Крихітна душі однієї блондинки

Білявка є жорсткий. Особливо в рожевому ...
Кожен раз, коли ви прогуляєте по вулиці, деякі джєрки зустрінете на вас, чекайте вашу реакцію: поверніть навколо себе реальну пасуальну блондинка або просто прогуляйтеся. Якщо другий варіант слід, то висновок буде тільки один: не тільки той, що приступ, але і глухий ...
Білявка є жорсткий. В компанії.
Будь-яка тема буде супроводжуватися новим жартом про блондинки.
А оповідач обов’язково буде виглядати на вас з кунтуванням, няньками, очікуванням будь-якого роду оборони або жарту в поверненні.
Неважливо, що ви знаєте все для довгого часу. Це процес.

Це добре, щоб бути блондинка. Особливо в величезній черзі в магазині.
У вас є ті, хто проходить попереду, сподіваючись на Вашу подяку у вигляді вечері або вечірнього прогулянки.
Це добре, щоб бути блондинка. Особливо в незручних ситуаціях.
У екстремальних випадках ви можете відлякувати все на тому, що ви білявка.

Щоб бути білявка є бути білявка і used для він.
Ви звикли до того, що кожен лікує вас по-різному.
Вони не розуміють лише одне важливе.
Реальна білявка є не той, хто має колір волосся з народження, і не навіть той, хто diligently барвники кожен місяць в блондинки.
Реальний білявка є a білявка в the душ.
Вона може бути тільки схильна до того, що інші думають, що вони набагато розумніше, ніж її.
І в найбільш підходящому моменті вона може дуже розумно замінити все її перевагою. І ніхто не здогадувати, ніхто не буде навіть мати другу думку, що це все так, так, що блондинка ...

Тексти пісень, а це означає: Я білявка і я не занадто стурбований ним.
Я не думаю, що я муфта, муфта дівчина в рожевому кольорі.
Я не хочу, що люди думають про мене.
Я довго розумію, що кількість інтелекту і якість розуму залежить від багатьох речей, але не від кольору волосся.
І це час зрозуміти це і інші.

Автор зайча