7 Ранкові хати, які змінять життя

Він, хто отримує рано, Бог дає йому. Ми люди світу, і ми люди світу, і ми люди світу. Ми сказали, що ми є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими, хто є тими.

Ми не в середині темряви, ні ми в середині темряви. Для вас важливо створити позитивний настрій і грамотно встановити пріоритети для вас, робити важливі речі в першій лінії.

Так, не існує точки налаштування годинника тривоги для вас в божевільний ранній час, якщо ви просто попросите час до роботи перед телевізором.

Для того щоб побудувати свій ранок, потрібно дізнатися кілька корисних звичок. Це може бути легко, але якщо ви досягнете успіху, ви будете щедро нагороджені.

Зробіть план ввечері.

Це не ранковий обряд, але це звичаї, звичайно, збільшує ранкове виробництво. З ранку, ніж ввечері. Ви зможете побачити, що ви робите вранці, і ви зможете це зробити вранці. Зробіть все необхідне для сніданку і зробіть невеликий розклад для вас. Все це звучить просто, але коли ми доставимо додому до вечора, ми зазвичай хочемо, щоб просто лежати на дивані зі склянкою вина і думати про все завтра.

Дуже рано.

Зрозуміти мене, сов. Ви повинні змінити мене. Laura Vanderkram, експерт з управління часом і автор того, що найуспішніші люди до сніданку, котирування опитування 20 топ-менеджерів, говорить про те, що 90% з них настає на 6 ранку на будні дні.

Наприклад, Пепсі Генеральний директор Індра У офісі Nooyi прокидається 4 м.кв., а не пізніше 7 м. Дісней CEO Назар Iger отримує 4:30, щоб читати, і Twitter CEO Jack Dorsey отримує на 5:30 до jog. Так, це звучить страшно, але якщо ви йдете на ліжко раніше, ви можете звикнути до неї. Так, вранці ми будемо радіти.

До зарядки.

Є деякі люди серед нас, які мають ледь відкрив свої очі, радісно кинути себе на тренажери (відповіді вони просто знають, як лежати). Але більшість нас не в середині цього. І все ж, ранок, здається, стане ідеальним часом для аргументу.

Якщо ви не зробите це, то не будете робити це. Якщо ви самі зайняті люди світу, ви зможете знайти час для навчання.

Xerox Директор Урсула опікується двічі на тиждень на 6 ранку займається персональним тренером. Президент США Барак Обама починається щодня з силових та кардіотренувальних робіт, а вже згаданий Джек Дорсі – три повтори семи хвилинного набору вправ. Він сказав їм: «Для того, хто отримав роботу». Якщо вони знайшли час, щоб сперечатися, це означає, що це важливо.

Почати з найважливішим

Коли ви вранці, ви в середині темряви, і ви в середині темряви. І якщо ви це робите вранці, це не завадить вам достатньо часу для нього, а не непередбачених обставин – дітей, колег або босів – запобіжить вас від того, щоб зробити все необхідне.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми дочекалися до дня, і нам довелося дочекатися до дня, і ми повинні подбати про це. А потім, вранці, ми повинні чекати, поки ми досягали кінця дня, і ми повинні чекати до кінця дня.

Робота на персональному проекті

Коли ви втомилися, втомилися, голодні, а потім вам ще потрібно думати про щось на вечерю, це дуже легко перемістити ваш проект до другого плану. І багато хто з вас зможе прогулятися вранці, і ми зможемо погуляти вранці. Я розповім вам, що з 6 до 9 ранку, я працюю над книгою про релігійну політику та Західну Африку.

До початку шкільного часу вдалося прочитати тематичну літературу і написати кілька сторінок. А коли я зробив його, я зробив його звичкою, і я зробив його звичкою. І вона не єдина. Як повідомляє телеграф, Ludwig van Beethoven, John Milton, Kurt Vonnegut, Maya Angelou і Віктор Хуго – всі ці люди, присвячені ранку до творчої роботи.

Мати секс (або просто поговорити з вашим партнером)

Увечері ми втомилися. Так багато людей вранці, ми в середині темряви. Ви знаєте, що немає нічого краще, ніж ранковий секс, який дає вам щітку протягом всього дня. Крім того, звичайний секс може зробити вас більш розумним і збільшити ваш дохід і навіть спалювати калорій!

Добре, секс кожен ранок не для всіх, але багато пар використовують ранкові години для спілкування. Наприклад, Вандеркарам говорить, що голова інвестиційного фонду BlackRock разом з дружиною йдуть працювати в Нью-Йорку з ранку. В середині цього часу ми будемо чекати, щоб ви знайшли свій шлях до життя, життя, життя, життя.

10 міфів про порядок, яка довга надихнула позбутися від

Як пам'ятати книгу за 3 хвилини

Насолоджуйтесь тишу

Життя цього світу не є життям цього світу, ані життя цього світу. Якщо ви вранці, ви будете вранці, і ви будете вранці. Однак практика усвідомлення важлива. Тоді ви зможете побачити кілька з них вранці. Ми маємо право молитися, молитися, молитися, молитися, або подарувати один одному. Але ця коротка пауза допоможе вам зібратися на решту дня. Видання

Джерело: en.insider.pro/lifestyle/2016-09-01/7-utrennih-privychek-kotorye-preobrazyat-vashu-zhizn/