Я бюм.

На ніч вони сплять на лавках, на які ми відпочивали протягом дня, їсти, що ми не їсти, і носити, що ми ніколи не зносимо. Вони набагато ближче до нас, ніж ви думаєте. Тексти пісень, а це означає: І ми більше, ніж ми думаємо.

Р

р.

Юма, 43, колишній військовий, 5 років на вулиці: Останній раз я служив в Африці. До цього він був в Афганістані, Нагорно-Карабах, Чечня. Я навчав 20 бійців в Сомалі, я екс-сіпері. . . ?

У 1996 році моя родина подарувала мені дві тисячі доларів і звернула мене з дому. Спочатку я здаю квартиру, але я живу на вулиці протягом 5 років.

У мене є тільки один сон - що мій колишній солдат, який помер, не прийшов до мене вві сні.

Сурабський, 28-й вихованець дитячого будинку: Я живу на вулиці з минулого року, перед тим як я провів вісім років в психіці. Моя діда ще там, він був Міністром охорони здоров'я Жаксилик Докальєв. Я був змушений взяти його на відключений будинок, і тільки тоді я вийшов. Я не хотів би бути недобрим, я був незаконно відправлений.

- Я хотів піти в Росію, не давав ... У Казахстані ми змушені жити на вулиці, і якщо ми починаємо працювати, то кладемо нас в психіку!

- Я не даю пляшки, я їсть з маркера. Я пишу воду з річки, я достатньо.

Я хотів би працювати з другом Титал знову. Ми використовували для продажу тисяч курчат в день на Ауезов-Толь.

Анжела, 33, екс-швидкість, жив на вулиці на 10 років. «Коли я був дитиною, моя мама залишила мене в дереві. Він був там, що поліцейський знайшов мене, хто вперше взяв мене до нього. І загинув його дружину з раку, і я відправлявся в сиріт. Дитячий будинок був корисний тільки для Нового року. Багаті люди прийшли до нас і давали нам подарунки. Як тільки прийшов Сара Алписовна!

Після дитбудинків я працюю протягом шести місяців на AHBK. А потім викинули.

Я використовую для роботи в готелі і перебування там протягом 8 років. Дуже добре, коли клієнт оплачував за номер до ранку, залишився в номері. Я хочу піти там цього року, можливо.

Я одружився і мав сина. Зараз живе в Астані з матір'ю. Я не знаю, що Казахи повинні дати свою першу дитину батькам свого чоловіка.

Шукаю чоловіка, який має квартиру і роботи. А якщо у нього є приватна садиба, то вона буде з банею і телевізором. Я хочу мати дитину, я втомився від життя на вулиці.

Камбар, 47, екс-гід, 18, бездомний. «Я живу в залізничному вокзалі, люди залишають багато їжі тут. Тут є місце для сну, кожен тут знає мене.

Я хочу зустріти свою сім'ю, вони живуть в Таразі. З дружиною Гурія і з синами Науржан, Нержан і Азамат

3610Р. 4200Р.

Авіш, 48, колишній залізничний працівник, живе на вулиці протягом 10 років. «Мої дружини приймали мене без сім’ї. . . ?

- Я хочу мати документи. Тоді я можу отримати роботу...

І може почати сім'ю...