Челябінськ-Байкал 2011

Я хочу сказати вам і показати вам, як мій дружина і я пішов на Байкал на машині.

Давайте мені почати з декількох статистик:

Загальна пробіг в одному напрямку становить близько 3650 км.
Планую провести 25,000 рублів на пальне.
Я беру $50,000 з мене.
Старт червня 18 Повернення 1 липня
м. Челябінськ-Курган-Омськ-Новосибірськ-Кем'єрово-Красноярськ- Іркутськ-Сучасниця-Тальти-Ольхон-Хужир та назад.

Наприкінці відео буде багато фотографій.
Коли я зробив відступ.

Р

18 червня стартує в 7:45. Відразу на шляху до Курганської пригоди почалася. На зустрічі вазу водій, очевидно, впав дупа, потрапив в циклічні лижі, але все ж вдалося зупинитися. Потім вони побачили птах, як фалкон, стрибаючи прямо на вантажівці. На бордюрі побачила трава.
Деякі дві рідкісні антикварні автомобілі до зустрічі, на жаль, не встигли взяти картину. Тільки відеореєстратор зліва.
Тоді все якось трапилося без особливого інтересу, крім того, що в Челябінських душових кабінах поливаються, і ми ховаємо від них. На сонці.

На радіо ми спілкуємося з вантажними автомобілями, вони перетворюються на один одного «брутер». Завдяки радіо, відчуття впевненості з'явився на дорозі, попередження про амортизацію можна отримати десятки кілометрів і бути готовими заздалегідь.

До кінця першого дня ми досягали Новосибірської області. Проживати в нічний час.

й Номер з двома оболонками коштує 900 рублів. Душ і туалет в наступному номері вниз залу. Вони боролися з москітами вночі і втратили битву.

572590

19 червня отримали в 9 ранку, душ, чай і на дорозі. На 15 годину вони прибули в Новосиб без зупинки. Поблизу Новосиб захотівся зупинитися на старому збитому вертоліті MI6, але це було розібрано для брухту, це життєрадісна, я хотів подивитися на цей гігант.
Походимо в зоопарк. Зооо в Новосиб величезний, ми пройшли тільки невелику частину, дивилися полярні ведмеді, вони втомилися там, зібрали натовп навколо них.

Жіночі бджілі для морозива від відвідувачів, стоїть на її задніх ніжках, робить всі сорти піруети в басейні і знову попросіть берега.

Самець в цей час веселиться з пластиковим каністром, бере його в зубах і кидає всю кірку у людей, вони б'ють її до нього, і він щасливий кидати на ньому з берега в воду.
Ми припинили для чашки гарячого шоколаду в кав'ярні. Вони не мали шоколаду, але їсти справжню тірамісу з журавлинним чайом і імбиром з медом. Все в Новосибі на шляху.

Ми приїжджаємо до Кемерово, шукаючи стоянку на ніч. Не було тут. На ніч не було легко: кафе, автостоянки або автостоянка можуть бути знайдені, але кемпінги, мотелі. Ми шукаємо. Пас Кемерово. Важко назвати місто, село. Але дорожні розмітки тестуються. Педестріанські переправи позначені жовтими хопхотами прямо на асфальті. Ми приїхали сюди вночі, ми не цінуємо її вдень. Тут не тільки переправи світяться, діляться смуги і краю дороги також позначені катаготом. Дорога намотування, немає вогнів, тому варіант не поганий.
Напис Кузбас блискає на палі. Пройшов Кемерово, шукаючи стоянку, дуже хочеться спати. Наостанок знаходились деякі кемпінгові землі. На сходах кафе був сплячий п'яний вантажівок, як сказав охоронець, третій день вже висить.

