Історія про те, як мій друг працював у в'язниці

Хтось я знаю, отримав роботу. Зварювальник. Інтерв'ю. Ведучий майстер-класу приїхали і сидять разом з дівчиною-кадровичкою (Модно зараз - "айхар"!) спілкуються. Майстер просить, що варено, розряд та інші тонкощі (соррі, колеги, але я в зварюванні, як «особистої дівчини». Я запитав багато питань, друг відповів і сказав. Дівчина слухала.

Поговорили двадцять хвилин. Майстер каже дівчатам безпосередньо перед другом: «Привіт, фахівець, як, смарт – будь ласка, зробіть це нам. й

Дівчина: Чекати! Ми повинні прийняти ще один психологічний тест!

Майстер: Що таке тест?

Дівчина: Добре, психологічний! Ми повинні розуміти, чи підходить людина для нас або ні, як ви не розумієте?

Майстер: Що таке тест?

Дівчина: «Діти, лінії там, круглізори, фотографії показують людину, і на основі його відповідей ми робимо картину сумісності, даємо чітку ідею працівника, який ми приймаємо».

Майстер: «Див мене шматочок паперу, я малю для вас». ?

Дівчина злегка перепланована, але дає A4 лист і ручку. Майстер виводить контури (без анатомічних деталей!) учасника на ньому, розтягує його і просить: «Що я малюю?

Дівчинка рум'яна, але тихо говорить, "Мембер."

Майстер дівчини говорить, "Юлія!" Якщо ви хочете зробити чоловіка без будь-якого цього сорому ваших, перш ніж розповісти всім, що ви є частиною HB-46-39-00 від нашого каталогу заводу з кліщом. ?

Я зробив.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження