Кілька оповідань від медичного досвіду

У дні студентів, після 3-го року медичного закладу, ми провели практику нурінгу увечері, які висловили при відвідуванні клініки та опанували основи годування на практиці: ін'єкції, термометри та, звичайно, enemas, які будуть обговорюватися.
Моя друг і я навчався в цьому простому бізнесі з молодою гарною сестрою, яка, щаслива, щоб уникнути цієї вечірньої праці (це клізма майже всього відділення - це справа проктології), не контролював нас багато.
Коли клізма кладеться, є один чіп: якщо кінчик спирається на стіну кишечника, то вода не буде протікати, і вона повинна бути злегка переміщена в сторону.
У клізмі настає ще один поганий співак дуже простий сільський вид і кладеться на клумбі з жартами, такими як «набухаю, я не ламую – чаго тут клипки до». Ми відповімо йому, що він, дякуємо Богу, не перший в нашій країні сьогодні і ніхто не був спокійний таким жорстоким способом, щоб він міг розслабитися і насолоджуватися процедурою.
До своєї неприємності наш однокласник Мариночка розірвав в клізму (чуббер, знаю-і-всі і круглий чудовий студент, в перший рік, для сикофантів, вона загорнула себе в папці, щоб вчитель не був брудний). Так, є горіх Мариночка і рішуче видаляє нас з процедури з такими словами, як «нині я покаже, як це робиться в науці».
Немає питання - йти вперед, і ми будемо пити моркву за стіну в сестри і залишити.
Після п'яти хвилин Мариночка мухає з словами: «Зимування неправильно з трубою - вода не тече, де можна отримати ще?
Ми пояснимо, що трубка тестується, але наконечник потрібно трохи перенести і все буде протікати. Мариночка з гордістю зникла, і ми забули про це на деякий час.
За двадцять хвилин ми вводимо клізму і дотримуємось:
Мариночка розкочуючи свої рукави без переспів і зупиняючись з чіткими зусиллями, натяжністю і не поганою швидкістю збиває чоловіка з кінчиком на нічого - людина, червоний як рак, гроани спокійно і періодично бруньки, поховані в стіні. Завіса.

Від останніх подій. Нагадуємо: Жінка доходить до гінеколога, його телефонних кілець і пояснює, як потрапити в бібліотеку: «право, ліворуч, знову лівий, вправо, навколо школи ...", висить телефон бачить акт своїх рук, який загнічує його «зново навколо школи».
Так це жарт ми отруюємо сестрами на наступний обов'язок, коли приїжджаємо до хворого. Вивчіть його і як завжди (зазвичайно) попросіть бути хворим, бо це буде трохи неприємний, до якого я отримав недійсну відповідь: «Чому не приємно – дуже приємно ...» Всім, хто був у спостережній кімнаті в одному голосі: «погано навколо школи» і знизився хтось стояв.

Не було мене, це була колега. Є ультразвук, що здійснюється вагінальним датчиком. Ще один пацієнт, знову, попросив розкласти губи (сексуальний) для вставки датчика. Що бабуся не сором'язлива, щоб приклеїти її пальцями в роті і розтягувати його широко, показуючи всі її мигдаль. Завіса.

Історія пропускаються з покоління в одній клініці. У зв'язку з тим, звичайно, настає гінекологічний пацієнт, що супроводжується п'яним, щоб стати кавалером і подругою з його кабалером. Все, що потрібно зробити, а потім друг вимагає, щоб вона була розміщена в одному приміщенні з пацієнтом. На жаль, не існує доказів.
У певний час переходить, друг перед тим як залишити вирішує відвідати туалет, де він падає - і не буде головки ебать, і вона дуже місце, і на кисті. Вони пришивають і зараз з чіткою совістю госпіталізують в сторону друга.

Сент Топинабур.