20 червня. Отримайте в 9 ранку. Купання. Вимити, їсти сніданок, пересуватися. Красноярськ знаходиться на відстані 400 км. Ми приїхали без будь-яких пригод. На в’їзді до Красноярської області ми чекали сюрпризу. Ціна газового небаритного до 14-50. перед цим заправка на 11-50-12 рублів. 40 км до Красноярського ми чуємо з радіо:
- Джеп в каналі?
- У каналі.
- Як ви вийшли так далеко? - Ви можете побачити наші номери Челябінська.
- Я приймаю дружину на Байкал. Я був там двічі, і тепер я їду з дружиною.
Зайдіть до наших соляних озер, вона сподобається. Як ви поїхали назад, 40 км від Красноярськ, залиште наліво, після 250 км будуть прекрасні соляні озера.
Дякую, цінна інформація, удачі.
- Товари.
Ну і ось замітка для себе на шляху назад. Прибув у Красноярську на проїзді з місцевих жителів, з’ясували, куди можна дістатися установи з Wi-Fi, поїхав до RK Luch, поїхали в кафе Am! бар, ate. Ми повинні зробити невелику роботу, перевірити рахунок, EPRST! Клієнт банку не на комп'ютері. Списання! Що робити? Ось ваш мобільний офіс. Kumekal-kumekal, вирішив зателефонувати банку, попросити їх надсилати програму електронною поштою. Звуки, як угода. Загиблий.
Адвокат з банківського дзвінка і каже, що ця послуга оплачується, необхідно звернутися в банк, написати заяву. Я, з Красноярського. Завдяки своєму домашньому вугільному банку. Я думаю, що я кладу флешку в ньому просто у випадку ... Точно! Ось резервне копіювання на флешці! Збережено! Перевірити рахунок і заспокоїти нас, щоб побачити Красноярську ГЕС. Не на шляху, але я хочу побачити її.

Готель знаходиться в 40 км від Красноярськ. Дорога до Диногорського підкорили його живописом... з пишним... ні! в цілому красива дорога. Гірський пентезін, краєвид навколо визначних пам'яток і подивитися на боках можливості не є, дорога небезпечна. Також є авторемонтні ділянки. Це один з них. Ми зупиняємось, ми проходимо назустріч автомобілям. На свіжовикладеному покритті знаходиться автомобіль, а водій пробивається в обличчя дорожнім працівником. Зареєструватися Тим не менш, фореман вже запустив на свій автомобіль, витягнув ніж і запускає назад. А хто збитий вперед. Ми захопимо його. Ми їздимо трохи, зупиняємось, щоб побачити, якщо він океї. Потерпілий віддав свою електронну пошту, щоб відправити відео. Збийте його для виходу на м'який, свіжий асфальт.

Додано до [mergetime]1309944396[/mergetime]
Ми отримали в дамб, фотографували, дивилися. Від дистанції вона поєднується з горами.
Дивовижні люди розроблені гідроелектричні електростанції. Ось як він повинен розпочати. Особа досліджувала річковий рельєф місцевості, територія майбутнього затоплення, виглядала, з'ясувала те, що і де вона буде розташована, приймає рішення, і це складний стан з ресурсами і фондами за ним був людиною. В результаті ГЕС.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Габаритний зображення

Повернутися до Красноярськ. На шляху миється автомобіль, поганий, довгий, дорогий. В цілому ціни випливають з підходом озера Байкал на газ, бензин, а також для миття автомобіля. День приїжджає до кінця, ми вирішили залишити Красноярськ і шукати місце для сну. Ми проходимо місто, ми йдемо, і все навколо - ліс, лука. Ніщо. Припинно дорожній пробіг. Залишилося напрямок і пилові клуби. М53 - М53. Там немає. На ніч я люблю їздити на трасі більше, крім того, немає автостоянок. Знаряддя є горбним, після чого ви сходження на пагорб, потім ви згорнете з гори. Ось як піднятися на наступну гірку, подивіться за горою - колонка вантажівок, красиві всі різні вогні світяться в ніч здаються так величезний гріх в пилі і в темряві. Це ефектний вигляд! Вони попросили їх, де вони будуть витрачати ніч. Ось ми йдемо. Номер 1800 RUB, але з холодильником і Eurorepair розкажуть нас. Ні, не підходить нам. Після проїзду з іншої п'яти десятків кілометрів ми зупинимося на мотелі - місця немає. Хунгрі. Не менше їсти на місці. З'їсти, потім знову зайти. По дорозі немає. Кемпінг, теж. Навігатор каже, що біля автостоянки, ми вирішили стояти з ними. Очистити стовбур, укласти, спати.
21 червня. Москіто укуси, прокидаються на три години. Походимо. Поїхали 70 кілометри, сходження на пагорб і дорога була над. Додатково можна переїхати на швидкість 20 км / год. Підхід Іркутського, ми побачили прохолодне село, точніше назва села Пам’яті 13 жаток. Відразу, діалог народився в моїй голові:
до Де ти живеш?
до У пам'яті загиблих.
Гвинтові віртуальні мови.
Ми приїхали в Іркутськ в 15 годину, відразу в Списокв'янка в Байкал. Дорога від Іркутського до Списвинка весело. Угори вниз, гори вниз. З правої сторони, на березі Ангари, є всі котеджі, котеджі, сади. Іркутськ рубль. Ми приїжджаємо до Списвинка і тут Байкал.
Я відразу хотів одягати тепліше. Ми пішли на ринок купили омуль, пиво і сатин в альтанці на березі озера Байкал. На воді спокійна вода прозора і дуже холодна.
Ми сідаємо на півгодини. Ми пішли шукати місце для сну, вирішив поставити намет десь в лісі. Але перед тим, як їсти. Ми припинили в кафе на Байкалі, замовили пози (як мантас), виявилося, що вони можуть орендувати будинок на 1000 рублів, тут ми проведемо ніч.

Додано до [mergetime]1309944495[/mergetime]
22 червня. Ми отримали о 11:00. Сонце добре в кедровому будинку. Похід на Іркутськ. Усе місто відремонтовано, а вузькі, переважно всі односторонні вулички подрібнили нас, по колу, навігатор пішла божевільна. Ми пішли на набережну Ангари, пішли на човні, з води шукали місце для сну. Ми приїхали на кришку, влаштували намет серед рибалок і пішли на ліжко.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

23 червня опинився на 6 ранку. Походимо в Ольхон. Поруч з дерев'яними скульптурами духів (бурханів) повісили ганчірками і тушковані з монетами і сигаретами. Буряц тут burkhanyat (щось як пити, так як ми розуміємо). Як довго ми отримали на поромі на 12 годину? Чекати. Половина години очікування, і є. Відстань від великої землі до острова не довга, тому ми швидко плавили. Ми залишаємо на поромі, ми попросимо зареєструватися. Реєстрація була просто збірка статистики, адже ми не запитали про паспорти. Я написав мені ім'я за скільки днів я був там, і це було. Вони зайняли гроші на експорт твердих відходів на 25 рублів на добу перебування. Далі, наша дорога знаходиться в Хужирі.

Ми все ще повинні знайти наш оздоровчий центр. На шляху, ми зустрілися з вантажними автомобілями УАЗ, зупинимося запитувати, якщо нам потрібен що-небудь? Він повинен. Ви замовляєтесь від гайра? Ось ми йдемо. На шляху ми попросимо хлопця на радіо, якщо він знає, який готель не дорого. Я знаю, що він говорить 300 рублів дрібно? Потрібно побачити. Ми приїхали до Худжура, ми ненавидали хлопця на АЗС, ми будемо бачити житло. Будинок виявився звичайним селом, без затишку, не душу, хочеться платити за ванну, варити себе. Я вирішив порівняти його до того, що я спочатку забронюв. Ми шукаємо базу Ольхон Терем.
Дзвоните до туристичного агентства, запитайте адресу, вони вішали, дупи! Але як кажуть, мова приведе до Києва, ми запитуємо. Він показав нам шлях.
Виявилося, що ця база є дуже гідним туалетом прямо поруч з будиночком, з нормальними туалетами. Душ не буде в будинку в будь-якому випадку, він загальний для всіх в окремому номері, тому ми вирішили поселитися в одному, що не має туалету, це два чати дешевше.

р.

Ми пішли купити омуль, пиво і оселилися в альтанці. Ми поїхали на ніч. Їжа смачна і багато. Але ми вирішили дати вечерю, залишити тільки сніданок, адже ми хочемо їсти всі місцеві страви в місцевих походах та кафе. Вечеря і сон.

р.

...

р.

...

р.

...

...

24 червня. Ми пішли на запланований маршрут: до мису Бурхан, Mount Shamanku, Lake Shara-Nur і Pad Tashkinei.
Помешкання розташоване лише в 15 хвилинах їзди від аеропорту "Yeovilton". Красиві, багато іноземців. Вони кажуть, що ви не можете піти на кришку на землі, тільки від води, ми не будемо йти, тому подивіться з боку.
Давайте подивимося на Shara Noor Lake. Вони попросили оригінал, де можна перетворити. Місцеві люди цілком готові спілкуватися, допомогти стільки, скільки вони можуть, не відмовляються. Дорога до озера проходить через ліс, грунт пісок, після дощів пов'язаний ... це цікаво йти. Ландшафтні зміни на Ольхон зі степу до таїги.

...

...

р.

...

Ми отримали до озера, вона була дуже сухим і виглядала як брудний пруд, зіпсована коровами. На озері, граючи. Засихати низько над водою, літати трохи і ковзати ноги, як на льоді. Корови гразе. По дорозі до веслiв та переїхала далі. Прогулянка по мальовничому лісу. Гора червоною передньою і двома дорогами зліва і праворуч від гори. На перехрестях загиблої зими. Давайте поїхати прямо. Після водіння ще кілометр 3, той же Pad Tashkinei відкрився до нас. Ось один з трьох східних виходів до Байкал, решта берега скеля. Вода тут дуже холодна і волога. Незважаючи на це, напівпричепним напівпричепом туристи лежать на березі, спальним місцем. Вони тут з наметами. Гарне місце. Вони сіли, захоплювали вигляд, переїхала назад.

...

На Ольхон дуже багато Сусликов, потрібно ретельно проїхати, щоб не подрібнити. Ми дивилися один з них приховує і виходимо з його отвору. Припинивши на цьому зиму на виделці доріг, виглядали, з'явилася зруйнована плита, диван, стіл і сліди туристів в одному сенсі. Ми повернулися на однакову дорогу по озері. Питання залишається, де дорога веде до лівої зими?

36 000 р.

...

25 червня. Це мій день народження. У нас був сніданок і вирішив піти в Кабо-Хобо. Це на північній стороні острова. Ми вийшли за Хузір, а степ заміняв щільний ліс. На шляху вони зустрілися з місцевими, їх двигун перегрівається, попросили до розчину.
На шляху ми побачили гарне узбережжя, вирішили зупинитися на зупинці. Невеликий спуск до води, піщаний пляж. Ми укладаємо, сонечко. Гарне паркування, я думаю, що туристи знаходяться тут. Вони навіть побудували брус. Ми не пройшли одну гору, майже всі прийшли, крім тих, які були кам'янистими, ми ще маємо 4000 км, щоб піти додому.

...

р.

...

...

Ми отримали в Хобой, є багато людей тут, популярне місце. Хобой - це північна вершина. Вид тут чудові, круті скелі, скелі.
Далі ми йдемо в Узура. На шляху побачила сара на горі, не можна їхати минулим. 25-30 градусів. Ми приїхали, ця гора була значно вища, ніж Хобой і вид звідси більш мальовнича. Машт вийшов на клітинну антену.

...

...

...

...

р.

...

44966

...

Давайте подивимося на Uzura. Ми доїхали до с. - погодні станції, все забору. За селом знаходиться гора. Не можна проїхати по с., хвіртки, паркани і все закрито. Але піднятися на пагорб дуже необхідно, інакше життя не вдалося, підйом 30-35 градусів, високий. Ми спробували знайти спосіб себе, поїхавши в ліс, окнув, немає дороги. Повернутися назад. Ми попросили, хто може відкрити двері для нас. Знайди його. Яй, підемо гору. Ми підкорили гору в нижній другому шестерні. У горі був чудовий вид. Можна навіть побачити мис Хобой, до нього на прямій відстані 10-15 кілометрів. Ось другий з трьох, ми знайшли вихід на Байкал на східному узбережжі.

