347
Мама щаслива, кожен щасливий.
Секретна формула для сімейного щастя: «Мати щасливі, кожен щасливий». Як ви відповіли на всі кризи та труднощі?
Ми часто думаємо про протилежний спосіб – якщо кожен щасливий, і я. Якщо вони отримують те, що вони потрібні, вони дають мені те, що мені потрібно. Якщо я роблю все для них, то вони будуть робити все для мене. Якщо я піклуюся про них, вони подбають про мене. Але це не працює, з багатьох причин.
Перша причина полягає в тому, що такий догляд для близьких стає нашим самодостатнім. Ми робимо щось з чітким планом, чіткими очікуваннями. Ми не даємо нашу любов, але інвестуємо, і очікуємо повернення з інтересами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тому, часто в відносинах, будь-які очікування закінчуються сумно.
Друга причина полягає в тому, що для того, щоб дати щось комусь, необхідно спочатку мати його в собі. Як ще ви даєте мені? Уявіть корову, яка не має молока. Вона ще не дається народження або молоко виходить. Не існує, це не так. Відповіді це те ж саме – ковпачок також починатиме, що ви порушуючи її. Але якщо корова має молоко, можна молоко кілька разів на день, і кожен раз отримати молоко. Сама з щастям. Якщо у людини немає щастя, то неважливо, скільки ви ви ви відчуєте з неї, ви нічого не отримаєте. Неважливо, скільки ви полюбите або погрожуєте, це все ще буде порожнім. І до тих пір, як ви не катування себе, щоб дати любов, нічого не прийде з нього.
Третя причина полягає в тому, що ваші рідні не мають сили, щоб піклуватися про вас. Чому? Бо це невибагливий коло. Діти і чоловік харчуються енергією, наповненими турботою і любов'ю від вас. Якщо ви порожні, якщо у вас немає нічого, вони порожні. Закрите коло. Для того, щоб надати їм, потрібно взяти його десь першим. Ви спробуєте взяти їх ( заздалегідь), але вони порожні. Тексти пісень, а це означає: І вони не можуть прийняти вас, тому що ви порожні. І виходить ціла сім'я з порожніми танками. Там немає. Мережа повинна бути відкрита десь. Я не знаю де.
Четверта причина, що ніхто не в цьому світі може дійсно піклуватися про вас. Це гірка правда, але факт. Не один у світі здатний читати ваші думки, пам'ятати всі ваші смаки, звички та очікування. Не можна захистити вас від негативного досвіду, ніхто не може врятувати вас від зазору недійсним у грудях. Неважливо, скільки ви чекаєте на них, ви не отримаєте їх. Тому що вони просто не можуть це зробити. У цьому місці слід дихати – і зупинити їх очікування. Всі
Питання, які можуть подбати про мене? Я жінка, мені потрібен захист і догляд. Тільки Бог може подбати про вас. Але його занепокоєння не так просто, як ми хотіли б. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви просто повинні прийняти його і зрозуміти його. Іноді він дає нам непристойні пучки, які ми не дивимося. Наприклад, веде до нас дивні чоловіки, дивна робота, неприпустимо квартира, дивні друзі. На основі наших очікувань ми відмовляємо. Абсолютно немає. Тому що якщо ви ввімкнетеся і уважно дивитеся, то виходить, що це найкращий. Для Вас особисто.
А ще Бог на землі потребує рук, щоб зробити його. Чому Вам не потрібно стати руками? Наприклад, запустіть начинку з міцністю, любов'ю, енергією. Стати не тільки матір'ю, але годуючи маму – в енергетичному розумінні слова. Так що ваші діти і ваш чоловік будуть заповнені вами, і не порожнім. Вони подбають про себе і готові дати знову.
Дбайливий догляд за близькими - це жіночий цілодобовий годинник. Таким чином, ваш догляд за собою також повинен стати вашим цілодобовим обов'язком. Ви повинні мати датчик рівня енергії, побудований в тому, що буде нудно, коли паливо занадто низьке. Якщо цей датчик ще не існує, і ви побачите ваш "порожній танк" тільки тоді, коли ви вже продаємо у всьому світі, час, щоб отримати цей датчик.
Поставити себе, що ще можна зробити для вас, любов? Довгий сон? Або перейдіть на ліжко протягом дня? Заблокувати себе в ванній кімнаті півгодини? Пофарбуйте свої нігті, навіть якщо ви не знаєте? Вдень? Малюнок Читати книгу? Прогулянка поодинці? Перейти до магазину самостійно і просто медитувати? Відвідайте друг? Сукня без причини? Як ще можна порадувати вас, мед?
Це не самопізність, не нарцисизм, не самооцінка. Це ваша "навчання їжі матері". Сонце, до речі, прогулянки і їсти весь день, щоб дати стільки молока. Весь час. Все. Бо вона має взяти молоко з дека, вона повинна подбати про своїх телят. І для цього, ви повинні подбати про себе.
Мати не тільки один з членів сім'ї, це душа будинку, його серце, його центр. Що відбувається в самому серці, ця атмосфера поширюється навколо. Якщо душа вичерпана, сумна, знезалізована, то це будь-яке диво, що ніхто не спілкується в домашніх умовах, кожен холодний один з одним, кварелі і скісти постійно відбуваються? Дивись на те, що ви навколо себе і думаєте про те, що говорить про ваш внутрішній стан. Ви в гармонії з собою, задоволеними, мирними, щасливими? А якщо атмосфера будинку не підійде вам, то варто змінити його від душі, тобто з собою. Ваш внутрішній стан. І прямо зараз.
Я нещодавно розповів, що я сміхала багато. Я з вами зв'яжеться.
Діти просять тато:
Це правда, що моя мама красива?
Так, діти, і якщо вона спить і відпочиває, вона також така!
І ще один жарт на одному тему.
Мама заблокувала себе у ванній кімнаті від дітей. Діти під дверима кричить, зателефонуйте їй, вона не вийде.
Мама, що ви робите там? ?
«Діти, я зроблю тебе хорошою матір’ю!» медитативний голос почувається з-за дверей.
Це не означає, що це насправді правда. Це дійсно важливо для будь-якої жінки, особливо мами. І знову це не самогубство, не гріх, не нарцисизм. Це ваша турбота про близьких – подбати про себе. Не дозволяйте їх йти, нехай вони йдуть, нехай вони йдуть, нехай вони йдуть, нехай вони йдуть.
Якщо ви щасливі, кожен буде щасливим. Коли ви дійсно повні, ви не можете тримати його все. Так само як сонячне світло не може бути прихованим, тому неможливо втекти і приховати від енергії жіночого щастя. Люблю і щастя поширить вас, створить ауру і атмосферу в домашніх умовах, заповнить ваших близьких. Для цього не потрібно нічого особливого. Просто бути там і блиск. Живлення будинку, людей, світу, планети.
Не робіть життя важко для себе або ваших близьких. Забудьте комуністичну формулу: «Від кожного за своїми здібностями, до кожного за його потребами». Не працює в сім'ї. У сім'ї формула щастя абсолютно різна – «Мама щаслива – кожен щасливий». Вам потрібно вкладати в щастя вашої матері, тобто самі. І так як мама - душа в домашніх умовах, все пошириться навколо неї.
Подбайте про себе. Припинити очікування для когось, щоб зробити це для вас. Стоп чекає чоловіка, щоб дізнатися, що ви не отримуєте достатньо сну, просто попросіть його, щоб дозволити вам отримати більше сну у вихідні. Замість очікувань улюблених квітів чоловіка, купити їх самостійно. За один раз. А потім покажіть чоловіка, який ви дійсно хотів прямо зараз, а саме тюльпани, і ви вирішили не навантажити його з цим. Коли ваша дитина заспокійлива або дивитися мультфільм, не робити те, що вам дійсно потрібно зробити, але що ви хочете. Наприклад, лежати і спати. З прозорою совістю (і брудними стравами). Я дуже хочу піти в храм – піти туди не менше п'яти хвилин з дитиною, на шляху від прогулянок, замість того, щоб ви могли випустити його самостійно і довгий час.
Реальні інвестиції жінки, які оплачують величезні дивіденди, є інвестиціями в себе. До вашого щастя. Ваша енергія. Це не те, що ви повинні зробити лише один раз на місяць в шоковому темпі. Що потрібно робити щодня, постійно, кілька разів на день. Завжди шукайте можливості для себе. Завжди запитайте себе, що ще можна зробити для себе.
Для багатьох це катастрофа і найгірший гріх. Але гріх, коли ви не подбаєте про себе, коли ви віддаєте на себе, коли ви очікуєте догляду від коханих і постійно розчаровує. На плечі інших відповідальність за своє щастя. Син - це «починати» Вашої сім'ї, не заповнивши їх любов'ю, але тільки витискаючи деякі краплі з себе, зчепивши зуби. Хто потребує догляду? Як годувати дітей не з молоком, а з кров'ю.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Щиро дякую, заповнювати, подбати про себе, побалувати себе. Особливо в складних випадках для сім'ї, під час кризи, стресових періодів. Щодня, кожен вільний момент, і навіть кожен безоплатний момент. Щоб подбати про добробуту близьких можна тільки подбати про себе заздалегідь. Інакше, нічого. Ми хочемо, щоб наші діти були щасливими, правими! Далі запустіть в баню - зробіть своєрідну і красиву матір!
Автор: Ольга Валяєва
Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: /users/1077
Лимонні та помаранчеві скульптури на фестивалі Ментон
Причини захворювань шкіри і їх лікування в східній медицині