Скрипт вішався в перевезенні на шляху до станції обов'язки.

Молода людина не встигла доїхати до станції мита. 24 травня родичі 20-річного Романа Суслова повідомили про те, що їх конкриптовий син загинув на шляху до місця обслуговування.

Згідно з родичами загиблого, 19 травня вони випрошували його і кладуть його на поїзд. 20 травня він надіслав текстове повідомлення про те, що вони мали «захоплення їжі і крупи, взяті в туалет під ескорт, 2 дні не допускаються їсти і пити». До його смерті він відправив повідомлення про його батьків, щоб він "нав'язався або залишив вимкнено. й

І ніч перед тим, представником Омського військово-доповнювального офісу прийшли і поінформували батьків молодого чоловіка, який Роман Суслов був знайдений підвісом в відділення поїзда, а також додали, що справа буде розслідуватися.

«Це сталося 4 тис. кілометрів звідти, тому деталі того, що ще не відомо, — сказав Омський обласний військово-технічний центр. На місці, де це сталося. Ми просто отримали повідомлення. Заяви наших батьків є чіткими для нас, але ми не можемо зробити нічого зараз, ми довірені тільки з функцією інформування їх про надзвичайні ситуації. й

Р

І сталося надзвичайні ситуації на шляху до Біробиджана, повідомила Військова прокуратура Омського гарнізону. Працівники.

Згідно з родичами загиблого, хлопець не згоди десять. Роман з дитинства займався спортом, карате. Він має один-річний син.

Військовослужбовці розповіли про те, що вони не мають грошей на оперативну передачу вантажу 200. Представники військової частини також розповіли про те, що можна прискорити справу, сплативши 71 тис. рублів за перевезення. У шоку є родичі покійного Рома Суслова.

Неділя, 30 травня, буде 9 днів з дня смерті Омського конскрипції Романа Суслова. Мати загиблого солдата все одно не в змозі поховати сина. Воєн не дає їй тіло хлопця на претексті, що в даний момент вони не мають грошей, щоб забезпечити цей конкретний вантаж в Омську.

- Я назвав військовий блок, в якому мій син повинен служити, Тетяна Суслова розповіла RIA Omsk-Inform. Показав мені, що військовий літак Новосибірськ буде тільки 30 травня. Щоб відправити тіло рано, потрібен спеціальний рейс, і він займає гроші, щоб організувати. Вони не в військовій частині.

Але неділя буде 9 днів, так як мій син помер! У військовій частині, в якій Роман був служити, ми сказали, що, в принципі, вони могли відправити тіло Роми поїздом. Але у вас є якісь ідеї? Візьміть його чотири дні з Біробіджана до Омського в такому вогні. Після того, як залізниця не має спеціальних автомобілів для загиблих солдатів. Вони також сказали нам, що, за принципом, можна пришвидшувати речі, якщо ми платимо за доставку самостійно, і навіть розрахувати, скільки це буде коштувати – 71 тис. рублів! І був настільки спокійний і холоднокровний облік, якби це було контейнер речей. й

до Ми просто не маємо таких грошей, кріслі Тетяна Суслова. Я не знаю, що робити або які двері, щоб збити. Ми ходимо протягом трьох днів, і ми не можемо отримати нашого сина. Нехай мертвий, нарешті, дати мені.

За коментацією ми зверталися до прокуратури Омської області. Про це заявив, що всі офіційні коментарі до представників ЗМІ продаються виключно через прес-центр Сибірського військового округу, розташованого в Читі. Проте, наше джерело в прокуратурі, який побажав залишатися анонімним, заявив, що всі витрати на доставку органів загиблих солдатів повинні бути нанесені військовим підрозділом, в якому він пішов або в якому він служив.

Ця процедура передбачена спеціальним наказом Міністра оборони, і є обов'язковою для Омськ, Біробіджана та Чита. Таким чином, військова частина міста Бікін, Хабаровськ, де називалася Роман Суслов, повинна оплатити вантаж 200. Про відмову в поставці тіла сина. Це дасть силам безпеки можливість зрозуміти і вимагати від військових до виконання закону.