Порада Матері.

«Ви, моя дочка, перейдіть в будинок незнайомця, і кожен будинок – це влада.» Все своє. Він має власний порядок, і власний закон, і право, Поверніть свої змії на двері, і поважайте їх звички: Якщо є лавка, худі на кані, і кладуть на окуляри – якщо там сліпі.

Ти, моя донька, збирається до чужого будинку. Вони будуть виглядати на вас з вдячністю. І ви, мій фрукт, не виріс за межі, і вони оцінять мене за вас. Ви вірний друг і присвячений чоловікові. Але як солдат, ні, ні, ні, подивіться на коло, не ви занадто оточені?

Ти, моя донька, збирається до чужого будинку. Тримайте сім'ю до кінця. Плетемо не прийде в пост, якщо в оболонці яйце немає тріщин. Ваша нога буде рости разом, якщо ви раптом розірвати її, але як вона буде рости разом - точно або ні? Не гірше сім'ї, ніж що, конопля, прогулянок, нерівномірне листя позначки.

Ти, моя дочка, перейдіть в будинок незнайомця, і є ваші шляхи з порогу. Щоб зробити крок, ви подивитеся, чекайте, і виберіть, куди покласти ногу. Хороші слова, промені, бути щедрими з такими словами, І є слова, які звучать суворо. Без зважування слова, ви краще тримати тихий.

Ти, моя донька, збирається до чужого будинку. Кожен будиночок - це влада сама по собі. Є лише один король, який має право бути королем: ваш чоловік, обраний вами. Послухайте його. Ви можете розм'якшити його пророки. Не затемнюйте обличчя. І пам'ятаєте, дочка немає кінця до дороги, де прагнути ідеальний.

Ти, моя донька, збирається до чужого будинку. Ваше життя буде змінюватися відтепер, ви можете бути рабом у вашій роботі, а на столі молода королева. Робота бджільництва. І не розглядаємо роботу необґрунтованою тягаркою за плечима, так як млин мовчить без води, тому без рук будинок господаря сумний. Ти, моя донька, збирається до чужого будинку. Нехай він буде ближче щороку. Тексти пісень, а це означає: І все, перш ніж ви, нехай це сонце і мед для вас. Не давати в парі невеликий кварель, кваbbling обов'язково до неприємностей.