1367
Не весело. Ми отримуємо менше.
Україна вмирає. І здається, що Бог знає, що секрет, але все ще з деяких фактів стає, щоб покласти його м'яко, не в собі. У будь-якому місті або селищі, але коли село просто перестає існувати. Ну, це, фізично присутній на карті (на даний момент, принаймні) є будинки та інші будинки в ньому. Більше людей.
У Харківській області це село Веселе. На черговому засіданні Харківської обласної ради було виключено з обліку даних. Тому не залишають резидентів. І це не просто жителя. Не одна навіть (так) не вимагає житла в цьому селищі - за Великоборлуцьким бюро технічної інвентаризації, до якого Веселє належить територіально, відсутні зареєстровані майнові права на будь-який житловий будинок. Я маю на увазі, ви отримаєте його. Хто бажає, якщо будь-який, може залишити і приватизувати. Це лише сумнівна така черга подій. У Харківській області це не перший випадок зникнення поселення. Чотири роки тому, що ж доля бродить село Попільне все ж площа.
В цілому, при цьому курсі зникне необхідність проведення перепису. Так само на призначеному день збираються всі залишилися люди на певній площі, будувати, "замовити номери" - і всі справи. І я не думаю, що це займе багато місця.
Тим часом прем'єр-міністр продовжує бути оптимістичною. "Всі в країні штраф." Добре, поняття «нормальний» - досить простягається річ.