5 жартів “з нагоди” з поета та письменника Лева Рубінштейна

Лев Рубінштейн здатний підібрати анекдот, здається, практично в будь-якій ситуації - і це анекдот, щоб описати цю ситуацію сукцинтно, барвисто і доступні кожному людині. Веб-сайт Підбірка жартів «з нагоди» від Лева Рубінштейна, зібраних онлайн-журналом «Фаворити» з Facebook та авторських виступів.

Коли я прочитав життєрадісні слова прем’єр-міністра Медведєва, що кожна російська родина, вона виходить, має машину, я відразу пам’ятав старий, але абсолютно, на мій погляд, видатний жарт.

Анедоте, я повторю, дуже старий, в середині 60-х років, коли офіційна пропаганда, на відміну від поточного, був більш насичений і більше не на минулому, але на подальшому.

Не фантастично, ніж наш подарунок. Але цей «футюрний» не менш вразливий до критичного аналізу, ніж «паст»

Це жарт.

Лекція проводиться на провінційному заводі. Лекція прочитає ще один «конкурс з Москви».
«Корадес!» розповідає викладач, «У п’ять років, товари, кожна радянська родина буде мати власний автомобіль!» ?

Швидкий аплікація.

І в десятку років кожна родина буде мати власний літак.
Трохи плутанини. "Я шкодую, це не дуже зрозуміло, чому кожна сім'я потребує літака?"

«Я поясню, наприклад!» відповідей викладача, «Ви, наприклад, живете в Челябінську». І в Новосибірську, наприклад, прокинув борошно.

Про заборону на імпорт солі з країн, які запроваджують санкції проти Росії

с. Узбек. Великий вечір. Багато людей, багато піл, дині, кавуни, виноград ... Вони їдають піл, вони пиють чай, вони гей.

На одній точці найстаріша на столі, поважна аксака, підняє свою руку. Все поважно мовчить, готуємо до прослуховування.

«Мої діти», – розповідає про аксакал, «Я хочу розповісти вам стару мудрість». Я почула його з мого діда і він від його. Слухати

У степу знаходиться караван. Кожен з них має два мішки. Один мішок має пісок, інший має g**o.
І він заповнить.

У таблиці є поважна, але дещо перепланована тиша. Нарешті, один з онуків все ще вирішує запитати: «Грандепа, яка сіль в ній? й

«Не сіль,» відповідей Дідусь. - Я сказав: "Санд і f***"

На обіцянку глави Криму Сергія Аксенова кладуть всіх, хто вкрасить пісок на пляжі.

Радіо вірмена просить: Що станеться, якщо соціалізм приходить до Сахара пустелі?

По-перше, нічого, вірменське радіо відповідає, а потім будуть пісочні опади.

З книги "Вокабулари":

А мені подобається питання, як і раніше, "Як довго будуть ці рубінштейни розповідають нам, як жити в нашій країні?"

Такі питання, як вже зазначені, не вимагають відповідей. Гомогенність і нездатність цього, нехай мені сказати, картина світу не переносить навіть найменший вплив ззовні - інакше він стикається з загальним і незрівняним згорянням.

Але одного разу я відповів на питання про Руйнштейни. Він відповів на запитання. Я сказав: "Я шкодую, що Рубінштейни?" Про сім'ю або всі мої іменаки? Чи згадали два брати, які заснували московські та Санкт-Петербургські консерваторії, відповідно, серед яких Руйнштейни? І відомий психолог Сергій Леонідович Рубінштейн? І великий піаніст Артур Рубінштейн? Хто ви йдете?

Відповідач: «Ви знаєте, хто йде про». Так, я розумію, я розумію - не мала. Але я не можу попросити це питання.

І про «Рубінштейни» Я відразу пам'ятав старий Про двох сибірських чоловіків, які тривало і концентрували час в бані. На одній точці одна з них зламала труну тишу і сказав: «Це не добре, Степан». О, не добре. "Що не так, Егор?" другий запит. "Це не те, що ви збираєтеся до своєї Наталії." "Дуже, ти, Фроловов, не розумійте!" Наталія каже, що це океї. Ви сказали, що це не добре. й

У інтерв'ю з питанням від 90-х років:

- Я завжди пам'ятаю дуже гарну філософську анемію про дев'ять. Людина ходить на вулицю і зустрічає друга, яка ходить в ту ж завантажечку. Він попросив, "Ви втратите своє завантаження?" - Чому ви втратите його? Знайди його!

Всі дев'ятдесяти були розділені на тих, хто втратив і тих, хто знайшов. Це, в одному завантаженні було більше або менше всього. А хто був почуттям того, що він втратив його завантаження, і хтось ще мав протилежний. Я просто знайшов його.

izbrannoe.com/news/yumor/neskolko-anekdotov-po-sluchayu-ot-lva-rubinshteyna/