Про конкриптову історію )

Я пам'ятаю на черговій проектній комісії, яку ми сказали, щоб взяти тести. Звичайний. Урина і кали.

Добре, ви повинні сказати день до. Або ставити на порядок. Все буде приносити його з ними. Ноп. Команда здавалася швидко. Протягом півгодини все. І не один e#et - ви хочете ебать, не хочете ...

Я не пам'ятаю.
А військо з шляху. Малий і дерев'яний.
А туалет зовні. Одноточкова птаха.
Зовні, мінус двадцять.
сто людей.

Унітазовано лінію для туалету. Хто думав, що він міг. Хто знав, що нервово-куріння на боці. Хтось починав розмову з кимось про «боротьба». Я даю вам пізніше. «І ти дайв в там і малюємо хоча б відро» – воювала жарти чесний дует.

Хтось перший мав яскраву ідею в своїй голові. Я лікував сніг. Підібрано землю. Він зламав шматочок морозива від рідної російської землі. І поле.
Пройшов. Відхилено. День після завтрашнього дня, результат.
Ну, це, де кожен намальований. Приймати Toko. Площа була зламана, як після обстрілу.
Я теж чесно забрав і подав мій шматок нечорної землі. Дуже турбота:

У той же час, в землі, які неспроможні інфузорії-гої спіймані? Що, якщо виявлений похилого медичного персоналу, буде впливати на мій сакральний обов'язок?

Ні! Російська земля не змогла! День після завтрашнього дня він отримав діагноз: не знайдено яєць! Гаудін, коротко.

Тільки тоді, на будівництво полковник, військове воєводство сказав: У аналізі плодів проектора Егорова, аналіз виявляв Person of Maysk Beetle. Не належить до класу паразитів людини. Таким чином, з весняним зверненням Єгоров буде служити материкової. Але в особистому випадку ми обов'язково відобразимо цей факт. Нехай армійська ручка своїми асами. Відстежити, щоб говорити, відправлення.