Блондинка або брюнетка, брюнетка або блондинка.

Вічне протистояння блонду і темного волосся ніколи не вичерпує себе. З кожним роком ми введемо в оновлену статистику з знайомого серіалу: хто віддає перевагу джентльменам, і хто не джентльмен, і хто одружений або не одружений, але тільки скручуємо романси. Або з іншого, занадто, досить загартованого серіалу: хто розумний і хто є sexier, який більш організований і хто більш спонтанний, який таємничий і хто більш привабливий, хто має ловий характер, і хто має захоплюючий темперамент і т.д.

Блондинка або брюнетка, брюнетка або блондинка. Я, наприклад, кожен весняний торментований сумнівами: подарувати собі ніжний шарм легких локонів або витончено підкреслити особливості обличчя з темними пасма. Що краще? Який

І в цьому питанні ви можете тільки заздрити знаменитих акторів, тому що сумніви сумніви, але якщо ви є брюнетка або блондинка в ролі, то будьте, грайте його з усіма необхідними трансформаціями. І в цьому випадку ви можете подивитися на себе ззовні, слухайте громадську думку і, можливо, вирішіть (не обов'язково дефінітивно) блондинка - ви, або як і раніше - брюнетка?

Я почав з королеви поп.

Мадонна, встановивши свій кар'єрний ритм від місця до місця, приймала несуть образ Марілін Монро. І відповідно дав їй волосся знаменита блондинка сексуальність. Після того, як тільки пара разів педулума ковтати до брюнетки, а потім безпечно повернути назад. Madonna є обов'язково білявка. Не можна сперечатися.

Знаменита модниця і стильна ікона Вікторія Бекхем, звичайно, не могла спробувати різні варіанти її зачіски для її смаку і смаку Давида.

Але я припинив в брюнетку.

Добре, для свого стилю la сексуальна але строга англійська троянда, темне волосся - вдарив бича-іє, або ... на королівському весілля.

Ні, темний Чарліза відразу втратила всю свою жіночну чарівність, для якої вона відома.
р.

р.

Золотий Блондинка з золотистою шкірою - так само, як. Чарліз знає, що себе.

Анджеліна, навпаки, дивує мене дивно у вигляді блондинка. Доброго дня!

Лара Крофт темне волосся вже є брендом.

Насправді, чистий блондинка Сара може бути викликаний протяжкою, поки вона радикально змінила її образ.

Після такої раптової перевтілення, вона стала нерівномірно зрозумілою, що Сараг був блондинкам.
р.

Lindsay Lohan - відомий екстремальний дівчина. Я змінив мій образ більше одного разу.

Р

З двох варіантів я оберіть третину.

З розумним і красивим Uma Thurman все зрозуміло.

Tarantin's білявка.

Але! Прийміть один виняток, просто випадають, просто винятку.
р.

Кім Кардашян є вірменською.

І вірмен...

Дженніфер Лопес. Краще бути світлом, ніж блондинка. Але не темніше.

Britney Spears є ще екстремальна дівчина.

Що я пам'ятаю, якось вирішив проблему з зачіскою в досить радикальному вигляді.

Тексти пісень, а це означає: Але після того, як вона кинулася і знову зросла волосся. Світло. Дуже добре.

Cameron Diaz.
44434859

Вона мій улюблений білявка і що говорить це все. І показано.

Reese Witherspoon

Ще один з моїх улюблених блондинки законний.

Скарлетт Йохансон

Блондинка. Ні, не сподобалося, але подобається, блондинка. У вищому та найкращому сенсі.

Нікола Кідман

Я завжди думаю, що вона як щось королеви снігу, хоча вона отримала Оскар за темний пакет на голову.

Я любив її.

Юлія Робертс
173251

Ось, навпаки, Оскар отримав тільки ту ж блондинка, і в короткому міні, але з гучними виписками.

Я збираюся звучати, тому що «Я дійсно рудоволосий». – Відень

Крістін Стюарт

Мені подобається. Вона може грати ангел як блондинка і a watersucker як a брюнетка.
р.

І під завісою ще одна блондинка всього часу. Французька зірка Катерини Деневве.

Блондин ангел.

Що, щоб мій великий недавній сюрприз, виявився, щоб бути чарівною брюнетка.

Важко сказати. Після всього, все підходить Королеві :.

Брюнетка привабливість = Блондинка магнетизм? Звичайно, якщо я в костюмі.