303
Убивний жарт про солдата і рапрочементу. Приготуйте крі з сміхом!
Веб-сайт Це смішний жарт від військового життя.
Військовий блок... Паління. Є 4 лейтенанти. Один пропонує піти в командир блоку, щоб просити відпустку. Зайдіть, дайте.
Перейдіть до командира:
- Комрад Колонель, лейтенант Пупкін. Давайте мені піти на відпочинок.
- Приходьте! Відпочивали, ви скажете? Подаруйте мені пропозицію щура і перейдіть на відпочинок!
- Легко! Вирощування трави під вікном бійця. Чому він провадив один шлях? Нехай він зв'язує іншу косу, нехай він кинув і вправо!
- Добре зроблено! Свята!
Друге приходить в:
- Робимо раціональну пропозицію...
- Легко! Вирощування трави під вікном бійця. Чому він спить і вперед? Повернемо до своєї косички, кладемо її в пучок!
- Добре зроблено! Свята!
Три настає:
- Легко! Вирощування трави під вікном бійця. Чому він струганий назад і вперед, надягаючи траву в капах? Повернемо в кошик до нього, нехай він забере його прямо!
- Добре зроблено! Свята!
Четвертий заходить:
до Не знаю.
- Ну, ох. Так йде думка. Приїжджайте!
Ліевтенант виходить на ганку, курить нервово, стоїть, повертає зморшку.
І підійшов солдат. З тим, що погана річ в руках з візою пов'язана, всі поті, вичерпається. І так сердитися, просить лейтенанта:
до Що, Comrade Lieutenant, ви хочете на відпочинок?
- Я.
до І ви не можете приїхати з вироком?
- Я.
- Поставте його на голову!!! Про нас За ніч коксу!!!
Веб-камера
Військовий блок... Паління. Є 4 лейтенанти. Один пропонує піти в командир блоку, щоб просити відпустку. Зайдіть, дайте.
Перейдіть до командира:
- Комрад Колонель, лейтенант Пупкін. Давайте мені піти на відпочинок.
- Приходьте! Відпочивали, ви скажете? Подаруйте мені пропозицію щура і перейдіть на відпочинок!
- Легко! Вирощування трави під вікном бійця. Чому він провадив один шлях? Нехай він зв'язує іншу косу, нехай він кинув і вправо!
- Добре зроблено! Свята!
Друге приходить в:
- Легко! Вирощування трави під вікном бійця. Чому він спить і вперед? Повернемо до своєї косички, кладемо її в пучок!
- Добре зроблено! Свята!
Три настає:
- Легко! Вирощування трави під вікном бійця. Чому він струганий назад і вперед, надягаючи траву в капах? Повернемо в кошик до нього, нехай він забере його прямо!
- Добре зроблено! Свята!
Четвертий заходить:
до Не знаю.
- Ну, ох. Так йде думка. Приїжджайте!
Ліевтенант виходить на ганку, курить нервово, стоїть, повертає зморшку.
І підійшов солдат. З тим, що погана річ в руках з візою пов'язана, всі поті, вичерпається. І так сердитися, просить лейтенанта:
до Що, Comrade Lieutenant, ви хочете на відпочинок?
- Я.
до І ви не можете приїхати з вироком?
- Я.
- Поставте його на голову!!! Про нас За ніч коксу!!!
Веб-камера
Я не можу спати на жорсткому матраці всю ніч. Яка несподіванка з ранку!
Як і в музеї: в'їзд житлового багатоповерхового будинку перетворився в палац 18 століття!