Знамениті брюнетки

Я продовжую тему блондинки і брюнетки серед жителів зірки Олімпу. Я не знайшов цього явища. Той факт, що більшість власників темних, червоних, коричневих, темних блондинних волосся хочуть і прагнуть стати щасливими власниками блондинових локонів не секрет. Факт на обличчі і серед знаменитостей теж. Цей бізнес є загальним і навіть повсякденним, особливо для співробітників салонів краси.

Але той факт, що є такі блондинки за природою, які добровільно перетворюються в брюнетки або коричнево-волосатий - це здається на перший погляд, з поля фантастики. Багато людей не вірять в це явище. Як прийти? Ось ми йдемо. Дуже мало таких «волонтерів», але кожен терористично задоволений себе, адже це відхилення себе як блондинки, які зробили їх яскравіше за зовнішнім виглядом і переконливо позитивно впливає на розвиток своєї кар’єри.

Отже, чудова вісім блондинки перетворилася не-блондинка:

8 місце. Ами Адамс. Чарівна блондинка на природі.
р.

Дуже приємно сказати, але все ж перефарбовано.

За словами Ами, Голлівуд почав надавати свої ролі тільки після того, як вона забарвлена червоним.

7 місце. Емма Камінь. Також натуральна блондинка. Дуже чарівна вона.
467661

Але, без думки двічі, від початку своєї кар'єри вона розфарбувала в темному кольорі, з яким вона помітила.

І для зйомок її першого фільму, який приніс її полум'я, Емма запропонувала фарбувати червоний. Виявилося сто відсотків удару.

Симпатична Камінь у 2009 році отримує в рейтинги «100 найуспішніших жінок світу» У 2010 році вона знову увійшла до списку «Максім» і, крім того, в рейтингу «99 жінок» дуже популярного сайту AskMen. Що вона любить.

6 місце. Софія Вергара. Ще одна білявка під брюнетка маска.

«Я природна білявка, але коли я почав діяти в кіно, іноді директори втратили, не знаючи, що роль давати мені». У мене була спокуслива форма, акцент ... і блондинка волосся. Але коли я стала брюнетка,

Тоді всі вони сказали, "О, гаряча дівчинка Латино!" І я кохаю його. І тепер мені подобається.

5 місце. Olivia дикий.

Вона пояснює її любов для темних відтінків тим, що ставлення до неї, як брюнетка більше до її лижіння, ніж як блондинка.

"У мене є світле волосся на природі, але я відчуваю себе як брюнетка. Коли я пофарбував його темним, я відчув, як люди лікували мене, як я хотів. ?

"Коли я був світлий, люди були шоковані, щоб дізнатися, що я не був припущений. ?

Залишилося додати, що Olivia регулярно потрапляє в списоки sexiest дівчаток на планеті, а в 2009 році навіть було в першу чергу за версією журналу Maxim.

4-е місце. Leighton Meester є a реальний beauty і a реальний білявка.

Але для зйомок серії «Дівчина Госпів» вона забарвлюється в брюнетку.

У цьому виді, який приніс її популярність, шанувальникам і новим пропозиціям, відчуває себе неймовірно органічним і природним.
р.

3-е місце. Манди Мур, який не завадить голосувати головний персонаж мультфільму «Рапунцель».

Після того, як в їх долі є один схожий момент: одна зміна зовнішнього вигляду, яка автоматично змінилася долі.

«Я був блондин для кількох років, і це важко для людей, щоб забути про це», - коментує Манди, намагаючись не зморщувати, питання про її колишній колір волосся, як правило, жахливо дратує.

Тексти пісень, а це означає: І не дивно, тому що знаменитий і улюблений всім, вона стала цією темною красою:

2-е місце. Катерина Перрі. Хто думав? Адже вона є однією з найяскравіших краси брюнетки. Але вона народилася блондинка.

Після приїзду в Голлівуд, щоб підкорити зоряні пагорби, Каті різко змінює її зовнішній вигляд.

Фарбує волосся, вибирає лову макіяж і починає займатися фітнесом. Результат цього вибору відомий всім.

Найсвіжіші дівчата на планеті 2010 по Максиму це блондинка, яка стала, можливо, за це назва теж, найяскравіший брюнетка.

1 місце. Dita Von Teese. Хто народився випадково з блондинками волоссям? Тим не менш, Діта швидко скоригував цей недолік, тому що ніхто не загинув сумнів.

Це не було. Ймовірно, тому Діта воліє фарбувати себе волосся, а не в салонах. Її зображення як паління брюнетка повинна залишатися нерозривним. І варто.

р.

Як ви можете побачити, і так це буває: ви народжуєте блондинка, і успіх, особисте щастя і популярність вам несподівано приносить брюнетка (або коричнево-волосатий) в образі вас.