Про груші.

Повернувшись в '86, я працював у конструкторському заводі. Він стояв на околиці міста, і взяв нас на сервісних автобусах. І був в цьому магазині дядько, Мироніч, близько п'ятдесят років, які здавалося мені, то старий чоловік. Моя дядька мала дивовижне, він лежав.
Лід віртуоз. Він був генієм. Він не обдурив, але кричав, несамовита. Якщо ми не лежимо принаймні трохи, ми не будемо цікавиться читанням. Хто знає його і любив його для цього.

Так, наші автобуси прибули, ми розвантажили біля входу, стійке куріння-травім. А потім Мірон працює. «Хай, Мироніч, брехати про щось!» Данило Немає часу для мене. Там Куликово став опущений, є багато риби. Ми повинні швидко попросити майстра і знайти мішок. Зіпсуйте дитину! І він ховається в в'їзді. Чоловік дивився на один одному з їх ебать очі, і без захоплення зламався в напрямку Куликівка, забиваючи на майстрах, план і інших шармів. Риба! Безкоштовно!

Я, як сорок, залишатися в магазині, щоб покрити їх. Через годину сердитися чоловіків прийшов назад. І Мироні, бігти з них в магазині, викрали "Що ви, motherfucker!" Вони просять мене брехати!

Я бачив багато лір. Ти грішник. Але так, на льоті, не lingering для розщеплення другого, а не ... два десятки спалених чоловіків за власним бажанням! Це аеробіка!