Гори, долини. . й

Я пішов з друзями на гірський похід, і нещодавно закінчив звіт, м.б. хтось зацікавить.

Я йшов в гори...

Радіал був запланований навколо Псешевського масиву (або Псехако, який викликає його) з підйомом на дві вершини: Північно-Південний Псеашко (3256 м).
План: 6 днів + 1 в резерві.

Три з нас. Мій друг Валера (більше або менш досвідчений, гарячий, майже Кавказький хлопець), він є організатором кампанії. Його нефрагу Женка (в будь-якому місці зійшов, що 16 днів до початку кампанії. Ну, я хочу, щоб втратити кілограм для походу, і гордо проводячи цей жир з мене =) Я люблю гори, але не маю багато досвіду.

Поговорити людей, які були в цих місцях – думки різні. Деякі маршрути не потрібні, мотузка не потрібна, забути про вибір льоду, інші претензії: «Ви не пройдуть мармурові паси. й

В результаті вони довіряли перших і взяли тільки 5 м мотузки (право в тому випадку) і льодовий підбір (для фотосесії на льодовик).

Площа захищена, тому вам потрібно пройти пропуски. Уважні люди попередили: якщо ви хочете приїхати до резерву на автомобілі, вони будуть забиті за гроші.
Рано вранці ми приїхали в Адлер, знайшли офіс кавказький біосферний заповідник.
Запланований прийом починається з 9:00, але ми тільки допустили близько 10. Що стосується автомобіля, то вони відмовилися негайно, але вони давали телефон, сказав, що ця людина має право ввести, він принесе вам при необхідності. Впевнений спільний бізнес =

Очікуючи нас в чергі чоловіків (Дмитрі) радять спати на машині і підняти підйомник з Червоної гладі. Від підйому до муки (де можна доїхати) від 40-60 хвилин пішки.

Маршрут в проході ми написали в цілому смішний "Бір Ворота - Pseashho Pass - лаг." Застуди і назад знову. На будь-які спроби сперечатися, відповідь була однією: «І за нічого, ми не будемо пускати нікому. й

Вони сплітають, оплачені 700 p на носі (100 p в день) і пішли в пачці.
Будинки вже вважали, що видані квитки друкуються на принтері, хоча герметика на них здається реальною. У теорії це платіжний документ, який повинен бути надрукований у типографічному режимі.

На наступний день ми приїхали на Червоний басейн. Спочатку ми плануємо провести ніч і піти в ранок, але після навчання, що підйомник нам потрібно тільки з 11:00, ми вирішили відразу піднятися.

Оплативши 500р з носа, вони підійшли, що життєрадісно побігли до самої вершини об'єкта «Газпромовевський» і зрозуміли, що незнімало, куди піти далі. Немає душі!
Є красиві нові будинки, є свічники, є пусті кафе, є черепиці в чистому полі, і немає людей.
Вони почали вирізати кола навколо об'єкта надії пошуку когось з місцевих. Припинили пару вантажних автомобілів, але драйвери кажуть, що вони були привезені знизу, показали їх, де працювати, а потім вони не піднімаються.

Після того, як година бігу, ми, нарешті, переходимо в якийсь дивний, закріплюючий блок на основі бульдозера, водій якого вказував нас на яскраве майбутнє ... фу, тобто на початку туристичного маршруту ... шлях виявився добре пробігом, лісовою дорогою.
(Якщо хтось йде, запустіть на вершину об'єкта і вирушайте вліво; зрушивши невеликий схил під опору підйомника, поїхати на бажану дорогу)

Ми оцінили карту і зрозуміли, що це дорога, яка йде на музею.

Після 40-50 хвилин, і не досягаючи Пихтова, вони помітили добре прохідний шлях, який пішов на ліву і отримав висоту. По дорозі зійшов трохи.

Вибрано шлях і не вдалося. Причепка приймала нас досить круто, трає на широку дерев'яну хребту і під керівництвом нас в гірський хребет.

Під час ходьба по стежці зустрілися 3 групи туристів, але особливо не говорили. Тільки один, брудний, визнав, що вже 14 днів йдуть з Маікопом (якщо я не помилився) і «продати» перед цивілізації. до

Кожна з груп попросила, скільки ми все одно повинні піти в «полиця з полицею» (супроводом «Бір Ворота»). Перший - сказав він 30 хвилин. Далі ми зустрілися 40 хвилин пізніше, сказав вам, що ви знаходитесь в годину. На жаль, інші важко відповісти (прибули близько 3-3,5 годин).

І так, стежка виходить з лісу до красивого очищення з альпійською рослинністю.
До правого і лівого є прекрасним видом на нижню долину. Краса ... Поверніть рюкзаки, зробіть коротку зупинку і кілька зображень в різних напрямках.
На тій же очищенні, тільки праворуч, є шлях з Пахтовою. Візуально, скелелазіння крутіше, ніж на одному прогулянку.

Ми перейдемо на 10 хвилин. Шлях більше не на кришці, але йде на лівий схил, який поступово обмотується навіть зліва. Зростання менше, завдяки цьому, і ходьба помітно приємніше.

А тепер, на відстані трохи нижче нас є «обличчя» і казка геймерів. Паси видаються тільки з наступної дати, тому ми вирішили зробити шум за скеля, мати закуску, розслабтеся і в сутінки приїжджаємо до схованки. Вже ввечері і не довго чекати.

Коли година і половина пізніше ми прийшли до місця, виявилося, що в шоурумі не було.
По суті, досить сильного вітру піднялися і охолоджувалися різко, тому намет був закритий до будинку.
Ми не втомилися цього дня, тому ми продовжили наприкінці. Незабаром місяць вийшов з-за хребта і затопив всю полку яскравим, неземно світиться. Полк з двох сторін обмежений хребтами, на третій стороні - доступ до долини і Псешевського проходу, але четверті кінці з досить високою чіткістю. З цієї чіткості відкривається прекрасний вид на Червону раду і відмінно ловити мобільні телефони. Крок назад 30 метрів і зникне з'єднання.
Без штативу камери, на жаль, не вдалося впоратися і фотографії нічного червоного гладі не вдалося.
І з штативом, ймовірно, не вийде, тому що вітер на краю "покарає" досить сильно. Ми, звичайно, не будемо стояти.

Р

Коли ми йдемо до сну, ми чуємо голосові підходи. Увімкніть тут асортимент.
Один п'яний і жорстокий, другий напевно також датується, але досить адекватний. Перший спробував прокидати нам протокол і скласти протокол, в той час як другий дискурував його і сказав: «Не турбує сон людей. й
Ми, пам'ятаючи недійсні проходи, схильні бути запашними, а потім дійсно загиблими. Ягери жили всю ніч. Від своїх розмов на радіо було зрозуміло, що попереднє зміщення приймала спальні мішки з кришки, і без них не спати там без використання.

У будь-який ніч біля намету деякі штанги розводять і ці паразити навіть вдалося прикріпити трохи до нашої їжі, що лежить в вестибулі. Вони особливо люблять шоколад.

Вранці, вони кинулися, подумали залишити перед походом гунтсмена (ми не впевнені в адекватному спілкуванні), але тітка не спить.
Зовсім достатньо, вони не перевірили документи і переходять. Вони переїхали з нами кілька слів і вирушають на великий пуповин біля Клодного табору.
Ранок був прохолодним (попливаючи на траву, поливають кришталями льоду), але чистим і без вітру. Після того, як вони швидко збираються і закусочилися на мішках, вони перенесли після походів.
На сонці спочатку заховані за хребтом, але як тільки він вийшов, він відразу став гарячим. Я повинен зупинитися і запакувати мої куртки.

Неймовірно прийшов до проходу Псешево. важко назвати його прохід, оскільки він практично на рівнині. Я визнав його кам'яною пірамідою та оповіданнями інших туристів.

Тоді наш шлях кладемо річку Урусштейн, минулі невеликі і великі озера. Вони не підійшлися, бо вони бажали піти вгору і вниз.

У планах не було вкладено комунікацію з дальністю, тому побачивши річку Холодна попереду, за якою ми знаємо, був Холодний табір і дальній сидять, ми почали грати до Стирлицева або більш точно пастора Шлага.
По переправках, з дерева до дерева, вони почали робити свій шлях уздовж правого берега Урусштейна, намагаючись вийти з лінії зору і досягла річки Мармур.

п. Холодний, види Північно-Південний Псешчо

На карті, десь на лівому схилі, нам потрібна стежка, але перша спроба піднятися вирішив зробити прямо на водоспаді, який закінчується річкою Мармура.
У 100 м відійшло нормально. Десь прямо з рюкзаками, десь затягуючи їх на трос... Але потім ми побігли в сливи, які ми не могли пропустити без пальпки передач.

Фото - Водоспад на річці Мармур.

673562.

Дзеркало. Дуже красиве, невелике озеро.

р.

Я зустрівся. Ми втратили близько 2-2,5 годин, але ми не розчарували. З. У нас була нова, а деякі красиві фотографії були зроблені.
Вирішені знайти причіп ... Ми трохи переїхали, внизу річки Холодна, помітили групу скель вище схилу. З якоїсь причини вони вирішили, що стежка повинна бути нижче. І почався виснажливий наступ на траву. Трава є високою, грудей і вище. Багато спинних рослин і кропив (і мені подобається фольга в шортах). Розсувка з нахилом 50-60%, кросівки слайд ... Ми отримали скелі. Різниця висоти на оці 300-400 м. На лівій / правій не можна ходити з рюкзаками.

Фото. Вид на долину річки Мармур і альпій. Ось де ми пішли.

Ми вирушили до середини схилу, виготовили переворот назад до скелястого місця потоку і знову вгору. Повернутися на сливу і висипати. Чи були більш досвідчені або без рюкзаків, б. і венчурні, і так spit і пішли.
До речі, під час ходьба, майже кожні 30-50 метрів надійшло по паличках ведмедя, дякую Богу не за свіжість. І вище, біля дерев, навіть знайшов пару гладких, гладких отворів, в яких ведмеді чітко заглиблюють.

Ми провели ніч на річці, залишаючись на наступний день. Їжа просто в тому випадку, якщо вішати на дерево від намету, але все було дрібно.

З пошуком стежки вирішили не турбувати, вирушили навіть нижню потоку, подивилися на схилі прямо до альпій. Так ми вирішили: підійдемо до альпій, а потім переходимо в правильному напрямку для нас. Чотири години пішли вгору і вправо вздовж цього (багато матових) трави під ошатним сонцем. Я не збираю воду, тому що вона була повною. Що платять. Встави, навіть спиття було проблемою. до

р.

Альпіка, перед верхньою долиною річки Мармара. Ми тут.

р.

Едельвейс, крихкий гірський квітка.

І нарешті прийшов до річки Мармара, вже над водоспадом. Канал є сухим, тільки в невеликих кам'яних чашах є ще вода. вона п'яна... Підставка ... Потім вони вже помітили пару дорослих круглих черв'яків в одному з цих чашок (коли вони пішли, вони відвертають паразитичний комплекс просто в разі, але трохи пізніше вони все ще повинні піти і приймати тести).
Змішавши вище, в тому ж каналі знаходився протікання води, вона виходить на потік десь нижче каміння, потім надходить на поверхню, потім знову збирається глибоко.

Після маленького відпочинку і перекусу стрибаємо камінням. Ой ці благословенні камені, скільки приємніше, це загальмувати на них ризик розбиття ноги, ніж попадати через товсту траву.

Про годину пізніше, приблизно в середині мармурової ріки зустрілися з групою туристів. На машині та підйомі на підйомник був наш старий друг Дмитра, який проконсультував нас, щоб забити на машині і піднятися на ліфт.
Вони стояли в цьому місці протягом декількох днів, злегка уникаючи навколишніх пам'яток. Ми трохи здивували присутністю в раціоні пива, томатів та яблук. Всі права, кожен несе те, що вони хочуть.
Після розмови з ними протягом 20 хвилин, запитуючи де і як вони пішли. Вони чули про ведмедя з ведмедем, які вони побачили день тому і переїхали.
Згідно з планом, було досягнуто темного до озера (Я не пам'ятаю ім'я, і це не вказується на карті, хоча досить великий, від нього до речі Марморная річка тече) під Марморним льодовиком.

До водоспаду. Це місце красиве. Вода ріже через вузьку і глибоку траншею. Падіння з висоти близько 10 метрів. Нижче лежать величезні камені декількох тонн ваги, деякі з яких ще досить свіжі, з гострими краями.
Під водоспадом виконана повна зупинка, закуска, висушені спальні мішки і намет, фото і сходження.

Хлопці ми запропонували два способи, на яких вони прогулялися легко до озера: один починається практично на водоспаді - вгору траву вздовж волосіні, після чого на шифері і вгору на ньому. Другим є йти вздовж горги трохи далі, піднятися якомога більше уздовж сухого каналу струмка і траверсу вздовж висипати вправо. Але другий спосіб з рюкзаками не консультував.
Давайте ходити... Місце сходження трави було обрано неправильно, схил був занадто крутий і практично на вершині я пускав по місту кросівки, одна нога ковзала, я впала і йшла вниз ... Намагатися закріпити паличкою не вдалося, палички просто відступати від руки. Як навчити, прокочувати на животі, поширити зірку і почати боротися за життя. Головне - не дуже швидко (мм. метр-а-гальф на другий), але недорогий. Я захоплю траву - вона ламається, а швидкість не падає. Після 8-10 метрів він припинив. Він виглядав назад і виглядав назад. 1,5 м не доходило до скелі. Клер не дуже великий, 5-6 метрів в цілому, але під ним гострі камені і знову схил. Якщо він не зламався, він не зламався.
Акуратно розташуйте трохи вище, змінивши взуття в гірському взутті, а потім прогулялися в них. Це гаряча, але це фіксована надійно.

Слайф вже вище. Незважаючи на те, що кут підйому є великим (разом практично сливом), але краю гострі, ніжки фіксуються надійно, і набагато приємніше піднятися. Головне - перевірити під проводами, адже багато з них перемішуються і ненадійні (розв'язуються з ними, коли вони вийшли вниз).

Довгий час, але поступово досягне озера.

Дзеркальне озеро, лід не видно на всіх. Просто відбиття льодовика.

Шукаємо. Це початок річки Мармур, після чого він протікає вниз. Озеро за вас.

Починався затемнити, але Валера вирішила запустити до льодовика.

- відео @

Я втомився в той час, щоб я не ходив в будь-який час і залишився, щоб організувати табір. Женька вирішила зробити компанію Valerke.
В той час як я був надяганий намет, розбирання наших речей і окропу, повернулися сходження. Валера була похмурою і пригніченою, згідно з ним - ми не пройдемо льодовик. Навіть ввечері, на злегка розтопленому льодовому взутті не тримається. На льоду приємно ходити. І ми маємо лише один льодовий вибір і 5 метрів мотузки.
Вони пішли на ліжко в темних почуттях.

Я отримав дуже незручне місце в наметі, всю ніч намагалася влаштувати мій морталь між камінням, але незалежно від того, яку позицію я вибрав, завжди був камінь, який знайшов мій ребра, щоб вписуватися.
Злий і роздягання я отримав перший. Після кип'ятіння води і п'ятіння моркви я вирішив прогулятися з камерою. Ночівля, озеро повністю покрите тонким, прозорим льодом. Від берега його товщина була 5-7 мм.
Він прогулявся біля озера, накидаючись на «глабних чолах» і фотографував неподалік хребтів і піків, які тільки починають висвітлювати під впливом сонця. Я також бачив крихкі гірські квіти, що ростуть тут в достатку.

Світанок в горах.

Світанок в горах. 2,2 км
Зверніть увагу на дивні кола в скелях. Не вдалося визначити своє походження.

Вид на озеро з одного з чолів овець.
Зліва до вершини Мармуровий пас, який не поступився нам.

Нержавіюча гірська ромашка. Вони виживають величезні температурні зміни. Ніч до -10, день до +30.

653159

Рано вранці.

р.

На воді добре видно лід, що утворюється ніч.

Сонце. Ось близько 10 м. Сонце добре з'являється з вершини.

Повернувшись до намету, він знайшов, що мармоти все ще гасали. Він не прокинувся, але кинув рюкзак на великому камені, сати, «припише» в куртку і заморожувати, спостерігаючи за межі світла і темряви на найближчому хребті повільно затискає вниз.

Після 40 хвилин, мої товари перенесли в свої головки Я кладаю воду на конфорці і знову приймав своє спостереження, сподіваючись побачити деякі гірські тварини.

Після сніданку і пиття чаю вони почали обговорювати плани на день.
Поки Валера ще намагалася ходити по одному на льодовику і завоювати пас, і я й Женка бояться. Або намагатися без рюкзаків до ближнього неназвиного піку.
В результаті Валера і Женька обрали другий план, і я, втомлений і не отримую достатньо сну, сказав, що я залишаюся в таборі. Я зрозумів, що я не помилився. Я був там з ваговим відтінком і відсутністю гірського досвіду. Валера в багатьох місцях просто перетягування на мотузку.
Але в цілому вони пройшли і головне повернулися. Про нас
Вистріляємо панорами з вершини, відібрали гірський козок, який накладений на кілька секунд на гребінці, а потім дуже швидко розтоплюється. Висота вершини на карті: близько 2950 м.