Габаритний зображення

...

...

...

...

...

1147-1989

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Назад до Хужюра. Натюрморт не відсутні. На дорозі через ліс, ми спробували вибрати більш складну дорогу, вирішили влаштувати трофії Ольхона. Це жорість, дорога суха, грязь буде цікавіше.
Вода на підставі. Ми приєдналися до гостей, які прибули сьогодні. Зібрані зі списківською групою 3 дні на Ольхон, на екскурсіях. Вони мали програму варити омуль на ставках, а потім ми просто робили вогонь. Вони кладуть на реальне шоу. В першу чергу вони вирішили не заважати нам, щоб зробити їх пожежним боком, тоді як вони там занурилися, нам вже було вугілля готово. І так вони почали перетягувати колоди з нашого вогню в свої перші порогові колоди, потім зрозуміли, що ці колоди не будуть перетворюватися в вугілля незабаром, почали видаляти колоди, витягти вугілля з нашого вогню, перетягнути їх до себе. У той же час риба залишалася сирою. В кінці досить вичерпається, вони все ще вирішили виростити наш вогонь, збирати вугілля в пальці, а потім просто приготувати їх рибу. Померли, теж.

Під час смаження мульті ми навчимося з провідником цієї групи про озеро Шара-Нур. Виявляється багатомовний ехо. Ми не знаємо. Ми поїдемо до завтрашнього дня.

р.

26 червня. Ми вирішили піти на озеро і просто подивитися на інші місця. Ми отримали до озера, немовляті, дійсно ехо стрибають на гори стерео квадроцикл. Ехо зачаровує!
У той час як занедбаний будинок вирішив цей час, щоб повернути ліву. Дорога на косу, складно сходженнями і спусками, знову шкодуючи, що нічого не замісити і висушити. По-перше, дорога забрала нас на Худжир. Ми припинили на пагорбі перед Хужимом, запечений, Ми вирішили піти на пляж, плавати. Як ми підібрали воду, ми майже застрягаємо в піску. Якщо ми припинили, ми не змогли переїхати, але б перекинулися до живота. На березі був покинутий старий іржі корабель. Я пішов на навчання.

...

Маша! Принесіть викрутку ... Шит не підходить. І нам потрібен ключ для 19, ми не маємо одного. Ви можете придбати На занедбаному кораблі, колишні власники, ледачі, щоб скрутити красиві мідні труни, ми не ледачі, але нічого. У магазинах немає потреби. Ми знайшли магазин авторемонту і просили його використовувати. Повернутися до корабля. Були чотири коліночки. Ми повинні принаймні отримати один. За допомогою ручних інструментів і ключа на 19, ми зуміли. Я! Поверніть ключ і вивчіть лоат. Гарний кнехт, тепер з міді є кілька таких місць, щоб зустрітися ... ви можете виправити його як ручки на двері або як використовувати вішалка.

Сісти вниз і дивитися. Він божевільний. Більше до цього! Ми знайшли правильний ключ на підставі і пішли видалити другий. Довгий до роботи. З часом ми втратили майстер, він впав у утримання, і він не виходив, щоб знайти його, в обміні вони повернулися ще один, що ми мали, кожен пахнув від загнильної води, змішаної з паливом, і не було сенсу. Але ми отримали завантажувальну. Ще два чорти, що залишають на посудині для майбутніх поколінь (з ними будуть складніше потрапити до них).

27 червня. Ми вирішили піти додому завтра, бо в Ольхон ми практично подивилися на все, він став нудним. Вони хотіли залишити слід свого перебування. Ми пішли на колодку Ташкіні, на схилі виклали знак - pacif. Чому? Ми не знаємо. Нащадки судять.

Знайдена на березі Байкал. Температура води схожа на парове молоко. Купання з серця.
Музей історії Хужира. Я не вражений.
Ми припинили на мисі Бурхан останню ніч. На шляху ми зустрілися з
Приготувати автомобіль на дорогу.

3610Р. 4200Р.

...

3250Р. 3700Р.

...

р.

28 червня
Невеликий дощ вранці. Ми купили сіль омуль в відрі. Захоплення його будинку. По дорозі до нічу без пригод, вони пішли спати на паркувальний лот «Петер» в мотелі не було місць, вони витратили ніч на машині. На ніч з'явилася буря.
29 червня
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ну, ми можемо обробити його без нього. І знову, без пригод, ми досягали Кемерово.
30 червня
Преамбле.
На початку червня Маша знайшли взуття в магазині. Вона знайшла її, тільки вона не була розміром 35. Похід на поїздку, вона збирається в наступних містах, щоб піти в магазини xxx і подивитися на зібраний 35 розмір. Омськ порожній, Новосибірськ порожній, Красноярськ порожній, Іркутськ порожній.
Ампула
Маша просить.
до Що, якщо ми їдемо в Тюмень для сандалі?
- 150km гачок не буде проблемою, відкрити 2gis виклик і запитати, якщо ваш розмір є.
Він просить дива. Розмір 35! Продавець повідомляє, що до 1 липня існує знижка 30%. Не можна фізично дістатися. Маша вкрита амфібіотропною афіксією, просто кажучи, торшери переплатили 1,500 рублів. Дзвінки другий раз пояснює, як вона піклується про ці сандалі і як вона хоче купити їх і що не встигає до 1 липня, і це життєздатність переплатити її 1,500 рублів ... в результаті продавець погоджується на пробивання перевірки на 30-му. Вирішені піти в Тюмень.

1 липня
Ми отримали в Тюмень, знайшли магазин (без навігатора, тільки радіо та місцеві вантажоперевезення) Приїжджайте! Марія сьомий небо! За подякою ми купили коробку цукерок з магазину і поїхали додому.
Майже на самому виході з міста зупиняється Гаїшнік, скажуть так і так невірний ряд... Я побачила, що навігатор загинув у Красноярську, і що я пояснив напрямок і я не локальний. поліцейський побажав йому хороший спосіб, видав протокол для пішоходів з попередженням і випустили його.
Ми отримали будинок в 8:00. Баня пива омуль ... ... yoshkinmatryoshkin! Омуль за 4 дні проїзду прибули до розпаду.

Результати:

Якщо ви їдете до Байкал.
1. Обов'язково планувати поїздку до Талсі це приблизно в 43 кілометрах за межами Іркутськ вздовж Байкалського шосе в напрямку Списокванка. Це відкритий музей, дуже красивий.
2,2 км Забронюйте щось на Ольхон не означає, що є багато вільних місць, щоб зупинитися. Проживання на базі "Ольхон Терем" адреса Таежная 25 тел. +7(950)126-64-31 пристойних їдалень без курча, але досить ретельно.
3. У Паливо для Новосибірськ - 25-30% дорожче, ніж наші
4. У На Ольхон більше 5 днів немає нічого спільного.
5. Умань На всіх колесах, це розширює свободу руху з екскурсій здійснюється по маршрутах, і вони не відвертаються від дороги до гірки, які люблять, і ви не можете піти там на Пустотере.
6. Жнівень Прогулянка по Ольхон не є варіантом, відстані пристойні багато гірок, хоча є багато велосипедистів там.
7. Про нас Залишити коментар або відгук про Хобо для останнього, це найкрасивіший напрямок.
8. У Не намагайтеся принести солоний омуль до Челябінська.
9. Навігація На Olkhon день легко подорожує 100-150 км, тому розрахувати паливо
10. всього 8350 км.
11. всього за два тижні витратили 42000 рублів. (в тому числі сандалі)

Додано до [mergetime]1309945473[/mergetime]

Відео 12 хвилин, скільки я не знаю

для всіх

345951

Джерело: