Розуміння життя чоловіка і жінки кардинально відрізняється. Поки дівчата керують почуттями і емоціями, раціональними та логічними переважними у чоловіків. Перевірити і подивитися, як нормальний день йде на чоловіка і жінці. . й
Від щоденника жінки:Увечері я думав, що мій чоловік діє дивно. Завітайте до нашого ресторану. Я прийшов додому трохи пізніше, ніж звичайно, тому що я був покупками з друзями. Я очікував чоловіка, щоб отримати компенсацію і реагувати на неї. Але він мовчав і не прокоментував свою пізність. Ми не мали розмови на всіх, я запропонував, що він йде до тихого і відокремленого місця, щоб розслабитися і одночасно поговорити з серцем. Чоловік погодився, але з якоїсь причини він все ще залишився стиглим словом. Я дивився, якщо щось було неправильно. Він сказав, що це було океї. Я запитав, якщо це було якось мій відмова, що він був Мій чоловік сказав, що він не згасився на всіх, це не було нічого робити з мною, і що не варто турбуватися. На шляху додому я сказав йому дуже любити його. Він посміхався трохи, але продовжував їздити. Я не розумію, чому він не сказав, "Я люблю тебе занадто багато, дарлінг!" Коли ми нарешті отримали додому, я відчув на той момент, що я повністю втратив його, особливо після того, як мій чоловік відмовився продовжити нашу романтичну вечір. Він просто сідає на диван і почав дивитися телевізор. У той час він зданий далеким і далеким. Я вирішив зупинити його і пішов на ліжко. Після 15 хвилин він прийшов і лежав мене. Але я ще відчув, що його думки були десь далеко від мене. Він впав глухий - Я кинувся в сльози. Я не знаю, що робити далі. Тексти пісень, а це означає: Я був впевнений, що він був думаю, що хтось інший. Моє життя є катастрофою. . . ?
Від щоденника чоловіка:«На мотоциклі не стартує ... Я не можу зрозуміти, чому. й
Можливо, жінки повинні навчитися лікувати все трохи простіше, а чоловіки – показати хоча б деякі емоції, особливо якщо ви близькі до коханої людини. Про те, як ви відчуваєте. Скажіть своїх друзів про це.
www.tickld.com/x/the-difference-between-men-and-women