Від щоденника рекрутера

19.04.04.04. Отримай брошури! Готча! Я воював, але там було більше. Подруга радить задіяти в себе армію, пропонує подрібнити ноги шаром асфальту. Може боляче, але порція ще більш болюча. Завтра я даю ультиматум військові.

20.04.04.04. Я подав йому ультиматум. Він дуже радий. Він говорить про те, що він не зустрівся з такими гальмами для довгого часу, а також сказав, що я не буду вйняти в армію з подрібненими ногами, оскільки такі люди потрібні в ВМС. Захоплення бастарів! Вони не мають достатніх фліппів, вони хочуть зберегти гроші з обладнанням. Я не штовхав ноги.

25.04.04.04. Учора з деяких гірських парамедиків прийшов вчора, попросив мене подрібнити коліна. Вони також мають проблему з катанням на лижах. Бастарс! Я відмовлявся, сказав військовим офіцером, що я проковтнув нігті.

26.04.04.04. Знайдено коробку нігтів і коробку болтів на дверцятах. Вони також мали шматок пластику, детонатора і шматка льоду. Я думав про це до обіду. Призначений для приїзду FSB Colonel. Він закріпився на плечі, пообіцяв героя Росії, і сперечався, що ми повинні мати власні мартири. Він наполягав, що я ковтати відразу, тому що протягом трьох годин вони мали площину до центру терористичних груп. Сало потрібно змащувати горло. Все з'ясовано! Ледь боролися. Я хотів би відкинути себе на балкон, але були деякі блакитні берети внизу і відкидати руки, так що я зрозумів, що представники ВПС.

19.05.04. Я не пишу довго, тому що я був дегузований. Мама зробила костюм на колір шпалер і покривала. Оглянуто майже три тижні. Знайдено ДТП. Я пропоную SWAT, і мій мати звання лейтенанта полковника і посаду начальника відділу обладнання камуфляжу. Я не згоден.

20.05.04. Я думав всю ніч. Завтра заключення армійського корпусу інженерів, якщо я не ламав, може бути гірше. Я збираюся запитати.

21.05.04. Все, їжа на поїзді, військовий комісар не засудився, він навіть кричав, не хотів би дати, запропонував «гарячі плями» вибрати з, запевнити мене, що там не буде ціна. Я наполягав, а потім дав «покупцю» п'ять сотень доларів у хабарі і тихо відійшов мене. До приїзду я не буду писати.

Пригоди