Всі програми мають свято!

Головна 1. Чому вибір найкращий
Шановні дівчата та жінки, ви вирішили забрати програму? Ви зробили правильний вибір, вказавши, що у вас є гострий розум і тонкий смак. Давайте спробуємо заперечувати цю явну ідею декількома прикладами.

й Програмар поєднує в собі кращі риси людини з захворюванням внизу і капітаном довгого рейсу. Кожна ніч (крім вечірок, коли він спілкується з іншими програмами) він вдома в комп'ютері, але в той же час його думки дуже далеко.

2,2 км Якщо він приходить додому, коли ви взаємодієте з вашим (або кимось іншим) коханцем, просто скажете: «Ходний, це мій колега». Він не розуміє нічого про комп'ютери. Єдина незручність ви будете відчувати, що коханець запропонує зустрітися з ним найближчим часом.

3. У Якщо ви раптом хочете курити або пити, він не забороне вас, бо він все це робить.

4. У Він ніколи не дратує вас тим, що коли ви втомилися і готуєте вечерю, він лежить на дивані, починаючи з газети або телебачення. Програмар знає своє місце краще, ніж будь-яке навчання собаки. За комп'ютером.

5. Умань Ви ніколи не повинні думати про те, що подарувати йому на свято. У будь-якому святкуванні він буде дуже щасливий з простою коробкою фліпихових дисків улюбленої компанії.

6. Жнівень Не варто турбуватися про те, що готувати на вечерю. Програми омніво.

Головна 2. Як зробити мрії
Якщо обраний вами один пропустив всі Ваші перевірки валідації (посередині перевірок подаються в наступному розділі), то буде легше його отримати. Але ми даємо вам рекомендації.

1,1 км Коли ви відвідуєте його, запитайте його, щоб показати вам його архів. Якщо він має менше 128 дисків, він занадто молодий для маррі. Якщо він має більше 512 дисків, він або одружений або розлучений. (Виконується правило. Власником 1024 дискових дисків може бути розлучення двічі, а власник 2048 може бути розлучення тричі. Якщо він показує, що ви його потік, то, за принципом, він може бути мисливцем, але знаю, що він є великим. Ну, якщо він змусить, що його архів був позбавлений вірусів, пасту або міфів, або каже, що його архів працює, то ДУЖЕ ретельно читати наступний розділ.

2,2 км З'ясуйте, коли поштовий час знаходиться на улюбленому бібіосі. Тоді ви не будете торментувати, чому він не викликав часу. Ви завжди будете знати, коли він зателефонує вам (зазвичай в п'яти годину ранку). І він не відреагує вас за дитину.

3. У На ніч перед весіллям очистіть його околиці. На весіллі нічого не виправда з ним похмурий. Найголовніше він буде на весілля.

4. У Намагайтеся витрачати медовий план на місце, де немає джерела живлення. І намагатися не сумувати все життя, пам'ятаючи цього місяця.

Головна 3. Як відрізнити підробку
Компанія Lately, Китайська компанія з підземними піратськими компаніями випускає безліч підробок для нашої продукції. Деякі з цих підробок навіть не мають видимих зовнішніх дефектів і мають нормальну окунь і повністю системний червоний очей і колір носа. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

1,1 км Дівчата без комплексів можуть використовувати тест, щоб відхиляти найбільш грубі підробки. Запитайте про те, що людина, яка стверджує бути програмістом. Якщо він показує вам щось відмінне від ПК, ви можете лякати його на обличчі і відійти його.

2,2 км Коли ви поодинці з тестатором, скажете фразу: “Мати дня!” або “Нові матері!”. Справжній програміст відразу ж скаже, «Чи?».

3. У Запрошуйте вибраний один десь, де є комп'ютер, і розташуйте диск на флопінгу поруч з комп'ютером. Якщо диск не закінчується на диску вашого партнера або кишеню, або якщо він навіть не запитує, що на диску, це підробка.

4. У На самому іноппортувному моменті запитайте йому питання: «Дар, це високий дисковий диск добре або погано?» або «Дир, що б ви робили, якщо ви були надані фраки?» У будь-якій державі звучать реальні програми.

5. Умань Якщо у відповідь на вашу фразу: «Хоай, я хочу, щоб вам запам'ятати мене за життя!» Він перетягує вас не ліжком, але до сканера – це справжній програміст.

6. Жнівень Щодня, будучи самотньою з ним, попросіть його кудись скинути трилетове слово. Якщо він пише INT, це системний хлопець, якщо він пише int, це додаток хлопець, і якщо він каже, "Ви повинні ці ініціали?"

Головна 4. Інструкція по застосуванню
Останні дослідження науковців виявили, що програмістами є творчі природи. Таким чином, вони ніжні, легко травмовані, і потрібно лікувати їх великою обережністю. В іншому випадку ви можете зіпсувати наш продукт або побити себе, або союз (сім'я, не республіки) може зламатися.

1,1 км Ми не ставимо своїх інтересів перед вашими інтересами. Якщо ви хочете норку пальто, і він збирається купити дорогі периферії з цими грошима, то не сидить зі скандалами - він не відкине. Ви краще скажете, "Хоай, давайте купити мені хутро пальто, а потім я кладаю на це хутро пальто і ви зробите мені чудовий хіп!"

2,2 км Покажіть відмову в п'яти програмістів, але не рукою його. Він буде краще прямо, але не дозволяти йому зламати Денді - вам буде потрібно наступного разу.

3. У Спробуйте дізнатися свою мову. Наприклад, у фразі програмування: «Ви чортуєте на комп’ютері? Як довго можна чекати в ліжку? це звучить як: "Ви не реагуєте на переривання?" У мене є система IRQ0 в ліжку прямо зараз!

4. У Якщо це працює, спробуйте не включати праска, електричний чайник, електричну плитку, насадки, телевізор, пральну машину тощо в одному розетці одночасно. А програміст, який не зберігає свою програму боятися !!!

5. Умань Намагайтеся запам'ятати звук сполучної тканини (або, якщо ваш чоловік є сисопом, зателефонуйте sysop до ялини). Це може бути корисним для вас у багатьох життєвих ситуаціях. Наприклад, чоловік потрапляє в кухню і вимагає їсти, і вечерю не готовий. Увімкніть цю чарівну музичну фразу, і ви будете приємно здивовані, як швидко вона зникає з кухні, що поспішає на комп'ютер.