Гора коза. Я чекав, щоб він був фотографований, а потім пішов.

Вниз є озеро.

У цей час я прокладав спальні пакети для сушіння, вирішив піти в льодовик для води. У озері вода була грязьою, і це було те, що з деякими мікроорганізмами, такими як планктон (символ до амеба, але нездатний до голого ока). І це при температурі води тільки над нуль!
Під час прогулянки до льодовика я знайшов ще одне озеро, але дуже невелике, але на його піщаних берегах я помітив свіжі сліди угортання. Зібравши з льодовика чистою, але абсолютно безсмачні плавильні води, він пішов до намету.
Сонце вже зростало, і незважаючи на висоту нижче 3000 м, без темних окулярів очі почали помітно щіпатися. М.Б. це було автозбереження, але я не хочу, щоб ризикувати і не ходити багато без окулярів.
З моменту завантаження для мене всі ці дні досить пристойно, вона пахнула мене благородно. Я вирішив купатися в озері.
Я відчував воду під ногами і зрозумів, що я не змусив себе входити в озеро. Це не після лазні в отвір для дайв ... =
Якось, поливаючи себе від муги, мило, змивається основний шар поту, змінив його нижню білизну і заспокоївся вниз.
Валера і Дженні не були видимими, я не хочу піти в будь-яку точку, так що я занурився в намет і вирішив спати протягом декількох годин, граючи безсоння ніч.

Скоро повернулися підкорювачі. Тіред Женка після їжі відразу ж пропущений, і «енергайзер Валера» пішов з мене до льодовика, щоб оформити фотосесію.

Ми сходженняли верхню льодовик, спробували прогулятися по ньому знову, але виявилося погано. Вже кілька котів. Ви можете піти з льодом, але це дуже складно.
Ви відрізаєте себе, ви отримаєте вгору, ви просто витягуєте крижаний пік, і ви відчуваєте ноги поступово рухаються вниз.
Надійшла на льодовик, зайшли фотографії / відео і пішли на намет.

В принципі вони планують провести ніч тут, а вранці ходити, але при цьому вони ходили з льодовика, вони побачили велику хмару, проходячи через хребта і переміщаються в нашому напрямку.
Швидко зійшов до намету, в рекордний час зібрав табір і зламав.
Дощ (завдяки Бог не дуже сильний) переповнить нас тільки в найнебезпечніших місцях спуску - на крутому місці з шифером. Трави і камені вологі і слизькі, дуже важко контролювати надійність нижніх опор при зльоті. Наплічники обираються в дорозі, і вони намагаються зважити вас до...
Валера вперше прийшла з рюкзаком. Тоді він прийшов назад, взяв напліч Жанки і очолював його вниз, контролюючи де він кладав ноги. Тоді він зробив те ж саме мені... З повагою, Вони приїхали втомлювати, але все і живо.
Далі, припинно полетіти висипку (він виходить на неї і потрібно було піднятися, а не піти на траву, де я впала) пішли на рідний водоспад і знову гасили на камені до місця, де вони зустрілися з Дмитра з друзями. Дуже комфортна і гладка зона.
Вони приходили, під дощом, вони надягають намет, і Женка, як наймолодший, надіслав до струмка для води трохи до бока. Після 5 хвилин Жанка повернулася. Поцілунки він побачив великий ведмедя повільно підійшов до струмка, де ми просто вийшли.
Я не знаю, якщо він зв'язався або не (навколо не лякався обличчям), але край явно ведмеді.
У спальні кладуть в мокрому одязі, сподіваючись, що вона висохла на ніч і не втратила. Ми не замерзли, і ведмеді не заважали нам. Що ми зносилися повністю сухим.

Ранок поза наметом був прохолодний, прозорий і сонячний. На траві сподобалися літні пастки. Але над озерою були маленькі хмари, тому вчорашні швидкісні спуски оплачується.
Наметова платформа прихована за невеликим пагорбом з деревами і сонцем настає пізно, тому табір був розбитий і перетягував всі речі на протилежну сторону, де сонце вже сяючого.
Приготувавши намет і зовнішню білизну сушені, вони мали апетит для варіабельних «сумкових мішків» і пюре картоплі (всі з трісками і майонезом), вирішили прогулятися злегка назад до водоспаду і піти в печери побачили день до.

Р

гон. Фото не передає розмір, виглядає монументально біля.

Печери не Самара. Великий, навіть зігнути трохи, де необхідно. Деякі, де дійсно великі зали, де можна сміливо підходити в чотириповерховий будинок. Не новий Athos, звичайно, але все ще вражає.
Ми також слабкі спелеологи, тому ми не пішли далеко. На фоні стін з потоками і на фоні стеблатитів / сталагмітів ми повернулися до дороги.

Просто гори.

Печера. Він нагадує млинець жіночий сексуальний орган.
І я отримав фантазію. до

Поїхали з річки Мармара, не досягаючи водоспаду, знову підійдіть до правого на схилі, а потім опиніть! Ми бачимо шлях ... Не просто стежка, це тротуарне шосе. Як ми можемо записати її, як ми піднімалися вгору, просто дивовижна.
Шлях дуже акуратний, обходячи всі незручні ділянки призводять до нас вниз.
Той факт, що ми не прийшли до неї, перш ніж просто поганий удачі. На попередніх сходженнях ми пропустили його лише на 50-100 метрів. Не вдалося досягнути, а другий і третій пішов наліво.
І знову через траву звичайно ж довелося піти, але шлях чітко вибрав зручні місця, дефлікатно переніс занадто круті схили, і вичавлений невидимий з боку проміжку між деревами.

р.

У той час, коли вони вийшли через змії, але дякую за те, що вони помітили вчасно.

Ми вирішили не піти в Camp Cold знову, щоб уникнути зайвих питань.
Тому, спускаючись на річку Клодна, вони закинули її і знайшли шлях тварини, переїхала вниз і з часом вийшов на шлях від лагу. Холодний до ведмедя воріт.
Спочатку вони хотіли зупинитися на ніч в урочищі Семи озер (це озери, які ми пробігли через другий день), але вони вирішили піти і знову провести ніч на джембах у ведмедних воріт.
У цей день ми приїжджаємо до нас і особливо втомилися. І відчував натяг минулих днів: навіть невеликий підйом був дано утруднощами і зробляв серце міцно і збивав дихання вниз.

Фото

Це майже шосе.

Останні кілометри дороги Я ходив на чистому гніві, скручував себе і вимушено переходив без перешкод, незалежно від того, що.
І на цьому гніві він випередив решту хвилин 20-30. Валера залишилася для того, щоб підійти Гентка, який в той час був також спеціально вичерпний і ледь переніс ноги.
І ось він передній - джемс.

Шукаємо.

Десь там, червоний Плайн.

Увечері ми закінчили залишки вина (а так, я не скажу вам: знову, замість коньяка або спирту, перетягували домашній вино на гори з нами). У теорії вони хотіли приховати її на виделці, де вони повинні були піти після проходження проходу і сходження на верхи, але потім виделку не помітили, вони пропустили і кожен вечір вони відвертають кілька ковпачок вина) і сідають на скелі. Приміряйте вигляд нічного червоного очищення не працювала, тому що нижче нас дуже щільно хмари. Дуже холодна вітрова тягнеться з підлогою, навіть в теплій куртці і з скоринкою гарячого чаю своїми руками, охолоджує крізь.
місяць знову затоплює всю полку з привидним світлом (до речі, місяць вночі ми побачили тільки в цьому місці). Під час всіх наших інших ночей місяць ніколи не вийшов з гори.
У зв’язку з відсутністю часу ми не робимо. Доставимо до ліжка. Це наша остання ніч в горах. Завтра ми побачимо цивілізації.

Вранці немає. Попередня дорога не довга і практично весь час вниз. Так ми лежимо вкриті спальними мішками і розмовляємо лізилі.
Їжа в цей раз підвішена на зубчики, що вводилися в стіну шоуруму, тому мишей не турбували нас вночі.

Коли ми нарешті вийшли з намету, це було близько 8 ранку. Не було хмари прямо над нами, але конкретні хмари виглядають з-за сусідніх хребтів. І дивимося зі скелі до Червоної гладі, ми побачили тверде молоко. У той же час в хмарі не було пишності, топ виглядав як конденсований конденсований конденсований конденсований, крім того, що він не сяяв.

р.

