Як загинув жарт життя

А жарт врятував життя один раз. Ні, я не змусив тебе сміятися. Я не скажу вам -- не було часу. Я просто пам'ятаю його добре.

У 1993 році мені пощастило потрапити до Уралу на практику. Ми відвідали багато хороших і різних місць, і одна з них була названа Курочка Лог. Точно, ми не зацікавили колоду, але в кар'єрі в ній. У сучасних випадках це не кар'єра, але непорозуміння. Невелика, потворна, і покинутий додатково. Під час війни тут загинув титан-цирконію. Невеликий, але незручно перетягнути скеля уздовж боків вгору і вниз, а норки проколили невеликим тунелем, що з'єднує дно кар'єри з схилом гори. Ми зацікавлені в мінералах цирконію та титану. Якщо ви шукали, ви можете знайти хороші зразки циркону та фену.

«Що таке жарт?» Патіенції, ми зараз в ключовій точці.

Так, в той час як я відчув черговий зразок, група студентів виходила на боці кар'єри. Викладач. Вони попросили, хто був так гучним там, я відповідав, і я вийшов з під кам'яний жилет. Насправді, він починає виходити. І в цей момент учитель мене голосно зверху і за назвою: "Паша!"

І тоді я (щодо підняти голову), пам'ятаю анекдоту (точніше - кінець!) про дві цегли:

«Є дві цегли на даху, старі та молоді. Молода людина дивиться з сумою. Стара цегла кріпиться до нього. - Що так сумувати? -Так, Іванович знову поклав на шолом. О, ви молодий людина, ви не знаєте, як навчити все, що вам потрібно, подивіться, як ви повинні: "Іванич !!!" Я?

Ідентифікатор ситуації з закінченням жарту був настільки великим, що я кинув себе в галерею з усіма нецензурними. На місці, де я просто стояв. Великий Каска не буде, до речі. Просив мене, що і як, і я сказав, що все було добре, і процес вивчення кар'єри відновив.

Якщо є охоронці, у мене є гарне почуття гумору.

浜у 涓 蹇

Джерело: