Діти для себе: несвідома заміна чоловіка в житті жінки

Одиночні жінки та їхні мамиЧасто буває, що жінка не може будувати відносини. Щодня жінка повернеться, немає чоловіків, але є коханою матір'ю, до якої одна жінка повертається кожну ніч. Вона і її мама люблять один одного і витрачають багато часу разом, навіть якщо є третій батько в сім'ї.

Але він не може бути. «хто» мами відроджуються на почуттях своєї дочки, які чуйно забезпечують ці почуття. І, здається, не існує міцного об’єднання, ніж союз між матір’ю і дочкою «добрих».

Фото магістрів

На жаль, деякі «добрих і віруючих» намагаються встановити зв’язок з чоловіком.Тільки нічого не працює, і якщо це робить, він не прослужить довго або не дуже безпечно.У тому числі для чоловіка, який домовився прослужити дружину «добрих» та дружину «добрих вір» (можна віра)

Житло, особливо довгостроково, рідко для таких жінок.Як правило, якщо щось починається, то це дуже швидко закінчується словом «Я не довіряю його / меню» або «Я шукаю, але є тільки жінки, або базірки, всі чоловіки однакові. й

Але, як ви знаєте, вибір партнера відбувається несвідомо і цілком eloquently "спеки" про внутрішньопсихічний стан оглядача.

Про чоловіків, які вибирають жінок, описаних вище. Вони шукають дружину, але нічого не «нормального». І не тому, що істинний вибір об'єкта несвідомий і навпаки до свідомості.

Так виходить, що чоловіки і жінки, будучи «славами власної несвідомості» (Freud) циклічно вибирають для себе радикально протилежних партнерів, ніж представлені в їх свідомості. В результаті відбувається розчарування.

Що викликає ці несвідомі переваги? Давайте спробуємо розібратися.

Чому ми вибираємо неправильні?Я не здивився сказати, що ця проблема «величі ніжки» з дитинства.

Якщо мати дитини не має задоволення любовних відносин з батьком дитини або іншим чоловіком, то вона пропускає високий ризик несвідомого використання дитини як сексуального або наркотичного об'єкта для себе. Іншими словами, дитина використовується для посилення його значення та самооцінки.

Нерідко жінки прямо кажуть: «Я хочу дитину для себе!» «Я не хочу чоловіка!» «Ми з дитиною і без нього будемо жити ідеально». У такій ситуації дитина виконує важливу захисну функцію для матері – вона слугує «пластером» для її пораненого первинного наркозу (за Фрейдом).

Це, мама має нарцистичні рани, пов'язані з власним раннього дитинства, що несвідомо сподівається на загоєння через дитину.

Дитина в цьому випадку має всі шанси стати об'єктом для «підірваної» матері, призначеного для компенсації її нестачі чоловіка або навіть замінити його.Щоб стати її «психічною phallus».

Коли немає сексуального, бажаного і улюбленого образу чоловіка в голові матері, дитина повинна бути її продовженням в прямому і фігурному сенсі.Якщо вона не перетворюється на психоаналітик в часі, щоб працювати з первинним наркозом.

«Діти ночі»У французькому психоаналізі ім'я для дітей таких нарцистичних матерів приймали корінь - «дбал ночі». І, дійсно, часто це те, що відбувається - вночі, дитина спить в ліжку з матір'ю в той час, коли чоловік виділяється іншій кімнаті або повністю відсутня, до радості її матері.

І, дійсно, чому потрібно чоловіка, коли «дбал ночі» для такої матері стає несвідомою заміною для чоловіка – батька, як об'єкт сексуального бажання.

Таку маму підняти дитину не так, щоб він був вільним і належить до себе, але для себе. Дитина повинна бути хорошою, добре навчатися, але не для себе, не тому, що вона буде корисною для нього в майбутньому, але для всіх, щоб сказати: «що мати, у вас є, як тільки підняти таку розумну дівчину. й

Така дитина не має права помилитися, тому що ця помилка сприймається матір'ю як особиста ізоляція і удар її репутації - наркозизм. А якщо це не дочка в школі, але мати + дочка в цілому. Персегментація в все від народження. Постійна «ми ми» і ніколи не дочка окремо, мати окремо.

Дитина мало шансів відокремити від такої матері, і це синотичні зв'язки може тривати життя.Такі вимоги, несвідомі, мати дітям від народження можуть травмувати наркозизм дитини і силити його швидко.

Я думаю, що концепція Френзі мудрої дитини. Ми можемо думати про фрукти, які дозрівають і смакують занадто швидко, якщо птах пошкодив їх за допомогою мака, а також прискорити дозрівання плодів глистів.

Шок може відштовхувати певну частину особистості, щоб виростити миттєво, не тільки емоційно, але й інтелектуально.

Чому дитина повинна вдатися до «інстанційного дозрівання»?

«Смажений знежирений і в сенсі засвоюється дорослим, в цьому випадку мати, перетворює дитину, щоб говорити, в психіатрист; для того, щоб захистити себе від небезпеки незбитих дорослих, він повинен спочатку мати можливість виявити з ними – дорослим», тобто він повинен стати дорослим і мудрим.

Як дорослі, діти, чиї мама виключили свого батька від відносин, мають серйозні проблеми у побудові власних любовних відносин. Оскільки вони залишаються психологічно залежними і пов'язані з матір'ю, вони відчувають нещастя і відповідальні за нещастя своїх батьків і, перш за все, їх матір.

Антифакторна пропагандаПсихоаналітик, МакДоугал, надає приклад від особистої практики:

«Мен приходять і йдуть, ви не можете довіряти їм, і ваша мама завжди буде!» - це, ви можете бути тільки шахтою, і ніхто інший, і це буде назавжди.

Цей спосіб виховання характерний тим жінкам, які психіки не вистачає символічного образу батька. Дівчинка, яка розповіла з дитинства, що люди самолюбні свині, і готові випікати жінку, використовувати її, підпорядкувати її, буде важко любити або вірити чоловіка, вона любить, і це також буде складно для неї відокремити від матері.

Як правило, це зомбіфікація дочок і синів починається з дитинства. Вирощування дитини більш міцно поглинає антипатернальну пропаганду матері.

В результаті дитина сприймає власний стан, як бездії, так як в психіці немає «третя». У дорослому віці така дитина розвиває стабільний візерунок взаємовідносин «мати плюс дитина», де немає місця для «третя». Тільки мама, одна любов!

Людина свідомо хоче поліпшити своє особисте життя, але це не працює. У таких випадках один поважний психоаналітик сказав: «Я хочу, і стебла, і моя мама не...»

Ви не любите чоловіка і мати одночасно?Що стосується любові, Фрейд сказав, що любов не необмежений, але досить обмежений.

Як приклад, він порівнював любов до грошових коштів, що містить певну кількість грошей. Людина може дати свої гроші всім людям однаково, після чого кожен отримає невелику суму, або визначає для кого-небудь велику частину грошей, і розподілити решту грошей в рівних або нерівних частинах.

З цього прикладу зрозуміло, що Якщо багато любові дається матері, то для всього відпочинку, в тому числі майбутній чоловік, залишається невелика частина «лового капіталу».

Таким чином, ми можемо зробити логічний висновок:Коли дочка не відмовляється від старих відносин (з старою мамою)" майже всі її любов інвестують в її маму.

Відповідно, всі спроби дочки, щоб любити чоловіка, будуть допущені до часткової або повної невдачі, адже для любові практично немає ресурсів.

Крім того, всі спроби створити нові відносини сприймаються як повторення старих незворотних відносин.

р.

Які найбільш ймовірні перспективи для такої дитини в майбутньому?Я покажу, починаючи з більш нешкідливих до серйозних захворювань: невроз, прикордонний розлад особистості, периверсія (як захист від психозу), шизофренії, психозу.

Пацієнти з шизофренією віком 15-40 років регулярно приймають їхні мами до психіатричних лікарень, з словом «ми хворі». Нерідко в історії пацієнтів з синотичним зв'язком з матір'ю, відсутністю або слабким батьком.

Пацієнтам Рак також можна додавати до цього. Такий зв'язок дуже руйнівний для дитини і його перспективи життя, тому що в зв'язках він приходить до гнізда, але все ще частіше можна обмежити себе тим, що називається «інсектуозність» – найпривабливішим, що не йде в дію.

І вони призводять до дегенерації, психозу та смерті.

Психоаналітики, які навчають онкологічних пацієнтів, виявили, що історія цих пацієнтів часто містить той факт, що мати і її син або дочка живуть в одній кімнаті і, часто, в одному ліжку.

До речі, цікавого факту: є випадки, коли добрих материків пропонують себе до своїх підлітків незаймані сини, хворі з раком. Не дозволяйте їм вмирати без спробуй жінку.

Чи є вихід з цієї ситуації, і якщо так, що?Звичайно, все залежить від бажання людини. Немає бажання, без результату.

«Якщо мама хоче, щоб дитина розвивалася психічно, вона повинна слідувати своїм побажанням і не повинна служити її сексуальним бажанням. Щоб це зробити, вона повинна любити і бути батьком дитини, пише McDougall.

Тому, якщо жінка відчуває, що вона потребує чоловіка виключно як інсемінатор, і дитина як бальзам для наркозичної рани, але її ситуація не влаштовує її, то найбільш сприятливий спосіб, на мій погляд, є психоаналізом, і бажано на стадії планування дитини.

Контакти Тестування: Спасибі і пережити на

Що таке різниця у віці подружжя

Якщо людина відчуває, що тільки ті жінки присутні в житті, для кого він в першу чергу інструмент для задоволення особистих потреб, а його ситуація не влаштовує його, то він також повинен звернутися до психоаналізу, щоб виконувати несвідомі причини цього вибору предмета любові.

Після народження дитини, після чого знову психоаналіз допомагає повернути «неправильне право» на голову пацієнта і побачити вихід.

На підставі знань та досвіду доктора медичних наук та психоаналітика Йойце МакДогал.

Автор: Кирил Крижановський

Джерело: www.b17.ru/blog/34864/