В той час як ми робили сніданок і робимо чай / кав'ярня (настили одного пальника на три не достатньо, ми повинні взяти шахту теж), хмара з Червоної троянди і прийшла близько до нас.
Ми знову приїхали до скелі і дивилися найкрасивіший процес, як хмара, відпочиваючи на стіні, перехрестя і оточує нас на початку від фланців, а потім побачимо центр.
Я зняв гарне відео, але я, ймовірно, не буду розміщувати його в будь-якому місці.
Добре, ми отримали гідну туман. Взимість - 20-30 метрів, але можна прогулятися за принципом, адже причеп добре відомий і спокійний.

Взявши десятку фото з серії «хedgehogs in the fog», почали збирати табір.
На женьшневі волосся приклеюється з сну, туман утворюється красиво, згущені краплі - також знімаються.

46757734

Фог.

Ми бачили тварин, як це.

Тварини, фото2.

Ми звернулися до цивілізації. Фог дійсно не заважав багато, і після того, як про годину ми пішли нижче рівня і після іншої години і навпіл приходили до верху Газпрому.
І там і до підйому рукою ... І шлях до підйому на шляху жовтої цегли.

До речі, коли ми піднялися підйомом і проходячи нижню частину турнікету, працівник обслуговує цей турнікет, який слухав нас, щоб відкинути квитки. Вам не потрібно квитків, вам буде пропущено. Я не хотів, що і ми зберігаємо квитки. І, як вона виходить, з хорошої причини!

На початку, незважаючи на відсутність будь-яких турнікетів, ми попросили показати квитки. Ми пояснили, що ми практично кидаємо їх за порадою свого працівника, але все ж встигли заходити в рюкзак і презентувати. Тоді ми попросили чистити, як ми не пустили їх в кабіни. Я не можу сказати, що ми дивимося, але ми не були особливо брудними (ззовні принаймні). Туфлі були вибиті, рюкзаки вирізати трохи, і тільки після цього вони допускаються до дощок.
Поїхали, вони спробували піти таким же чином, що вони пішли на початку, тобто через головний зал з касовими реєстрами, але натовп деяких агресивних місцевих тіней (не жінок, але тітки!) приїхали на нас. Єдина вимога не була прогулянка по головному залу.
В принципі, ми не проти і навіть ненав'язливих, спробували лише уточнити способи обходу, але замість простого походу руки «Ви можете піти туди», ми наполегливо вив'язуємо повторне «не можете піти в зал!» (приблизно великий знак «Вихід» висить на двері в зал).
Так як я почав шукати спільну мову, одна з тіней навіть почала пояснювати мене, як вона вийшла з ніде «в роті» (я знаю, що)», а саме Міс Фур'ю, який ще 20 метрів відштовхнув «Чому ти?»! ?

І я не можу протистояти: «Туристи згортають!» і почали атакувати її агресивно. Валера, яка не суперечить посадовим особам, також не залишатися в боргі. Вони були дуже хорошими, але майже без образів. Що означає, що ми вже вниз...

Вимоги до нових квитків. Ми працюємо з нами. Після того, як знову ми повторюємо історію про власний співробітник, наполегливо замовляємо викинути квитки. Ми не можемо це зробити! Покажіть мені свої квитки!
У результаті фелегматичний охоронець, що стоїть поруч, контактував з топ-контролером на радіо, і він підтвердив, що 3 туристи показали квитки і виїхали вниз.
Фурія захопила щось. Під час цього часу заспокоїлися і зазвичай показали запасний вихід. охоронець звільнився від флегматично.
Це мес на заводі «Газпром»! Чорний 'em для цього!

"Нівка" спокійно чекала нас дорогою, і попереду нас чекали розтоплену ванну і 10 літрів свіжого, знежирене пиво !!! =)

Всі

P.S. Для походу я втратив 4 кілограми, Женка - 2, і Валера 2 забив! до
П.П.С. При поході тільки з пальником, коли пожежа не вирощена на довгих стоянках, злаки не потрібні. Майже всі злаки повернулися додому
Основа дієти: миттєві локшини (вагові мішки, попередньо змащені для зменшення обсягу) і сухі пюре картоплі. І були ароматизовані гарною порцією майонезу (лівенантна безшумна!) і наповнені тріщинами. Замість м'яса вони приймали паличку (300 грам) копченої ковбаси на людину - вона пішла просто дрібно. Маленькі цукерки.

Це зараз!

Джерело: