1107
Нова зірка жартів - Ксенія Собчак )
*Довідки, прийняті з сайту Anedoc.ru (найбільшого)
- Чи існують будь-які наречені в вашому домі 2? - попросив Остап Меншіков.
«Для кого наречена маре» Ксюша відповів кокеттишно.
Секс з Ксенією Собчаком вирівнюється худоби.
Ксюша Собчак скаржаться на лейтенанта Ржевського, що вороги порівняли обличчя з кінським нечітком. "Це помилковість", - сказав він. " Я не думаю. Кінь є благородною твариною і обличчям не красива і я бажав б сказати духовно. ?
І тепер хіт сезону:
Sobchak входить El Dorado...
Ksenia Sobchak був дуже дивний, коли вона дізналася, що автомобіль Toyota
Ксенія не названа її.
ескіз.
Goes Borodina (B) і Sobchak в Ельдорадо ("B" рефлексивно починає шукати в пошуках поливу і тертя. Потрібні менеджери в касовому реєстрі починають розтиратися відразу: «З тваринами, запис заборонено!» (B) бере сідло з блідочкою і просить замінити товари під гарантією, оскільки кріпильний ремінь зламався. Менеджери починають голосно відправляти їх в сервісний центр Ranch, запам'ятовуючи деякі "чорти cowboy".
"B" resents, приймає папір, розгортає позов і вимагає виклику топ-менеджера. Ім'я
З'являються в капелюшній перці і починають досліджувати зуби сабчака, після чого пригнічує шматок паперу з ведучою, посипає її сахровом, і живить її крі - "Осмоктуйте вас ... yo !!!!" й
Я можу чути tsokot, що йде.
- Що таке Esaul Jew?
Чи є це той, чия рука не піднялася стріляти Собчак?
- Я люблю Ксенія Собчак. (Хорс)
Написав анекдот про К. Собчак, посміхнувся на задніх ходьках і гучно протертий.
Ксенофобія на сході Росії! Девер ви йдете - всі жарти про Ксенія Собчак.
Новини
Якщо ви перехрестите кінь з донечкою, ви отримуєте дитину:
Чоловічий кінь.
Жіночий собака!
Один з чотирьох коней Апокаліпсе - Собчак!
- Хто старший?
- Ну, я не знаю, вона була інкардукована.
до Що таке кінна сила?
Це зусилля, що K. Sobchak має виглядати красиво, розумно і стильно одночасно.
Новини цирку.
З’ясуйте, що в’ялена людина, яка виступала під назвою Ksenia Sobchak, насправді кінь!
Не просто кінь!
Це кінь з приводу! Ксенія Собчак!
Група фетішологів вирішила rob Ksyusha S. Дві залишилися на скауті, третя лазила в квартиру. Після години очікування одна поп в квартиру:
- Приходьте, поспішайте.
Я не можу знайти бліда і сідло.
- Ідіот, вона носить це для роботи.
-... і з вами був телевізійний проект "Ви самі ... er, тобто Dom-2", і I - losh ... fu, тобто Ksenia Sobchak. Я маю на увазі, подивіться на нас щодня.
камерний удар, крупним планом, посмішка, завіса.
Ксенія Собчак, прочитавши жарти про себе в Інтернеті, вирішив прийняти ініціативу для введення цензури.
- Які єврейські боксери?
Я не знаю, але щось робити з Sobchak.
У передмісті завершено будівництво церкви Антихриста. Ксенія Собчак, Ксюша Бородіна та 15 воїнів апокаліпса вже завершуються сакруальні вівтарі.
Хто євреї Husar? - Ксенія Собчак шампанське.
Ксенія Собчак – єврей на білому коні.
Ksenia Sobchak виходить з стабільного з стійкою.
Наречена просить її:
- Ну, хто їде?
Ksenia Sobchak удари назад!
Дивіться нове шоу на телевізорі: Ельдорадо-2.
- Чому X. Ви хочете маррі тільки заморожений чоловік?
- ДУК, вівса дорогі.
Вірменське радіо попросило:
- Хто є єврейськими породами?
Це бізнесмени, які приводять Sobchak до ресторанів.
Ksenia Sobchak коментує її чоловік після весілля ніч: Igo-go!
За словами чуток, які витікали з соціального збору, Парріс Хілтон зробив дорогі подарунки до свого довгого друга Ксенія Собчак. Гейтінг готельної імперії «Хілтон» дала російській телеведучій еліті Емеральда зі стабільної Шейха Хамдана ал Мактум, згідно з тими самими ромлянами, стеалонія відчуває себе добре і дуже щасливою з новим господинею.
Виглядає думка, що Мусковіти є супроводженням, і домашніми тваринами SMART. Однак К. Собчак - коня Санкт-Петербурга стабільна буде...
Xenoфобія: ви включите "HOUSE-2", і є два Ксенія - Собчак і Бородіна.
Скарбно зрозумілий і жахливо красивий.
Про це заявив Путін: Як вирішити проблему відсутності демократії в російській армії?
Проблема з нашою армією не є демократією, але демографією.
Як мій учитель Собчак використовується для того, щоб сказати, в наш час, просту дочку краще, ніж заклинання сина!
- Чи існують будь-які наречені в вашому домі 2? - попросив Остап Меншіков.
«Для кого наречена маре» Ксюша відповів кокеттишно.
Секс з Ксенією Собчаком вирівнюється худоби.
Ксюша Собчак скаржаться на лейтенанта Ржевського, що вороги порівняли обличчя з кінським нечітком. "Це помилковість", - сказав він. " Я не думаю. Кінь є благородною твариною і обличчям не красива і я бажав б сказати духовно. ?
І тепер хіт сезону:
Sobchak входить El Dorado...
Ksenia Sobchak був дуже дивний, коли вона дізналася, що автомобіль Toyota
Ксенія не названа її.
ескіз.
Goes Borodina (B) і Sobchak в Ельдорадо ("B" рефлексивно починає шукати в пошуках поливу і тертя. Потрібні менеджери в касовому реєстрі починають розтиратися відразу: «З тваринами, запис заборонено!» (B) бере сідло з блідочкою і просить замінити товари під гарантією, оскільки кріпильний ремінь зламався. Менеджери починають голосно відправляти їх в сервісний центр Ranch, запам'ятовуючи деякі "чорти cowboy".
"B" resents, приймає папір, розгортає позов і вимагає виклику топ-менеджера. Ім'я
З'являються в капелюшній перці і починають досліджувати зуби сабчака, після чого пригнічує шматок паперу з ведучою, посипає її сахровом, і живить її крі - "Осмоктуйте вас ... yo !!!!" й
Я можу чути tsokot, що йде.
- Що таке Esaul Jew?
Чи є це той, чия рука не піднялася стріляти Собчак?
- Я люблю Ксенія Собчак. (Хорс)
Написав анекдот про К. Собчак, посміхнувся на задніх ходьках і гучно протертий.
Ксенофобія на сході Росії! Девер ви йдете - всі жарти про Ксенія Собчак.
Новини
Якщо ви перехрестите кінь з донечкою, ви отримуєте дитину:
Чоловічий кінь.
Жіночий собака!
Один з чотирьох коней Апокаліпсе - Собчак!
- Хто старший?
- Ну, я не знаю, вона була інкардукована.
до Що таке кінна сила?
Це зусилля, що K. Sobchak має виглядати красиво, розумно і стильно одночасно.
Новини цирку.
З’ясуйте, що в’ялена людина, яка виступала під назвою Ksenia Sobchak, насправді кінь!
Не просто кінь!
Це кінь з приводу! Ксенія Собчак!
Група фетішологів вирішила rob Ksyusha S. Дві залишилися на скауті, третя лазила в квартиру. Після години очікування одна поп в квартиру:
- Приходьте, поспішайте.
Я не можу знайти бліда і сідло.
- Ідіот, вона носить це для роботи.
-... і з вами був телевізійний проект "Ви самі ... er, тобто Dom-2", і I - losh ... fu, тобто Ksenia Sobchak. Я маю на увазі, подивіться на нас щодня.
камерний удар, крупним планом, посмішка, завіса.
Ксенія Собчак, прочитавши жарти про себе в Інтернеті, вирішив прийняти ініціативу для введення цензури.
- Які єврейські боксери?
Я не знаю, але щось робити з Sobchak.
У передмісті завершено будівництво церкви Антихриста. Ксенія Собчак, Ксюша Бородіна та 15 воїнів апокаліпса вже завершуються сакруальні вівтарі.
Хто євреї Husar? - Ксенія Собчак шампанське.
Ксенія Собчак – єврей на білому коні.
Ksenia Sobchak виходить з стабільного з стійкою.
Наречена просить її:
- Ну, хто їде?
Ksenia Sobchak удари назад!
Дивіться нове шоу на телевізорі: Ельдорадо-2.
- Чому X. Ви хочете маррі тільки заморожений чоловік?
- ДУК, вівса дорогі.
Вірменське радіо попросило:
- Хто є єврейськими породами?
Це бізнесмени, які приводять Sobchak до ресторанів.
Ksenia Sobchak коментує її чоловік після весілля ніч: Igo-go!
За словами чуток, які витікали з соціального збору, Парріс Хілтон зробив дорогі подарунки до свого довгого друга Ксенія Собчак. Гейтінг готельної імперії «Хілтон» дала російській телеведучій еліті Емеральда зі стабільної Шейха Хамдана ал Мактум, згідно з тими самими ромлянами, стеалонія відчуває себе добре і дуже щасливою з новим господинею.
Виглядає думка, що Мусковіти є супроводженням, і домашніми тваринами SMART. Однак К. Собчак - коня Санкт-Петербурга стабільна буде...
Xenoфобія: ви включите "HOUSE-2", і є два Ксенія - Собчак і Бородіна.
Скарбно зрозумілий і жахливо красивий.
Про це заявив Путін: Як вирішити проблему відсутності демократії в російській армії?
Проблема з нашою армією не є демократією, але демографією.
Як мій учитель Собчак використовується для того, щоб сказати, в наш час, просту дочку краще, ніж заклинання сина!
Ще один автопоказ. Цього разу в Філадельфії.
Працівники ІТ-індустрії в вечірньому відпочинку за допомогою книг