1403
Туалет Copact. Все про вас.
Дивовижна нація є японською. Майстри мінімалізму і компактності. А свої квартири на площі здаються мініатюри поруч з європейськими (для американських, я взагалі німий), і у них є бонсайські дерева. Я розумію брак життя і все це. Він навчає вас економити простір.
Але в цьому обсязі! Це, мабуть, є елевацією до лального ступеня афоризма «Я переймав все з мене». «Я сором’язлива», наш співвітчизник додасть. Ну, природно, громадяни Земельного Сонця придумали туалетний мішок. Таким чином, навіть вже перероблена частина себе, рідна, може бути перенесена з вами. Ну, добре зроблено, абсолютно. Правда, дуже багато анекдоту нагадує, коли людина трилітрова баночка рідкої речовини і валіз твердої речовини для аналізу. Або можливо, вони переважають, що жарт і вирішили, щоб говорити, щоб реалізувати його? Або ж, можливо, просто шанувальники Володимира Войновича і «Москва-2042» до отвору читати, хто знає. Але це весело, безумовно.
А що ще автори цього шедевра від компанії Niban To (до речі, вони називають їх малюком Gotta Go Brifcase) жартують про те, що максимальна, тому говорити, несуча здатність виробу. Яскраві кілограми, кажуть, і більше - n-n-n-n-n-n-n-n-n-n-n-n-n-n. Він може лопатися. Важко уявити, що хтось буде гідним носити половину цієї маси. Добре, з точки зору комфорту, все чисто японське. Нержавіюча сталь сидіння, шкіряна панель та інша краса. Гумор – це гумор і комфорт – сакральний.
Свята храпа.