15 Stories Про Stupid американський блондинки, що Shocked Кожен!

Популярна вимога, що всі блондинки є припливом, є silly стереотип. Але стереотипи не приходять з нуля, завжди є причиною. З якоїсь причини, блондинки є так порожніми главами, які немає одного, щоб порівняти з. Всі ці гламурні кицька з кальмарами, стрибками і дакface ... Але нехай не буде сумним. Це час для дивовижних історій.

15.00 р. Банк роббер няня

Ця історія відбулася в Колорадо. Степіодна блондинка Rachel Einspar, від непристойного збігу працювала нянькою, довели, що ідіоцикл невиліковний, коли вона пішла, щоб зробити банк. Разом з дітьми вона повинна виглядати. Потрібні гроші на повернення суми, яку вона раніше вкрадена від своїх роботодавців. Це блискуче рішення. Приїхавши на приводний банк і подав співробітнику замітку, що на спині сидіння її автомобіля, разом з дітьми, був чоловік, який вимагав гроші і загрожував вбити дітей. Який рейс фантазії!

р.

14. Дівчина, яка собівартість Дад $80,000 і перемогла суд

У 2011 році викладач в ТРЦ Gulliver Prep School ім. Патріка Снай припинив дискримінацію віку, коли школа відмовилася від продовження контракту. Він завоював судову експертизу - він повинен сплатити 10 тис. дол. у компенсацію за вимушений відхилення, 60 тис. за плату адвоката та 80 тис. за моральне пошкодження. Я маю на увазі, це вже на мазі. А потім його дочка, молодий пучок блондинка, розмістив блювоту Facebook пост на початку: "Мама і Дад перемогла випробування". ТРЦ Gulliver - офіційний спонсор поїздки в Європу Що ви хочете. У зв’язку з порушенням конфіденційності було скасовано перемога Патріарха Снай. Якщо ви порушите умови договору про конфіденційність і витікайте все до вашої дочки, принаймні поясніть її, що ця інформація не для Facebook.

13.00 р. Селфі під час гри бейсбол

Ця білявка ім'я Kaylee Hill відомий стріляти на поле під час бейсбол гра, щоб прийняти selfie. І вона зробила це, що є найкрасивішим. Коли вона зняла поле.

12. Блондинка з дошкільного розвитку

Келлі Марклер, учасник телевізійної гри, запитав: «Що країна в Європі Будапешт?» І ось що вона сказала: "Це напевно питання, щоб заповнити ..." Я думав державу Європи. Бажаєте, подумайте про це. Будапешт я ніколи не чув. Я знаю, що вони говорять французькою там. Ну, скажемо. Франція - країна, право? Я не знаю, що я роблю. На цій точці вона вирішила просто скопіювати відповідь сусіда. Він відповів правильно: Угорщина. Келлі був радий, що вона була так щасливою, тому що вона була обрана Франція, і попросила про Угорщина: Що? Чи є це країна? Я маю на увазі, я знав, що Туреччина була країною, але я ніколи не чув Угорщини. Прекрасний.

р.

11. Селфі з мавпою

Ця білявка, ймовірно, вивчив хороший урок. Молодий туристичний в Балі знайшов милий маленький мавп і вирішив взяти картину з нею. Я вивів палицю, посміхнувшись, підготовлений ... а потім милий мавп атакував її як сердитися тигр. Вона витягнула пучок волосся і відлякала дівчину до смерті - всі документальні. Тим не менш, ви не повинні позувати поруч з дикими тваринами, навіть якщо це дуже важлива пост, що ваші послідовники в соціальних мережах чекають.

Р

10. Приховати ключі в вагінальній паличці? Про нас

Один білявка жінка вирішив показати свого хлопця, який був власник будинку, вкрасивши і приховавши його ключі. Де? Звичайно, в вагінальній (це також супер кеш для металевих серрованих предметів). Алас, коли прийшов час, щоб отримати ключі з сходу, ані вона не її хлопець. Думаючи, що ключі були втрачені десь всередині неї, це надзвичайно мудра леді називається швидкої допомоги. Але лікар, щоб його здивувати, ніколи не вдалося знайти будь-які іноземні предмети в своєму тілі. По-справжньому вона вирішила, що вони просто випав (!) десь по дорозі. Без слів.

9. Навігація Банан дівчина

На жаль, це не образ не запаленої фантазії, але справжня людина. Це білявка friley називається банан дівчина. Вона пише відео YouTube про бананову дієту (30-50 бананів на добу і нічого іншого). Вона вегетаріанська і думає, що жир токсичний, що веган дієта лікує рак і що менструація є спосіб організм позбавляє від токсинів. По суті, її менструація перестала довго тому через таку дивну дієту. Це лякає, що її відеоблог популярний і хтось вірить у все це неспроможність, а також починає руйнувати своє здоров'я.

8. Facebook Ліндсей

Lindsay, a білявка жінка на Facebook, стала відомою для втрати своєї роботи після повідомлення щось, як це: "Дуже, я не знаю свою роботу !!!" Мій бос є рідкісним m--- і f---- збоченим і приходить до мене, постійно змушуючи мене зробити деякі h-- просто, щоб отримати до дна. В принципі можна зрозуміти. Єдине, вона забули, що цей збочений був її другом. «Хі Ліндай, ви забули посилання на мене тут?» По-перше, не плащіть себе. По-друге, ви працюєте для нас протягом п'яти місяців і досі не зрозумієте, що я гей? Я не ходжу в офіс, як королева, але це не секрет. По-третє, «що я» – це ваша робота. Добре, ви знаєте, що я оплачую вам гроші. І нарешті, ви також можете забути про те, що ви не закінчите до двох тижнів. Не турбуватись завтра. Я серйозний.

7. Про нас Зона плавлення

Часові пояси легко плутати, і нічого не неправильно з ним. Але ось те, що один студент коледжу брандмауера в класі часової зони попросив вчителя, "Якщо Китай вже 12 годин попереду нас, чому не попередила нас з 11 вересня?"

6. Жнівень Акумулятори

Про це розповів інтернет-користувач. Одного разу він вирішив допомогти блондинки на дорозі, яка лікувала поруч з автомобілем. Вона скаржалася йому: "Я знаю, що я знав, щоб замінити акумулятор у віддалених дверях." Тепер я не можу отримати в машині! Ви думаєте, що є підходящий акумулятор, який знаходиться поруч? "Чому не ви приїдете до магазину і попросіть їх... або це довге."

5. Умань Блондинка синдром

Ось ще одна історія про дівчину, яка допомагає її сестри, робить цей дизайн паралельним парком. Сестрою була їзда, і героїня сюжету стояв і керувала нею, і «злетіла так, відкинулася її руки», що вона забувала, щоб зупинитися їх. Вона тільки прийшла до своїх почуттів, коли вона була спіймана між двома автомобілями. Що прийшли до неї, вона не розуміє. І сміється, викликаючи його "блондинка синдром."

1958-23

й

4. У Очні краплі для ніг

Цей сюжет розповів один фармакіст на форумі для людей, які зіткнулися з іржі покупців: молода блондинка прийшла з рецептурою для очних крапель, і вона необхідна для лікування грибкової інфекції нігтів на ногах. Не всі знають, але лікарі часто призначають в таких випадках лікування з очним або вухам краплі. Ліки наноситься на уражену ділянку. Дівчина розповіла про те, що робити, і вона навіть мала докладні вказівки від лікаря, але вона продовжила наполягати, що краплі очей повинні бути розпущені виключно в очах. І я був так, що я мав запитати її, щоб залишити. «Я сподіваюсь, що вона ще не намагається лікувати її ногу, захопивши її очі». Не буде довга. й

3. У Кінь зупиниться на галоні, він буде входити в горильну хата

Одна білявка жінка в Лос-Анджелесі вирішила вирішити проблему з комахами в домашніх умовах. А замість того, щоб викликати дезінфікуючі засоби, ця жінка брів спрейувала більше 30 каністрів комахних бомб в приміщенні. На жаль, деякі джерела запалювання були виявлені і вибух виникло, в якому вона погано пошкоджена. Як пояснюється пожежниками, одночасно не можна використовувати більше 3-4 таких банок.

р.

2. Фотографія кредитної картки на Twitter

Це історія про дівчину, яка довела її гідність на Twitter, і більше ніж раз. Перший магазин онлайн і твітів: "Код на спині моєї картки - 388, тому я завжди запитую, щоб вказати його?" Тоді я помістив фото дійсної дебетової картки з номером, який був чітко видно кожному. Вона сказала, що вона любить колір картки. Наступний твіт, після деякого часу, читати: "Я повинен скасувати картку." Увімкніть когось ще його за допомогою. Всі права. Це нове не так. І я дав цей запис картини свіжої карти.

1,1 км Підйомний дилер

У Техасі було затримано середньозв'язової білявка жінка після ручної роботи по ремонту автомобілів: механік назвав поліцію після пошуку 18 пакетів марюани, прихованих в відсіку двигуна. Вона попросила змінити олію і, як вона вийшла пізніше, не припускала, що механіку доведеться піднімати капюшон.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження