Що можна придбати на Amazon!

1. UFO-01 детектор.
Ціна: $94.95
Продається з 2 жовтня 2001
Технічний опис: UFO детектор, постійно опрацьовуючи навколишнє середовище для магнітних і електромагнітних аномалії.
Відгуки клієнтів:
«Я купив пристрій і був вражений своєю ефективністю. У зв'язку з цим, він знайшов не одну або дві, але п'ять підзалежних НЛО в безпосередній близькості. Дякую за чудовий інструмент!
Після того, як я був абдукований відчуженнями, а потім я вирішив, що ледь руки не візьмуть мене і купили детектор. Алас, виходить, що він реагує, якщо ви включаєте на звичайну мікрохвильову піч, телевізор або радіо. Помилки, але в паніці я витрачав багато днів під ліжком. І подумав, що це помилкова сигналізація знову. Я прокиную дошку летючої катетери з катетерами, що приклеюють з усіх отворів.
«Я знаходився, що я теж був. Увімкніть перемикач на детектор, просто переключіть від побутових електричних пристроїв до міжгалузевих круїзерів.
Я оцінив детектор чотири, тому що для тих, хто серйозно про проблему, це далеко від останнього слова технології. Дивитися на UFO-02. Дизайн набагато охолоджувача, і він виявляє НЛОП до найменших з більшою точністю.

4 фото з камінням через лабас

UFO-2, фактично.

2,2 км Свіжий цільний кролик.
Ціна: $38.50
Продається з 18 листопада 2003 року
Відгуки клієнтів:
«Щоб заощадити час! Як багато вихідних я провів повісу навколо в лососни з ножем на зубах по по полях і долинах в пошуках кроликів я міг жертвувати в печері. Тепер він відрізняється: Я пишу коктейль, сидячи в домашніх умовах, бам! Я зустріюся з ним в печеру, відкриваю і бам! жертвувати мій темний лорда. Я щасливий, Dark Lord щасливий, кожен перемагає.
Як представник синістра язичневий культ заборонений в 189 країнах і на місяць, я зараз вимушений використовувати тваринні тушки, придбані в Інтернеті за моїм сакральні практики. Але я хочу, щоб попередити вас, Baal не порадує таких ersatz. Темний Господи готовий жертвувати тваринам розмір поганців. Якщо він не схожий на пропозицію, він може, в його настрої, захочувати вас, загнати вас, або перетворити вас в американку. Я відчував свою гніву і тепер живе в Вірджині. «Мад Влад» Жириновського

3. У «Як уникнути гігантських суден»
Ціна: $ 55.00
112 сторінок.
Відгуки клієнтів:
«Для всіх, хто щодня працює з гігантськими кораблями і не хоче їх подрібнювати. Я знаходжу інструкції надзвичайно корисним. Як мінімум не один гігантний корабель подрібнив мене в цей день. ?
“Ця книга була на моєму столі протягом декількох років і викликала більше обговорення, ніж будь-яка інша бібліотека. Є багато монстрів навколо вас, які можуть знищити ваше життя.

349372 Перегляди

Джерело: