в якому разі ..., краще бути пацієнтом ..., вони можуть поспішати до бази, тоді Шенгенська віза буде позбавлена ..., я тримаю, звичайно! Я не можу сказати більше, я вже тут!
І прийшов, насправді, місцевий дилер наркотиків і приніс деяку «мурду» (і вже розсіяний заздалегідь на худі ролики). Натхнувся успіхом аудиторії, критикував якість і упаковку, і захопив його за «чорну». "Я люблю приємний, я не люблю блузи." Він почав боротися, але всі так зламали! Поганий чоловік, ймовірно, думав, що «Руське керівництво наркотиками» приїжджало особисто перевірити розподіл в регіонах. дилер зникнув, повернув і замінив оригінальний урд з «пострілом, жиром-жиром». І так, в середині навчання французькою на правильну крутизацію ніг «готових» і оптимального співвідношення «куренуль-бозолед», за системою «hapok-sip-випуску», два поляки застрягають навколо, накинулися по парі чашок і почали здатися без причин.
Я не приділяв увагу спочатку, але агресія їх була в повному гойдалці. Зробили слину літати по всій кімнаті. Може бути, вони мали деякі облікові записи з росіянами, можливо, на тиждень (або ціле життя) не працювали, ХЗ. Як і Болек і Лєлак від старої мультфільму, повною сторінкою, розфарбувати сині очі, покаже на мене з обох сторін. ... Російські військові знищили всю природу! Особливо біля колишньої військової частини в Зялєзній Гурі (або в Бялі Подлацькі, або в Завячому Сорі - Я не пам'ятаю)! ... Росія знищила польську ідентичність! ... Визначте структуру польської економіки! ... Вони розгорнули всю Польщу з їх бандитів.
Ці потоки слини і гною підведені, не зупиняючись на дуже поганих звинуваченнях (наприклад, - російські простанови ALWAYS (!) були поширені статево передніх захворювань Польщі), і в десятки разів більше з них.
Сидіння, прослуховування, манжети і намагатися позбутися від жартів, болить мене вдало прикріплюється до синуса з Люсі. Її груди невеликі, груші, з великим щільним папілом - в цілому, мій улюблений. Хоча, людина, я був таким собі, як вік чотирнадцяти і до цього дня я помітив дивовижну властивість: абсолютно кожен бенкет, який впаде в руки, є «другою».
Не існує ніякої культури в Росії, не існує європейського менталітету, тільки ви вводите Росію, в туалетах високого класу ви не можете навіть бути джєрк, як люди! Люди спокійні, слухають. Я остаточно застрягнув. У мене була повільна реакція на наркотики, коли я був молодий, і ще більше, тому після такої тривалої перерви. І він завжди мене заманяє. Спочатку сльозиться, а потім до га. У цьому випадку він грав у руки. «Не на себе», – Я захотівся, «так щоб вода Росія з щитом!» Ви повинні бути російською мовою, ви дешевитесь! З великим психічним болем він витягував прогріту руку від гріхів Люскіна, відчуваю себе Надзвичайним і Повноважним Посолом Союзу радянських соціалістів... добре, або реф, gooey з ним. На Пушкінській, лісах і пазах, березових березах і щоденному житті батька, підпорядкованих нафтових полів в Ямалу і дорожніх джемах на гіпермаркетах за межами району. А всі сто та сімдесяти мільйонів наших громадян - зернозбирачі, банкіри, дизели та хлібопекарці, ріелтори та міліціонери, генерали, захоплення, п'ятдесяти офіцерів та сержантів ... - подивіться на мене з надії.
до Що ви йдете про, ви fucked-up motherfucker?! І ти, Lölek, не ебать з мене, пан Дон, ви кінський півень !!! Якщо ми не звільнили вас від Гітлера! Ви голодні істоти, мій сірий ніс, мої сталеві зуби !!!
Але не можна сказати, що Я повинен зрозуміти їх, б ... dei, заплутувати їх! ... Надзвичайний і Повноважний не може нащадуватися до свого життєздатного, знебоченого рівня. до Де ви, полувенний, в російських туалетах побачили краб? - Від афара я почав лютитися. Може бути, випадково, в одному місці? до Так, по всій дорозі "Брест - Москва", де ви зупинилися! По дорозі! І в багатьох місцях немає кварелі на всіх, коробка в поле стоїть з шиткою !!! Чому ви на цій дорозі весь час? Чому ви не на шляху до Польщі? Ви подаруєте вам незалежність, війська звернулися, підіймали до нас?! Аах!
Під затвердженням сміється аудиторія, не дозволяючи їм прийти до своїх почуттів, кинувшись гострим:- Так ви, Polaki, хто трахнув всі туалети З вами, вони не роблять нормальних закусок! Вони знають, що поляки з цироїдами закопують назад і вперед, зробили їх кабіною, як для собак, бояться.
Ми зламали, Що приємно: локація поляків практично не відрізняється від нашого. «H.I., E.A., P.H., Szda, Sz.Bonets, Fardolni Debil, Clonek ...» – всі рідні, зрозумілі ... Тільки напругу на ручному струлі. - Тирист і інтерес половів в шати відомі і традиційні, - підрахунок на розумінні французької аудиторії, я вражаю фланк ударів.
Хто в основному працює у Франції як сантехніки (закривачі та Мурдклінери – на переїзді я придумав блискучий, на мій погляд, еквівалентний «розгортання»)? Полакс? Відродження в залі. Виходить, що один з Болеков фактично працював перед сантехнікою, і навіть неоднозначно скоригував сантехніку в цій руїні, і Лєлк «мач» і «бізнес» деякі бізнеси з видаленням сміття.
Ну, то нам довелося захопити ворога з приховування. Всі права. Ви прийшли, пара окулярів (я нагадувала аудиторію, яка фінансує сьогодні проект) sloppy, h ... з вами. Ви звикли ("клам" - слова, що виникли з інксифікованої свідомості себе) росіяни некультурної і дикої («барбар») психіки. Добрий день Ти живеш у Франції за... – як довго? – Я демагогічно звернувся до аудиторії, – три роки. Бін. Добрий день. Але я просто прибув, навіть про європейські рахунки, які я не знаю нічого, що діє, як недійсний. - Відродження в залі.
Часом було виявлення прориву бака, щоб знищити гнійні польські позиції.
Дозвольте мені довести шавлія, що я шавлія. Давайте два з вас і я поодинці. Ось раптом мій копчений «різ» спонтанно ерекція, що пов'язана з реагацією на спереду. Я продовжив багато сміливо, заохочуючи несподівану підтримку. Знаючи французьку пристрасть для публічних дебатів на теми інтелектуальної власності, я потрапив до позначки.
Затвердження жилетів, відродження в залі. Закопували людей так багато, щоб вони мали піти в приміщення з розпадом стель, де кожен вписався. А сто-плюс людина, напевно. Після того, як приїзди попросили старости про те, що бзаар проходив, куди сидить.
Наймальовнича картина, що не вистачить на руїнах, фрагментах пластин, посипаних стільців, згортають стельами різноманітного натовпу (який Не було чорного, жовтого, темношкірого . . . . зробив мене божевільним. Оливкова камінь, де ви?!
Уважаю, щоб бути найяскравим малюком Negro з келихами. - Ми називаємо французькими письменниками в свою чергу! - Я відданий від імпровізованого відділу. Пікантність запечена на четвертому. - Все! І Maurice Druon, і Barbus, і Voltaire і Montesquieu, і Romain Rolland і Andre Gide, і Роберт Мерл і ... Скарб. Негрові склянки недбалих і неохайних поважних.
Перейдемо до французьких митців. Я зателефоную два відразу, два з вас! Claude Monet і Edouard Manet! Ваш рух, матусі! час, Дарти моронів! Перейдіть! Олеся, оле!! Я носила. Скарбник.
Брав Брати, це незабутньо! Я думаю, що це те, що називається «моментом правди». Від мене в неперервному потоці заливають митці, царі і герої, Вражаючі і поїди заплутані з валоо, маршал Ney harnessed Panurga's donkey, адреналін канабіс слізнув мій щік. Я не соромлюся.
Чорна дівчина в окулярах підняла свою руку, натовп зачепився. Полаки самовиготовлені. «Більше ваших клонових собачих у пасіках порогів!» – Я занурю їх за останні роки. Хhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Війна завершилася повним знищенням ворога.
Я змащував останні п'ять капелюхів у моїй кишені і сказав Joric: Я зажадав продовження бенкету! З повагою, він зрозумів. Коли вони були нудними, весело заповнили ключем серцевого розриву. Ямайка з дредами почала грати на гітарі hip-hop crap.
до Що таке сита? (Все на "Брати" - "І ваша музика -...") до Ми завжди слухаємо сигарет. - Подаруйте мені інструмент! Я не співаю мій сигарет! Ми також розглянемо шавлії! Я співаю тебе!
Будь ласка, зв'яжіться з нами Пам'ять було мені, не вдалося. Після налаштування гітари я видобув з глибин літньої пісні обгортки:
- Пас-лок, друг- Побачимо її, потім курка. Пас-лок, друг- Нехай дим і ми будемо співати. «Я збираюся розповісти про ти, про дуди. й - Сергій сказав: - "Ви бачите, я готовий." Сайд Сергій, кинув суглоб, І ми пішли! Під хмарами, і ми добре. Зайдіть! Зайдіть! Хто не курить каннабіса, Він не розуміє. Приходьте, Сірий, swear!
Після короткого навчання термінології ( "Дуе" - "Бухар", "Гатка" - "мовеум", "мерд"; "спільний" - "живо", "Бухар" - "набагато пити людина", і т.д.), Володар вибраних дуетів Joric, які виконуються в хору (і як вони виконуються!) хорус: - Стоп, Увійти Бухарі !!! Скажіть його в хору. Замість горілки вони говорять, Подаруємо суглоб! Сай, Сергій, Ми добре літати з вами... Зайдіть! лофа знову падає! Хорус 2р.
Для цієї пісні я отримав ще один, наш батальйон:
- Be-lay-army, Чорний ба-рон Вони варять. У нас є королівський прес...
Пісня вимагає одночасного походу. Все заливається в довгий, півкілометровий коридор, де почерговий і пленіпотенціар провів курс молодого бійця.
- Ніж вище!!! Підніміть ногу, b- ooh! Виброхвост Тягнути, f- ваш рот !!! Не згинайте коліно, трохи! Зареєструватися! Всі підбори! ... Ви чорти некомбарант...
Я мав показати французьким некомбатним ебатьером, що був парадний крок радянського солдата. О, шкода, полаки пішли! Пройшов по коридору з парадомним кроком, чітко впадаючи в ритм заміщених слів батальйонної бойової пісні:
- Так давайте! Несерйозний! Ваш байонет, мій байонет! Тексти пісень, а це означає: І ми всі Ні, ні, ні, ні! Перейдіть до останнього смертного бою!
У радянських Збройних Силах не навчався: він відобразив підошву на підлогу двадцять сантиметрів від кінця коридору, продемонстрував третій раз про необхідність переходу на «останнє морталь...» Я торкнувся знову...
Далі ми відверти більше, ми пропонували більше. Дреддогітарист почав показувати голосоподібні обряди - розбити його на всю прогіну!, Filipino хлопець щось про чиллеризм chased, dicie-boy
Він показав мені, що "Уро-Малайс"! ... і темно-скінченний Мумін-Араб, щоб мене з проханням перевести про "пластичний бій".
Переклад Мумін практично сходження стіни.
- Бієн! Манікюр Ідеально! S Ileven Вересень! Нью-Йорк до Так, я кажу. - S Ileven Вересень! Смертність оздоблювального бою! Так!
Мумінська справжня дитина. Очі люблять вугілля. Десь він побіг, приніс сорочку з Че Гуварою. Для пам'яті! Повага! Очі горять. Ми обмінялися сорочками, як чемпіони.
Я думаю, що я дізнався про вас з газет найближчим часом. Тоді були пісні. Дівчата застрягали з "Надія" і "Моя зірка прозора." А коли він розповів фонову пісню про Надія Курченко, дівчата ламалися в сльози.
Але всім сподобалося, навіть дізнався слова: І Леніна - соло-дой. І молодий Жовтень попереду!
Танець народів світу (достаток, звісно, всі оульти), я, будучи в повному гойдалці, почав показувати техніки Саконба (старий, звичайно, став розіграний тільки). Але аудиторія вже була захоплена . . Тоді вони вирішили ходити з усіма своїми головами. Коли Луки витяжили довгу ногу з прямим коліном, її трусики були занурені. Світ згорнувся.
- Підійдіть! - Я замовив. ЗАМОВИТИ Люсі, кулачок! Люсі він Ze Skye Visa Diamonds ...
До звуку затвердження він підняв Луку в руках (на нашу думку, в Хусарі!) і переніс його в квартиру, призначену для нас. На розбитому дивані, який бачив мускатів царя, все відбулося. За перегородками фруктових лотків також сян і набридли, але ми ставимо кращим!!
Правда, при підході ас, Лукія вилікувала "Дякую!!!" Мастила! Мастила! Гель-бмелі, як... «Ми повинні рубати до нічого», – пам’ятав слова майстра Божчука і припинив ці непотрібні речі. Запечена (як я відчув!) Poltech, пов'язана з ніжністю і точністю дій, властивих радянському солдату, стократ перевищив ефект змащення.
до Що ти мене дівчині? - Я запитав, коли вона чітко завершилася анальною. - Все працює - ідеальний? "Перфект" вона погодилася. - Ось чому ви не знезаду, людина. «Мерці, Люсі» поцікавила її в скеаміському світлі світанку. Ти крутий хлопець, теж, і ви впав в коротке сон.
Надзвичайний і Повноважний шок навпіл минулого шести. Почуття після бурого алкогольного трав'яного вечора знайомі всім, ом. Після п'ятнадцять літрів води з крану - спасибі Bolek! - перетягування до виходу. Моя ніжка не послухала після дрилі і ямайські танці, якби я був ебать без мастила. Я очі закрити.
Депресія ... Тісно, intermittently beating серце, розщеплення shard ... - де ви, motherfucker, старий фольга, у ваших років ...
Хлопці, я кричу. Захопити мій сірий ніс, мої сталеві зуби! Активісти колективу вчора - Joric, Gregoire, Dickie-boy, Dredd-guitarist, Bibi-hiler, Curry, Mumin, Referee-in-points, Luca з подругами, кожен, кожен! Вони приймали мені весь шлях до Сени, і на променаді, нарешті, майже в Патонкаффі, ми бульвили:
- Якщо ноф Прадалац боротися! І серце мій трефойно. І Ліенін! Молода! Iyuni Oktobr заздалегідь
Ви думаєте, що це над?! Гуі там... З іншого кінця росіяни ходили до мосту: обласні дяки А в грубих костюмах з танцем Вандом за пару тисяч євро, а також після бурхливої ночі. Вони почули бойовий мотив, знайомий з дитинства, побачили виконавців - вони були як тетан досить. Вам не вистачає?
Так як після бурхливої ночі вони були повністю переповнені, я швидко пояснив все до них, перетягнувши їх на хоровий спів. І труси !!! І на мосту ми знову зрізаємо, все разом:
до І знову йде бій! Тексти пісень, а це означає: І серце є дивним на шляху! А Ленін - так молодий! І молодий Жовтень попереду !!!
Людина, я ледве зламав всіх. А сто разів захопився, поцілунав (з Люска в цілому - всмоктування! ... як в чорному і білому кіно - на мосту!)
Ну, тепер ви думаєте - все, безумовно, кінець?! А дружина чекає в готелі?
Зібрали обличчя в сумну втому, вводять в приміщення.
Історія про антиглобалізми: «...знежирення затриманих ..., Французька ґендармія бюрократія ..., запити на російську консульство ...» – що можна пояснити, такі пояснювачі серед вас – 99%.
- Чи працює він? - Так, дякуємо Богу. Вирушайте у ванну кімнату, або від вас пахне. - Ви знаєте, як - на станції! - п'ятдесят людей були фаршировані в будинок мавпи! Не пити, не їсти, в туалеті ледь приніс. Чому курити? ? Питання та відповіді Хлопці знаходилися на ніч. Загальні неприємності об'єднуються... Що таке родзинка, яку ви не приєднаєтеся до пити! ? Ось де він потрапив! На тебе! Боо-бо-боо. Дуг-дуг-дуг. Де ви знайдете це! ... Всі права, перейдіть в миття ...
Зняти мій светр. Мика з чебрецем. Мм-хмм. Де це?
- Чи є це ...? Ви не слухаєте мене, не слухайте мене. повністю? Вони антиглобалізми! І Ернесто Че Guevara є однією з вічних ідолів всіх таких бійців! Вони були там з арабською ... Ви бачите, розмір однаковий.
? О, яка футболка була про! - Все правильно, помийте себе. Ми приїдемо до нас на дев'ятий годину, ми поїдемо на екскурсію. Звичайно, я пам'ятаю, звичайно, дорогою. Тягнуть джинси, відсутні шорти і численні плями косметики навколо статевих органів.
Кінець. Завіса виходить вниз.
П.С. Тим не менш, я вірю, що честь російського прапора не дала сорому, а також зробив відчутний внесок у зміцнення франко-російського дружбу.
П.П.С. Замість епіграфа я пам'ятав все це, коли я слухав День травня
Висоцький: "Відкриті двері". Лікарня, гастрономія, Надзвичайно простягається нитка ...