Блондинка і програміст

У п'ятницю вночі. Мій улюблений ноутбук помер. І ми домовилися з Ляшка, щоб зустрітися в вечірці в чаті і... добре, ви знаєте... Скоро, трагедія прийшла страшно. Що робити? Я назвав Андрюшка, наш системний інженер з роботи, і я почав запитати його — Андрюшенка, допомогу, як, згодні всім ... і так далі. Він сказав, що він любив блондинки... Звичайно, я був дуже радий, тільки здавалося, що він якось сарккасно сказав. Ну, що. Андрій, Я кажу зробити щось! Ваше особисте життя на вогні! Тоді він сказав, що він спробує ввести мене віддалено. Я відповідав, що, як, не проти Війни... але не так швидко! А Леошка чекає. Він ran через щось гарне про blondes... і почав статтєві зв’язки клавіш прямо.
А потім все раптово він сказав, що його епіфеномон не буде потрапити в мої проксі... і як завжди все це мій ас... Я не знаю, що він означав... але коли він додав, що він повинен був... Я знав, що я збираюся... Що ви не будете робити для вашого коханого? Улюблений ноутбук. Але я не хочу, щоб піти через мої дупи, так що я просив, можливо, проксі? У відповідь він почав жити, і навіть поганий таким чином, що я зрозумів, що краще тримати тихий, або я не можу позбутися від одного ас.
Все правильно, я говорю, Андрюшенка, я буду робити все, просто зробити роботу ноутбука. Він каже, що я буду там. Ну, я знаю пень, я думаю, що ми повинні приїхати тут для такого роду, а не все те ж з циркуль.
Але тільки в разі, якщо я запитав, що про захист? Він сказав, що каспер був вже там, і коли він прибув, він затопив мене. Я думав, wow!
Може бути, він дійсно хороший хлопець. І він отримав каспер... Ну, якщо він так і амбулаторний - так, з таким IP хлопець - добре, нехай ніякого захисту.
Андрюшка прибув швидко. І справа на ноутбуці, він не виглядав на мене. І я в півеньо... Я запитую, Андрюшенка, як ти? І сказав він, все добре з Жорсткий. Ну, я дізнався англійську мову в школі, і я знаю прямо від того, що він розмовлявся про ... і що Каспер вірив йому важко.
Але він відразу сказав, що у мене є деревні криві. Я не знаю, що він означав. Я не маю ні дерева. Що про ніжки? Кожен говорить мені, що мої ноги... Андреа, що про дерево? І сказав він: "Припустимо, тепер я збираюся заповнити вас." Так, звичайно, залити Андрушенка, навіть прямо зараз, для мене вже, якби...
І він трахнув на ключах! Андрій, давайте ближче до проксі! І сказав він: "Чому це так ковбаса-проксі до тебе?" О, як я кажу, заварений - і сам ноутбук не зламається! Я пішов до нього і сидів мій проксі прямо на коліні.
Все правильно, хлопці і дівчата, це було чудово. Він отримав дійсно крутий, дійсно жорсткий хлопець. Реальний Каспер. І проксі пішов великий, і я навіть не мав йти через мої дупи. І працює ноутбук. Увімкнено, що він просто з'явився.

Джерело