Як запрограмований банкнот

Гомель програміст Іван Балук працює на московській фірмі. Зарплата отримана через місцевий банк - в російських рублів. Після того, як він був над іншим векселем, він був полоненим на плечі. Увімкніть навколо - розпиляйте співробітників "Секретність" в кулястих жилетах з кулеметами. Наступні кілька місяців були інтенсивними і захоплюючими.

Продовження під kata ...

Коли програміста просто спробувала слідувати банківським інструкціям, поліцейський з гарматою в руці, пошук, допити та інші радості життя з'явилися в житті.

Іван отримує свою зарплату двічі на місяць в тому ж місці: в Альфа-Банку по вул. Захарковського, 6а. Не в банкоматі, але в віконці живої людини. Пригоди почалися в серпні, коли, отримавши ще одну суму, програміст відправився на відпочинок до матері в Пінську.

до Близько 15 годин в обміні «Білорусьбанку» я спробував обмін 5,000-сильний російський рахунок — каже Іван. Задоволений працівником протягом тривалого часу консультує з колегами. Я не знаю, що кнопка тривоги вже була натискана.

Після цього був поліітний наряд «Секретність», тривала пробна робота в банку з написанням необхідних паперів, подорожі в ROVD, допитування, огляд інших грошей у своєму гаманці... Випущено о 9:00 п.м. Звісно, занурено сумнівний банкнот. Іван каже, що він ніколи не помітив, що вона була різною:

- Я був показаний, що піднялися підозри у порушенні працівника банку. Там захисна смужка фольги злегка протрудиться і враження дуже чітке.

Попереду експертизу підтвердили підозри, що банкнот був підроблений. Відкрито кримінальну справу, в якій Іван Балук – свідк.

У той час молодий чоловік не бачив великої трагедії в що сталося. У відділенні «Альфа Банк» консультують звернутися до відділення Гомель для розуміння ситуації. По-перше, програміста представила свої враження на сайті банку. Я впевнений, що тут він був обрамлений, видаючи «зробити».

- Після цього був цікавий випадок, говорить Іван Балук. Подруга шахти почула новину про місцеве радіо, що вони кажуть, резидент Гомель затримали, які спробували обмінювати підроблені гроші.

Продовження після повернення в Гомель, Іван, як консультував, відправився в обласне відділення банку.

до По суті, я нічого не дізнався в суть там, мешканець Гомель намагається відтворити сутність розмови. «Що потрібно почути від нас?»

Але він збагачував себе з інформацією, яка за дорученням «банкінгу», скарги щодо сумнівних банкнот не підлягають задоволенню, якщо гроші не перераховуються в присутності уповноваженого представника банку.

Намагатися слідувати за цією інструкцією несподіваний ефект. Коли молодий чоловік знову пішов за зарплату, він подивився на гроші як досвідчений користувач. І з хорошої причини: два законопроекти здаються підозрою - 1000 і 5000 рублів. Пропозиція оператора для обміну ними Івана сильно відхилена.

- Адже це може означати, що вона просто дасть однакові сумнівні гроші іншому, програміст пояснить свою позицію, на основі власного гіркого досвіду. Ось чому я пропоную, що, до речі, повісити.

Уповноважений представник був бухгалтером. Вона також запропонувала зміни векселів. Іван відмовився.

- Ви зателефонуєте до міліції? запитаний бухгалтер.

Іван не розумів. Дівчинка за склом натискається тривожною кнопкою.

Цього разу наряд був живіт. Яскравий «стай на місці!» Вже почав звикати до таких дій, програміст сказав, що заявник – він.

Тоді була команда розслідувань, роз’яснює, що громадянин Балук вже з’являється в одній кримінальній справі, пов’язаної з заробництвом, іншими формальностями.

- Я сказав, що всі гроші, які я мав на іспит, і це довга процедура, Іван говорить. Можливо, вони бажали мене відмовитися від своїх претензій. Але я сказав, що я не розумію, я був розчарований.

Вони не знімали нічого, вони погодилися на компромісному варіанті: приймають проблемні банкноти в інший банк, щоб почути незалежну точку зору. На щастя, є обмін «Вншторбанк».

- П'ятирічну банкнот прийнято без проблем, Іван говорить. Але тис., за співробітником, «знизився». І вони відмовилися приймати її. Не тому, що це підробка. Цей рахунок може бути вологим або миється. Чи є це гроші, які я або хтось інший був проблема з?

Наприкінці цього тис. у Альфа-Банку Іван був замінений. Чи не було ніяких актів або інших документів на це питання, він не знає.

Паралельно з усіма цими пригодами, які приймають час, нерви і, по суті, гроші, є кримінальна справа на факті підробки грошей. Іван, який ще є свідком, говорить про те, що квартира матері шукала для комп'ютерного та поліграфічного обладнання. Здається, що вони повинні шукати квартиру Гомель, але вони не будуть там. У програмі беруть участь: що відбувається з розумінням та правоохоронцями. Іван Балук вже відвідав Пінську кілька разів на допит. Про це знову.

- Можливо, банк не схожий на такий клієнт дуже багато, але я не збираюся змінити його, пояснює програміста, яка все одно повинна отримати зарплату. Я просто хочу документувати номери рахунків, які видаються мені, тому я можу довести, що я отримав гроші тут.

По дорозі, після другого звернення на сайт Іван прийшов відповідь. Його зміст, однак, не особливо вражає:

Головна

Джерело: