Історія про те, як я отримав працювати.
Bashny.Net
Покинувшись, починався опинитися вранці з копту, розтягувати і відразу згорнути на підлогу. Алюміній дуги хворий здавав голову. Він знову зламав. Я зроблю гроші - купити нову крихту, чавун. вона буде міцною. Я прокинувся і прокинувся в душі. Але (пристосування до травневого сабраситость) в унітазному унітазі. господарське мило на жаль закінчився, але це не проблема. Pemo-xol все ще залишається. розтирання залишків порошку на долоні я залив на черепаху і почав скребти. змивається бахмут погано. Вада з унітазу не було б памагала.
Тер-тер, плюють, кладуть ріпаку в сарті і притискають спуск, хоча б освіжають, щітають зуби і натирають рот оцтом приємним запахом.
Він був практично чистим і практично нервовим. добре є всі 2 шкарпетки там і половина рукава недостатньо. це навіть для найкращого - я буду ефектним smutretsa mai bahtana, які довге пішли. але це не головне - режисерський подушок, який я мав дивитися на час. у вигляді ділава хиларек головний краватка. шахта ніколи не мала, але в мамонті, але в новій сорочку з пряжкою в пряжці, а потім залишила лаватка в пряжці. Я пішов за межі.
У підкладці було прийнято хороший пакет, пахті не брудні, обтяжуючи запахом в ньому тільки обертів рибу і вкладають в неї шкільну краватку для салідіння. Не хочу, щоб залишити свою роботу і я працював на автовокзалі. Я отримав на автобусі. Не дивлячись на те, що стара жінка вже була повною, місце для мене була відразу ж надана пальчику, і вони не примушували старої жінки. Я дуже крутий хлопець з пакетом. Я в офісі. Я побачу секретаря. Гавару, Я на зламаних. Вона пакувала свої дакументи: є патріарх, диплом і т.д. Я захопив свою назву, яка вже встигла запашувати рибу, сказав, що я був хапа і пішов до директора. Перед дверима я випрямив волосся, зважився і прогулявся. Директор зданий як твердий чоловік, навіть страшний, так само, як і наш старий янтор Степанич. Я відразу загубив мій розум і знову подякував себе за те, що це ресурсно. Весь смоктати був пішов в гумові сапа і він не помітив нічого. Режисер вийшов з лісу і провів свою руку. Я здав її щільно. Він швидко підтягував її назад і подивився на руці. Я думаю, що ви слабкі. Він виявився не - він отримав брудні в травні хуталін. Коли я роблю своє волосся, гіталін ще не сушився. О, і, вони роблять goutalin зараз. Він попросив мене сидіти і я сіла в стілець, сорті з сапагасом. Трійка відразу лопається посередині. Головне - це не туман, я думав, і з невеликим рухом моєї руки я відчував свою краватку і послухала себе з ними. І почався розмова. Він запитав мене дуже багато питань, і я мав багато смоли. Він почав рости, і я хотів далеко нестерпно. Так що він не помітив звук далекого, я думаю, що я повинен вгадати момент чергового гучного панування з звучанням далекого. Що я зробив. Аднаво не носила - запах решти! Я знаю, що я хотів би посміхатися, як я міг. Хто подумав чоловіка, який посміхається, що його імена руйнували повітря? Ні.
Подумати його секретаря. Тоді бесіда йшла струганою. Я навіть не отримую каву або чайник. Але коли я згадував, що шахта має гоночний ковпачок, режисер вирішив попросити мене, щоб надати повідомлення про великий Я був так радий, що в капелюшній подушці його побивають старе шкільне звання, в katorai протягом 10 років абвенція як багато, як 3 сторінки написані. Він невдовзі відмовив. Він сказав, що він сумочку. Я чекаю.